Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Lauramama jei gali parašyk ką užsakiai dėl manęs pasijutau tikra tundra nieko nesigaudau
Atsakyti
Valio jau pabaigiau konkursinį darbuką. Belieka nufotkinti aprašyti ir nusiūsti skrapukei sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
laba ryta,
--matau naujoke atsirado musu gretose, smagu 4u.gif
--dekui uz visu sveikinimus ir linkejimus 4u.gif
--matau cia uzsakymu manikizmas siaucia biggrin.gif scrapaholikes, seimas net bankrotuoja....radau bendraminciu group.gif
Atsakyti
Maeka sveika prisijungus 4u.gif Labai saunus pirmasis darbelis thumbup.gif Daaaug geresnis nei mano pirmasis lotuliukas.gif Butinai pasirodyk, kai ka nors sumeistrausi ar siaip kokiu patarimu reikes 4u.gif

O kad jau visos prekinasi lotuliukas.gif As vakar konkursiniam darbeliui isleidau paskutinius pinigus, nei lito saskaitoj neturiu. Tai parduotuvej galvojau.... Jei kas netiks, teks eit tuscia tara priduot, kad sukrapstyt dar kiek pinigu doh.gif lotuliukas.gif Ot dasigyvenau lotuliukas.gif

Kristi13 labai smalsu bus pamatyti ax.gif Aisku jei atspesiu kur kieno darbas tongue.gif
Atsakyti
Meaka ir aš sveikinu įstojus į maniakių gretas biggrin.gif

Tosk šį kartą mano darbelis bus visiškai kitoks nei ankstesni Praeitas nusivylimų darbelis buvo labai liųdnas, atgijo visi nemalonūs prisiminimai. Todėl šis bus žaismingas ir linksmas. Išbandžiau naujas technikas.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 18, 15:55)
Meaka ir aš sveikinu įstojus į maniakių gretas biggrin.gif

Tosk šį kartą mano darbelis bus visiškai kitoks nei ankstesni Praeitas nusivylimų darbelis buvo labai liųdnas, atgijo visi nemalonūs prisiminimai. Todėl šis bus žaismingas ir linksmas. Išbandžiau naujas technikas.

O as net neatpejau kuris tavo blush2.gif Zinau tik Sanritos, Miglotos, Linutuko ir Tosk. As aisku nelabai ir gilinausi spelioti, rebusu nesudarinejau smile.gif
Atsakyti
Ai mano tas su mašina cool.gif
Atsakyti
Dar dadesiu, saskaitoj jau atsirado pavedimas thumbup.gif ...atrodo daugiau nieko neisskaiciuos. Nu ir nemaza konkursini fonda surinkot bigsmile.gif . Belieka dabar tik priduoti siuntinius (galbut si penktadieni pavyks), ir eit prizu pirkt. Dekui kad suteiket dar viena proga po SB parduotuves bastytis ir ciupineti prekes...aaaa koks malonumas smile.gif
Atsakyti
Kaip ir užpavydėjau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 16:06)
Dar dadesiu, saskaitoj jau atsirado pavedimas thumbup.gif ...atrodo daugiau nieko neisskaiciuos. Nu ir nemaza konkursini fonda surinkot  bigsmile.gif . Belieka dabar tik priduoti siuntinius (galbut si penktadieni pavyks), ir eit prizu pirkt. Dekui kad suteiket dar viena proga po SB parduotuves bastytis ir ciupineti prekes...aaaa koks malonumas smile.gif

Erzini ane?
Nu niekaip vienos nuorodos neikeliu doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=_-VCfL_WcsA
Atsakyti
Kristi, as tavo zinojau darbely, nes kazkada esi pasakojus apie nelaime... 4u.gif

Jei taip atvirai, tai galiu prisipaziti (jau rasiau kad as esu atviras zmogus, tik sb mano bus labai tendencingas) ir savo nemalonu ivyki, kur pakeite net visa poziury y gyvenima... Kazkada mano darbe sprogo bomba unsure.gif Buvo suzeistu, buvo ir kas zuvo verysad.gif Tada buvau jaunute ir prireike laiko, kol ysisamoninau yvikio baisuma. Bet nuo tada as pakeiciau mastysena, gyvenimo buda... Tuomet pamaciau tikruosius draugus 4u.gif O po keliu menesiu policijos skambutis y duris, kad speja po daugiabuciu, kuriame gyvenau, yra padeda bomba, privete rimtai pasvarstyti ir migracijos reikaliuka cool.gif
Atsakyti
sad.gif Tiesiog net ir neturiu ką pasakyti man tai atrodo labai baisu.
Atsakyti