Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Dekovite jau buvau (ačiū eMar už nuorodą), nu bet nemačiau. Matyt be akinių žiūrėjau lotuliukas.gif Na, sorry už pezalus. Ačiū, lendu žiūrėti biggrin.gif Uch, kaip man čia smagu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 21:16)
kiek supratau, tai vellum popierius toks truputį permatomas, kaip koks sviestinis ax.gif

Gerai supratai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 06 17, 21:27)
lauramama ar dar galiu aš ieškotis produktų ar jau viskas? Nes oi oi oi, labai labai noriu, bet reikia šiek tiek laiko peržiūrėti ką siūlo.

Gali, tikiuosi nebus per velu prideti prie mano uzsakymo. Bet rytoj iki pietu issiunciu jai uzsakymus, nes galim praziopsoti ir ispardavimus.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 06 17, 22:01)
Lauramama bet jau tavo apsipirkimo masteliai lotuliukas.gif Screpaholike hah.gif

Na, kaip paziuresi. Kai paziuriu kokiom sumom uzsisako senbuves, tai as nei atsilieku nei pirmauju. Tiesiog, man labai reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 06 17, 22:41)
Dekovite jau buvau (ačiū eMar už nuorodą), nu bet nemačiau. Matyt be akinių žiūrėjau lotuliukas.gif  Na, sorry už pezalus. Ačiū, lendu žiūrėti  biggrin.gif  Uch, kaip man čia smagu drinks_cheers.gif

Man dekovite labai skurdus pasirinkimas pasirode ir kaina ne maza.Is bedos gal ir gerai.
Papildyta:
Kristi13: tai tau uzsakyti ta "krokodila"?
Papildyta:
Hm...Kur dingo scrapuke verysad.gif
Atsakyti
Kazkaip tylu cia po visokiu turgeliu musu. Keliauju liuliuko ir as.
Atsakyti
laba vakara merginos 4u.gif as nedingus tik buitis ir krautuves visa laika uzima, grizo vyras is komandiruotes tai sukuosi tvarkytis kad neatrodyciau kad prie SM sedziu visa diena lotuliukas.gif

astaa patikrinau savo mail'o spamu faila kadangi is CK spaudos vis negaunu uzduoties ir stebuklas blink.gif ziuriu kad tavo zinute ten nusiusta buvo (apie bilietus tavo klausimas)... Nzn kodel "Kontaktai" bloge man vis sustreikuoja ir nors pataisau lietuviskom raidem, atsistato heroglifais ir siuncia daug zinuciu i spama... Tau atsakysiu, tikrai neignoravau klausimo
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 18, 02:23)
laba vakara merginos 4u.gif as nedingus tik buitis ir krautuves visa laika uzima, grizo vyras is komandiruotes tai sukuosi tvarkytis kad neatrodyciau kad prie SM sedziu visa diena lotuliukas.gif

astaa patikrinau savo mail'o spamu faila kadangi is CK spaudos vis negaunu uzduoties ir stebuklas  blink.gif  ziuriu kad tavo zinute ten nusiusta buvo (apie bilietus tavo klausimas)... Nzn kodel "Kontaktai" bloge man vis sustreikuoja ir nors pataisau lietuviskom raidem, atsistato heroglifais ir siuncia daug zinuciu i spama... Tau atsakysiu, tikrai neignoravau klausimo

Lietuviskos raides keliaudamos portalais, daznai linkusios tapti herovlikais 4u.gif Del sios priezasties nesvaigstu del lietuviskumo internete. Tai atsitinka retai, bet vis tik buna. Nervina, kai koks lietrycio straipsniukas tampa neyskaitomas. Lietuviskumo problema email labai dazna, drauges vis guosdavosi, kad neymanoma mano emailu perskaityti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 22:02)
Man dekovite labai skurdus pasirinkimas pasirode ir kaina ne maza.Is bedos gal ir gerai.

