Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Na štai visi reikaliukai su turgeliu sutvarkyti. Baigiu perskaityti visą plepučių raštlevą ir galėsiu vėl aktyviai dalyvauti.

Šį tą bandau sugalvoti naujam konkursėliui. Na jis irgi bus man ne iš lengvūjų, tačiau mane tai labai žavi. Šį darbelį turėsiu atlikti per 2 savaites tikiuosi spėsiu. g.gif
Atsakyti
o aš šiandien ankstyva ax.gif nesimiega kažko... i

o as vakar super anksti nuejau miegot, o dabar 1:20 sunelis ryte pakele abzioriukas biggrin.gif
O atradus aš jus tai jau senokai, tik kad iš manęs rašytoja nekokia (jūs -pleputės, aš kad ir kaip norėdama su jumis nespėčiau biggrin.gif), tai pažindintis labai nelindau blush2.gif Be to aš tokia kaip ir pradedanti dar (na, pradėjau tai senokai, tik patirties pas mane mažai), tai nei parodyt turiu ką, nei patirtim pasidalint galiu ax.gif

nera cia ko kuklintis. Nebutina buti nei plepute nei SB meistre...yra ir keliu naujokiu, ir be to visos mes pradejome nuo nulio patirties:kai kurios anksciau kai kurios veliau tik.

Tosk maciau prisijungus, tai norejau pasisakyt tai anoj temoj bet kazkp nespejau.
Labai tu man primeni save, nu tiesiog pazodziui, pries keleta metu. As irgi sakiau kad mane visiskai nedomina SB kiti formatai ar mini albumai, darysiu tik 12 x 12" kadangi daugiau vietos ko nori pridet, visi albumai tokio pacio dydzio, ir t.t. Nenurasyk mini albumu visiskai. Man tik paskutiniuoju laikotarpiu teko persiorentuoti savo nusiteikima. Mini albumai labai daug pliusu turi. Viena is didziausiu, tai kad lengva isimest i rankine ir nusinest pas svecius, i darba...visi zino kad uzsiimineju SB dabar ir praso pamatyti darbeliu, tai tu pabandyk nesiotis didziuly 12x12" albuma doh.gif . O antras pliusas tai kad jei labai daug nuotrauku turi, pavyzd. keliones, vaiko gimtadienio, ar kokios isvykos i sakykim Disney World'a, gi neapseisi 2 puslapiais, lengviau padaryti teminy mini albuma.
Didckius 12x12 tik seima mato pas mane, o mini albumai labai daug vartyti ir ivertinti kitu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 12, 00:32)
Na štai visi reikaliukai su turgeliu sutvarkyti. Baigiu perskaityti visą plepučių raštlevą ir galėsiu vėl aktyviai dalyvauti.

Šį tą bandau sugalvoti naujam konkursėliui. Na jis irgi bus man ne iš lengvūjų, tačiau mane tai labai žavi. Šį darbelį turėsiu atlikti per 2 savaites tikiuosi spėsiu. g.gif

laba 4u.gif , imeciau kelias idejas naujos temos komentaruose, gal pravers?
Atsakyti
Skrapuke gal gali įmesti slaptažodį į savo darbelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 12, 00:47)
Skrapuke gal gali įmesti slaptažodį į savo darbelius blush2.gif

gaudyk mirksiukas.gif
papildyta
Vakar nusipirkau Scrapbook Trends knyga spec mini albumam... verysad.gif labai nusivylus likau. Kalbejau su MB, atrodo kaip pradejau SB tai viskas man atrode nauja ispudinga, kadangi ismintingesniu uz mane daryta, o dabar...is storiausios knygos tik vienas mini albumas buvo vertas mano demesio doh.gif . Bandysiu grazinti. Viskas taip marga, visko prideta...pirma pastebi pagrazinimus o ne nuotraukas. Kuo ilgiau uzsiemu SB tuo labiau isrankesne esu ir isitvirtinus savo skoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 birželio 2008 - 08:01
gal kuri matė kur pirkti spausdintuvui popieriaus, kad lipdukus daryti? man skubiai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 12, 08:57)
gal kuri matė kur pirkti spausdintuvui popieriaus, kad lipdukus daryti? man skubiai reikia  4u.gif

