Dabar jau ir aš išsigandau. (kad ne taip užsakiau)
Lauramama, aš tau tiesiog nusiunčiau sąrašą prekių. Ar reikėjo krepšelio kopiją siųsti?
QUOTE(aasta @ 2008 06 18, 09:50)
Dabar jau ir aš išsigandau. (kad ne taip užsakiau)
Lauramama, aš tau tiesiog nusiunčiau sąrašą prekių. Ar reikėjo krepšelio kopiją siųsti?
aš tai, manau, kad jei būtų kas ne taip, lauramama informuotų
QUOTE(eMAr @ 2008 06 18, 10:53)
aš tai, manau, kad jei būtų kas ne taip, lauramama informuotų
Gal ir taip
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 18, 10:02)
Lauramma gavai mano užsakymą į az?
Negavau, perpildytas buvo
Papildyta:
Visu gavau jau. Laukiu dar arminux gal ka sugalvos. Nepergyvenkit as viska perziuresiu ir jei kas man neaisku del kiekio spalvos ar pacios nuorodos pasitikslinsiu. Nesvarbu ar krepselis ar nuorodos.Siusiu kiekvienos atskirai su nick'ais ir jei galima su jusu mail'ais.Tai bus tai merginai patikimiau. Visu sius kartu su mano, o del Miglotos atskirai i Norge irgi uzklausiau.
Mano pirmasis siuntinys nuo siandien jau keliauja pas mane, taip kad kai rasiau uz kiek uzsisakiau ir kiek teko sumoketi buvo tiksli suma, galit mazdaug primesti kiek permokat ir kam apsimoka kam ne.Kiekviena gausit uz savo prekes atskiras detalias saskaitas.Siuskit greiciau, kol JAV kai kurie dar miega.
Lauramama,o kada apmoket reikes?ir ar is karto su viskuo jau bus paskaiciuota?(su siuntimais ir t.t.)
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 18, 09:53)
Del popieriaus "namu salygom",galiu pasakyt,kad tam tinka akvarelinis popierius,jis yra acid free ,o t.p. ir akvarele yra acid free,ne tik akriliniai dazai,tai kad tikrai galima kazka savo rankom padaryt
O, ačiū. Aš naudoju akvarelinį dažnai, bet net nežinojau to. Ačiū
lauramama, aš tai išsiunčiau į tavo el. paštą. Jei gavai ir ten viskas gerai, tai puiku, o jei jau pavėlavau, ką gi, teks laukti kitą kartą.... Ačiū visvien
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 06 18, 11:44)
Lauramama,o kada apmoket reikes?ir ar is karto su viskuo jau bus paskaiciuota?(su siuntimais ir t.t.)
kadangi po mano pirmojo uzsakymo Mergike isskrido i LT, tai as saskaita gavau tik po menesio, po uzsakymo pateikimo. Siaip ji saskaita pateikia, kai gauna prekes ir pasveria siuntinuka. Buna parasyta prekiu kainax15% +siuntimas JAV(jei toks bus)+siuntimas iki LT ir tada daigina is kurso (bet neatsimenu koki ima )
Tai manau jei siandien uzsakytumem,tai apie liepos pradzia jau reiktu susimoketi ir pinigelius.
lauramama, bandžiau tau siūsti krepšelio nuorodą, bet jis gali būti neilgai, nes as ten nesu užsiregistravusi.(o gal išlikas??? )
parašyk man savoemeilą, atsiūsiu nuorodas su kodais.
QUOTE(Arminux @ 2008 06 18, 11:53)
lauramama, bandžiau tau siūsti krepšelio nuorodą, bet jis gali būti neilgai, nes as ten nesu užsiregistravusi.(o gal išlikas??? )
Mergikes, jusu mail'u su uzsakymais negavau.Prasau paskubekit
Labuka,
labai daug praleidau..kas vyksta?ka uzsakinejat gal ir as noriu?
labai daug praleidau..kas vyksta?ka uzsakinejat gal ir as noriu?
QUOTE(Eglu @ 2008 06 18, 12:00)
http://www.joann.com...p?CATID=cat3105
bet labai paskubek ir jei kai ko noresi, perspek, palauksiu.
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 12:03)
užsakymą jau išsiunčiau........ Lauksim žinių.....