Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(aasta @ 2008 06 18, 07:48)
Daugiau nebesigundysiu, gal užteks šiam kartui. Nes kad galėčiau tai turbūt viską užsisakyčiau. doh.gif

Pazystamas jausmas lotuliukas.gif . Vakar savo MB parodziau REMINI man perleista SB popieriu, tai jis sake,kad dabar supranta,kodel as prazuvus ir namie visom prasmem zmonos nebeliko. Sako, nu gi cia taip pag tavo (tipo mano) charakteri ir pomegius,kad nieko nebelieka tik pasiduoti ir nesisakoti pries mano nauja pomegi.
Atsakyti
O gal kas žinote kaip scrapbooking'as itališai?
lauramama pamiršau parašyti, kad tavo naujas avatoras laaaabai mielas man. Pas mane mobiliojo ekrano fonas toks (labai panašus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 18 birželio 2008 - 07:05
[quote=lauramama,2008 06 18, 07:56]
Pazystamas jausmas lotuliukas.gif . Vakar savo MB parodziau REMINI man perleista SB popieriu, tai jis sake,kad dabar supranta,kodel as prazuvus ir namie visom prasmem zmonos nebeliko. Sako, nu gi cia taip pag tavo (tipo mano) charakteri ir pomegius,kad nieko nebelieka tik pasiduoti ir nesisakoti pries mano nauja pomegi.
[/quote

lotuliukas.gif
Man tai dabar kaupimo stadija. smile.gif Visko man reikia, viska kaupiu, o vdruk kada pravers. tongue.gif Parduotuvėj negaliu praeit pro kanceliarines prekes. Draugas sako, žiūrėk žiūrėk, gal dar ką tam scrapui pritaikysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 18, 07:59)
O gal kas žinote kaip scrapbooking'as itališai?
lauramama pamiršau parašyti, kad tavo naujas avatoras laaaabai mielas man. Pas mane mobiliojo ekrano fonas toks (labai panašus).

Aciu.As dabar pasinesiau fotografuoti augalus.Visa mamos soda sufotkinau ir net SB sugalvojau laukiu priemoniu
Del italisko scrapbooking as manau, kad taip pat kaip ir angliska
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O as tokioj pakilusioj nuotaikoj kad net debeseliais skraidzioju biggrin.gif Gavau ziniu is CK zurnalo kad paima abu darbelius (tuos kur jum bloge po uzraktu parodziau)...ir dar clap.gif visiskai prie nieko neprikibo, nei prie vienos detales . Nuejau i ta musu 10 laimetoju foruma paskaityt kaip kitom sekesi, tai keliom moteriskem teks perdaryti siokias ar anokias detales pagal CK nustatymus. Kai kuriom tik viena darbeli paime tai dar teks daryt 2-3 naujus. O man belieka tik vienas darbelis iki kontrakto ivykdymo ir tada pagaliau sulauksiu kompensacijos assa.gif
Ir dar palaiminta diena...jau visiskai suplanavus nauja, si paskutini puslapy. O padejo man mano vyresnis sunelis. Ana ryta jis ant musu lovos kartu gulejo, virs lovos kabo labai didele ireminta nuotrauka musu vestuviu, ir jis taip mirtinai juokingai ka pasake kad vos nenukritau nuo lovos is juoko. Tai man jis tiesiog dave sia tema ir aprasyma oro_buckis.gif

Atsakysiu i kalusimus, tik noriu dar pasidziaugt, atsipeiket, ir padangem su peledom paskraidyt (vel nemiegu blink.gif )
Atsakyti
Scrapuke, sveikinu labai labai. Nu gi verti tie darbai tokio paaukstinimo ir ivertinimo.Net negalejo buti kitaip 4u.gif
Atsakyti
Ir aš tave sveikinu. 4u.gif Toks talentas tikrai negalėjo būti neįvertintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 18, 07:55)
Justess tikrai puikiai padirbėjai, ačiū. Tik kai kur neįskaitau rolleyes.gif

hmmm...sakai, neįskaitai doh.gif O bandei pasididint? Nes ten nuotraukų kokybė tikrai gera - apie 1Mb kiekviena 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 08:09)
Labas rytas 4u.gif

O as tokioj pakilusioj nuotaikoj kad net debeseliais skraidzioju biggrin.gif Gavau ziniu is CK zurnalo kad paima abu darbelius (tuos kur jum bloge po uzraktu parodziau)...ir dar  clap.gif  visiskai prie nieko neprikibo, nei prie vienos detales .

thumbup.gif labai sveikinu 4u.gif Betgi kitaip ir negalėjo būti tongue.gif
Atsakyti
dekui visom kad dziaugiates kartu su manimi 4u.gif biggrin.gif

justess man irgi nerodo gerai ax.gif Kaip paspaudziu padidinti tai piksiliuotai gaunasi ir aplamai nieko nesimato doh.gif , o tas mazytes foto "thumbnail print" dydzio tai OK su jom, tik kaip padidini problema.
Man tai dabar kaupimo stadija. smile.gif Visko man reikia, viska kaupiu, o vdruk kada pravers.

hihihi.gif pasakei kaip tikra naujoke...naiviai...SB priemoniu niekad neuzteks minek mano zodzius biggrin.gif . Pirma scrapas uzims viena lentyna, paskui visa siena, paskui reikes kambario, o galu gale reikes didesnio buto ar namo...kaupimas yra scraperiu kraujy. Ir dar...kaupimo manija ir apsiprekinimas dazniausiai mielesnis negu aktualus scrapinimas...kalbu is patirties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 birželio 2008 - 07:35
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 07:28)
dekui visom kad dziaugiates kartu su manimi 4u.gif  biggrin.gif

justess man irgi nerodo gerai ax.gif Kaip paspaudziu padidinti tai piksiliuotai gaunasi ir aplamai nieko nesimato  doh.gif , o tas mazytes foto "thumbnail print" dydzio tai OK su jom, tik kaip padidini problema.

Reikia spausti ant padidinimo stiklo piktogramos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 18, 00:31)
Reikia spausti ant padidinimo stiklo piktogramos  ax.gif

dabar jau rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 23:02)
Kristi13: tai tau uzsakyti ta "krokodila"?
[

Užsakyk. bigsmile.gif
Skrapuke sveikinu dėl CK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 18 birželio 2008 - 07:56