Kiek supratau, ten dar tik pildoma parduotuvė, tad gal vėliau ir daugiau prekių bus g.gif reikės kiek vėliau užsukti pasižiūrėti, nes kai kurios skiltys tai tuščios rolleyes.gif

O dėl SB popieriaus tai galvoju, kad galima ir namų sąlygomis kokio nori pasigaminti t.y. dekoruoti mirksiukas.gif

Scrap8, o jei pvz. panaudoti paprastą vatmaną ir jį dekoruoti akriliniais (kaip jau supratau jie yra acid free) dažais, tai tada popierius kaip ir acid free gaunasi? Ar vis tik tas pats paprastas vatmanas nėra pats acid free ir gadins foto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 birželio 2008 - 23:56
Prisiduodu lotuliukas.gif

Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija

Įkėliau žurnaliuką, kurį man Scrap8 dovanų atsiuntė su pirmu siuntinuku. Tik reklamų neskanavau, nes jų ir internete prisižiūrėt galima. Nepatingėkit pasiskaityt, kas su anglų kalba draugaujat - tikrai įdomių dalykėlių galima atrasti 4u.gif

P.S. Gal galima būtų šią nuorodą įtraukti į pirmą žinutę, kad nepasimestų blush2.gif
Visi prisijungimo duomenys pas mane - kas norėsit ką nors įkelti, tai duosiu visus slaptažodžius mirksiukas.gif

Niu viskas, varau liuliuko, nes jau matau, kad mažai beliko valandėlių miegui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 18, 00:55)
Kiek supratau, ten dar tik pildoma parduotuvė, tad gal vėliau ir daugiau prekių bus  g.gif  reikės kiek vėliau užsukti pasižiūrėti, nes kai kurios skiltys tai tuščios  rolleyes.gif

O dėl SB popieriaus tai galvoju, kad galima ir namų sąlygomis kokio nori pasigaminti t.y. dekoruoti  mirksiukas.gif 

Scrap8, o jei pvz. panaudoti paprastą vatmaną ir jį dekoruoti akriliniais (kaip jau supratau jie yra acid free) dažais, tai tada popierius kaip ir acid free gaunasi? Ar vis tik tas pats paprastas vatmanas nėra pats acid free ir gadins foto?  g.gif

Kaip as uspratau kazkada is scrap8, kad pats popierius del medienos is kurios gaminamas yra su ligninu. Tai gadintu nuotraukas.
Papildyta:
Labas rytas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 07:16)
Kaip as uspratau kazkada is scrap8, kad pats popierius del medienos is kurios gaminamas yra su ligninu. Tai gadintu nuotraukas.
Papildyta:
Labas rytas  tongue.gif

Labas rytas smile.gif
Scrapuke, kada galėsi, tada ir atsakyk, man visai neskubu, o be to, gali ir čia rašyt.
Lauramama, ar šnd siųsi tą užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 18, 07:30)
Labas rytas smile.gif
Scrapuke, kada galėsi, tada ir atsakyk, man visai neskubu, o be to, gali ir čia rašyt.
Lauramama, ar šnd siųsi tą užsakymą?

taip, zadejau apie pietus, taip kad jei dar yra norinciu, prasau.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 18, 02:27)
Prisiduodu lotuliukas.gif

Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija

Įkėliau žurnaliuką, kurį man Scrap8 dovanų atsiuntė su pirmu siuntinuku. Tik reklamų neskanavau, nes jų ir internete prisižiūrėt galima. Nepatingėkit pasiskaityt, kas su anglų kalba draugaujat - tikrai įdomių dalykėlių galima atrasti 4u.gif

Nu saunuole, padirbejai.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 18, 07:39)
taip, zadejau apie pietus, taip kad jei dar yra norinciu, prasau.
Papildyta:

Daugiau nebesigundysiu, gal užteks šiam kartui. Nes kad galėčiau tai turbūt viską užsisakyčiau. doh.gif
Atsakyti
Justess tikrai puikiai padirbėjai, ačiū. Tik kai kur neįskaitau rolleyes.gif
Atsakyti