Gali buti heliopolyje, zalgirio gatvej arba popieriaus pasaulyje, prie savanoriu RIMI, ten visokiu velniu pilna
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 12, 08:54)
gaudyk mirksiukas.gif
papildyta

Na štai jau ir pagavau
Atsakyti
Paziurek cia,gal kas naudongo bus
http://www.mylida.lt/view.php?id=101

Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 12, 08:54)
Vakar nusipirkau Scrapbook Trends knyga spec mini albumam... verysad.gif labai nusivylus likau. Kalbejau su MB, atrodo kaip pradejau SB tai viskas man atrode nauja ispudinga, kadangi ismintingesniu uz mane daryta, o dabar...is storiausios knygos tik vienas mini albumas buvo vertas mano demesio doh.gif . Bandysiu grazinti. Viskas taip marga, visko prideta...pirma pastebi pagrazinimus o ne nuotraukas. Kuo ilgiau uzsiemu SB tuo labiau isrankesne esu ir isitvirtinus savo skoniu.

Manau, kad taip ir turi būti, juk tobulėji, kaip ASMENYBĖ, kūrėja, tai susiformuoja skonis, darbo stilius, kūrybos manieros ir pan. Tapai profscrepere thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 08:02)
Gali buti heliopolyje, zalgirio gatvej arba popieriaus pasaulyje, prie savanoriu RIMI, ten visokiu velniu pilna

drinks_cheers.gif ten tikrai rasi įvairiausių spalvų lipnios plėvelės mirksiukas.gif

HELIOPOLIS

tik kad jų darbo laikas nelabai patogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 09:07)
drinks_cheers.gif  ten tikrai rasi įvairiausių spalvų lipnios plėvelės  mirksiukas.gif

HELIOPOLIS

tik kad jų darbo laikas nelabai patogus  doh.gif

Beje, butinai pries pirkdama pasikonsultuok ar ant tu lipniu popieriu galima spausdinti ir su kokiu spausdintuvu. Beje, heliopolyje yra visokiu storiu tu plastikiniu lakstu, apie kuriuos scrapuke snekejo (kaip pasidaryti ta mini albuma), Kuo plonesni laksta nusipirksit,tuo lengviau pjaustyti parastu maketavimo peiliu. nebutinai pas tuos senius prasyti kad supjaustytu ( jie labai mandri ir tipo yra labiau uzsieme nei toks smulkus pjaustymas), lengvai tas plastikas pjaustosi kelis kartus ne stipriai reziant maketpeiliu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 09:06)
Paziurek cia,gal kas naudongo bus
http://www.mylida.lt/view.php?id=101

QUOTE(irmulia @ 2008 06 12, 09:07)
drinks_cheers.gif  ten tikrai rasi įvairiausių spalvų lipnios plėvelės  mirksiukas.gif
HELIOPOLIS
tik kad jų darbo laikas nelabai patogus  doh.gif

ačiū 4u.gif važiuoju ieškot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 12, 01:13)
Beje, butinai pries pirkdama pasikonsultuok ar ant tu lipniu popieriu galima spausdinti ir su kokiu spausdintuvu. Beje, heliopolyje yra visokiu storiu tu plastikiniu lakstu, apie kuriuos scrapuke snekejo (kaip pasidaryti ta mini albuma), Kuo plonesni laksta nusipirksit,tuo lengviau pjaustyti parastu maketavimo peiliu. nebutinai pas tuos senius prasyti kad supjaustytu ( jie labai mandri ir tipo yra labiau uzsieme nei toks smulkus pjaustymas), lengvai tas plastikas pjaustosi kelis kartus ne stipriai reziant maketpeiliu.

uzsieme sakai? Netgi merginom padet doh.gif Nu koks servisas ax.gif Nors as prisimenu tai apie LT

O skaidrus albumai mane pradejo labai dominti. Persimato kiekvienas baigtas puslapis, ir gauni pamatyt truputi sekancio puslapio, ir dar kitu, taip 3D efektas gaunasi. Tik sudetinga kaip paslepti klijus ir tai ka nepageidauji kad matytu blogoj pusej. Padarius pirma puslapy turi itakos kaip antra gali isdestyt, kur ka klijuot.
Papildyta:
nu o as einu su pagalve dar pabendraut, jau 2:25 o visai miego nenoriu doh.gif , va ka ankstyvas miegas reiskia peledai.
Atsakyti