Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(babyface @ 2008 06 17, 13:51)
O ką reiškia vellum paper?  blush2.gif

kiek supratau, tai vellum popierius toks truputį permatomas, kaip koks sviestinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 07:58)
Manau, kad butinai reikia daryti meet'a. LT tokia maza,kad tikrai galim susitikti.

Manau, tai puiki mintis. Man kaip naujokei būtų puiku susitikti jau patyrusias ir gyvai visko išsiklausinėti, o ir šiaip naujos pažintys dar niekam nepakenkė. Plius ir aš galėsiu prisidėti prie knygų/žurnalų/ir pan. "bibliotekėlės bo užsisakiau vieną knygutę biggrin.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 12:07)
Gal tam reikalui reiks susikurti kokioj Picasa galeriją, kur kiekvienai knygai atskiras folderiukas g.gif Būtų viskas vienoj vietoj - kada kam reik, tai nubėgtų pasižiūrėt mirksiukas.gif

Justess puiki mintis. Picasa + CD thumbup.gif

Scrap8 aš už konkursus thumbup.gif thumbup.gif Tik blyn, kad tiksuspėčiau iki liepos 1 d. Na, jei ne tai visvien rodysiuos savo menus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 17 birželio 2008 - 20:21
Aš tik paklausiu blush2.gif ax.gif
Gal Scrap8 (gražiai paprašius) norėtų ir galėtų už 15 proc iš Jonns ar kaip ten ta firma, mums tarpininkauti ?

Sorry, aš tik klausiu g.gif
Atsakyti
lauramama ar dar galiu aš ieškotis produktų ar jau viskas? Nes oi oi oi, labai labai noriu, bet reikia šiek tiek laiko peržiūrėti ką siūlo.
Atsakyti
Na, viskas. Aš pasiduodu šį kartą, nes kai įlindau į tą psl. galva apsisukė... Nesugebėsiu taip greit išsirink sad.gif Teks kitą kartą operatyviau suktis. O šiaip, merginos, gal kuri turite atliekamo scrap popieriaus?
Atsakyti
Lauramama bet jau tavo apsipirkimo masteliai lotuliukas.gif Screpaholike hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 17, 21:01)
Lauramama bet jau tavo apsipirkimo masteliai lotuliukas.gif Screpaholike hah.gif

Nu manau, kad ne ką mažesni nei tamstų blush2.gif ax.gif Aš irgi papirkinėju, bet stengiuosi labai neapsikrauti kol kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 18, 00:33)
Nu manau, kad ne ką mažesni nei tamstų  blush2.gif  ax.gif Aš irgi papirkinėju, bet stengiuosi labai neapsikrauti kol kas  unsure.gif

angel_not.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dabar jau neatsimenu kas klause ant ko klijuoti tuos akrilinius stampukus, tai rodausi ka susimeistravau, panaudojau suluzusio remelio stikla, apklijavau izoliacija ir nusibraiziau, su tuo markeriu ant CD rasanciu, linijas. na toks varijantas labiau tinkamas kai reikia raides susilipdyti, lengva proporcijas nusistatyti ir tiesiai gaunasi, bet manau tiktu ir visiems kitiem motyvams blush2.gif kol sio daigciuko nebuvau susimeistravus irgi naudojausi liniuote, bet ji vietomis islinkdavo ir nevisai raides atspausdavo, o stiklas dabar thumbup.gif veikia
user posted image
o cia dar mano vienas pasiulymas kas negali sau leisti Big Bite'as isigyti,(man suvalkietiskas kraujas truputi per krastus liejasi lotuliukas.gif ) pasieskokite tarp galanterijos daigciuku rinkinuku knopkems susikalti, ten toks mini rinkinukas daznai salimais buna, su kurio galima ir skylutes pasidarytis, ir kitoje puseja uztvirtinti tuos brads
user posted image
tikiuosi kam nors pravers mano mintys, nor ir ne stebuklas, bet vistiek norejau pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 17, 22:07)
o cia dar mano vienas pasiulymas kas negali sau leisti Big Bite'as isigyti pasieskokite tarp galanterijos daigciuku rinkinuku knopkems susikalti, ten toks mini rinkinukas daznai salimais buna, su kurio galima ir skylutes pasidarytis, ir kitoje puseja uztvirtinti tuos brads
tikiuosi kam nors pravers mano mintys, nor ir ne stebuklas, bet vistiek norejau pasidalinti blush2.gif

Puikios mintys thumbup.gif LINUTUKE Aš taip pat naudoju panašius daiktunus, tik nemoku su jais užlenkti tų brads, tai iš Remini kai ką pakirtau (laukiam sugrįžtant Remini). Iš pradžių atrodė įtartinas daiktunas, bet dabar perkandau sistemą ir super gaunasi. Tik va dabar kita bėda doh.gif iš kur reiks tų visokių brads gauti.... Jei kas turite atliekamų daiktelių ir nebeplanuojate naudoti - pasiūlykite, nes pvz. tokia šviežiena kaip aš visai mielai įsigytų pradžioje LT esamus daiktelius, o jau kai prakusiu scrapinime - ir aš siusiuos iš toli smile.gif
Atsakyti
Mačiau prkti dekovit ir senasnaujas parduotuvėse
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 17, 22:30)
Tik va dabar kita bėda doh.gif iš kur reiks tų visokių brads gauti....  smile.gif
siuo metu cia neblogas pasirinkimas, as irgi truputi isigijau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 17 birželio 2008 - 21:43