Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Scrapuke ir aš labai džiaugiuosi už tave ir jau su nekantrumu laukiu to trečiojo darbo. Kai dabar taip super jautiesi, manau, darbas bus fuuuuntastiškas lotuliukas.gif

QUOTE(eMAr @ 2008 06 18, 08:31)
Reikia spausti ant padidinimo stiklo piktogramos  ax.gif

Va va, tundra doh.gif Dabar ir aš matau. Ačiū
eMar[B] drinks_cheers.gif
Atsakyti
Scrapuke, ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Scrap8, didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Mergikes,ar jau galiu siusti uzsakyma?Gal nebeatsiras jau norinciu?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 18, 00:55)
Kiek supratau, ten dar tik pildoma parduotuvė, tad gal vėliau ir daugiau prekių bus  g.gif  reikės kiek vėliau užsukti pasižiūrėti, nes kai kurios skiltys tai tuščios  rolleyes.gif

O dėl SB popieriaus tai galvoju, kad galima ir namų sąlygomis kokio nori pasigaminti t.y. dekoruoti  mirksiukas.gif 

Scrap8, o jei pvz. panaudoti paprastą vatmaną ir jį dekoruoti akriliniais (kaip jau supratau jie yra acid free) dažais, tai tada popierius kaip ir acid free gaunasi? Ar vis tik tas pats paprastas vatmanas nėra pats acid free ir gadins foto?  g.gif

Del popieriaus "namu salygom",galiu pasakyt,kad tam tinka akvarelinis popierius,jis yra acid free mirksiukas.gif ,o t.p. ir akvarele yra acid free,ne tik akriliniai dazai,tai kad tikrai galima kazka savo rankom padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 01:27)
Prisiduodu lotuliukas.gif

Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija

Įkėliau žurnaliuką, kurį man Scrap8 dovanų atsiuntė su pirmu siuntinuku. Tik reklamų neskanavau, nes jų ir internete prisižiūrėt galima. Nepatingėkit pasiskaityt, kas su anglų kalba draugaujat - tikrai įdomių dalykėlių galima atrasti 4u.gif

P.S. Gal galima būtų šią nuorodą įtraukti į pirmą žinutę, kad nepasimestų blush2.gif
Visi prisijungimo duomenys pas mane - kas norėsit ką nors įkelti, tai duosiu visus slaptažodžius mirksiukas.gif

Jau įdėta pirmame psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 09:50)

tu cia mane kaip uzvedei su ta galimybe dar uzsisakyt,ale kad reik stabdyt arklius,nes si menesi sedziu bankrutavus, vaikui daug ka pirkom,dar i vestuves ejom,na vienu zodziu...o taip noriu kai kuriu daikciuku mastau.gif
Atsakyti
Lauramma gavai mano užsakymą į az?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 09:50)

Kažin ar visos jau užsisakė galutinai? Man tai basta. Bijau, jei įlysiu į tą nuorodą, tai dar prisisakysiu visko.
Atsakyti
lauramama, aš dar norėčiau kelias prekytes užsakyti.........
o kaip tai padaryti? Tau nuorodas prekių atsiūsti.... smile.gif ar krepselio kopiją?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 02:27)
sauniai padirbejai thumbup.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 08:09)
Labas rytas 4u.gif
O as tokioj pakilusioj nuotaikoj kad net debeseliais skraidzioju biggrin.gif Gavau ziniu is CK zurnalo kad paima abu darbelius (tuos kur jum bloge po uzraktu
nuosirdziausi sveikinimai, tikiu kad kitaip ir buti negalejo mirksiukas.gif

oi merginos skamba bankroto varpeliai lotuliukas.gif (cia toms kas manijakiskai apsipirkineja 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 08:50)

o mano gavai ax.gif

tik dabar issigandau su apmokejimu, nes liepos pradzioj isvaziuojam atostogaut.. o gal dar ateis apmokejimas iki to laiko smile.gif
Papildyta:
scrap 8, dziaugiuosi uz tave smile.gif

Justess bigsmile.gif

Arminusx, as siunciau krepselio kopija smile.gif
Atsakyti