Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 16:21)
Lauramama o kiek kainuoja big bite iki LT. Nežinau ką daryti ir pinigų gaila ir labai norisi ir vyrui žadu nieko nesakyti ax.gif
Čia iš tos serijos,,myliu noriu negaliu'' lotuliukas.gif

Sunku pasakyti kiek kainuos,dabar jis kainuoja padej 27.99USD, manau kokius 35USD tikrai kainuos su siuntimais ir tarpininkavimo procentais.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 06 17, 17:14)
baigiu prisirink pilna kasika is joann  smile.gif  lauramama, siust tau ar tiesiai tarpininkei?

Kaip tau geriau.Matai,as nezinau del muitu i Norge. Galiu as ir uzklausti pas ja.Gal tu visgi siusk man uzsakyma. Ir del tavo dalies atskiro siuntimo paklausiu as jos.
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 06 17, 15:27)
Aš bet kokiu atveju norėčiau, kad tas konkursas liktų.  smile.gif

Kas cia per diskusija dar kyla.Pamirskim ta nesusipratima. Scrapuke, ramiakas. be taves mes prapulsim.REIKIA KONKURSU MUSU TOBULEJIMUI,O KAM NEREIKIA TEGUL NEDALYVAUJA, TIK STEBI.
Atsakyti
Lauramama klausiu vien todėl, kad kai popierių žiūrėjau iš amerikos per ebay kaina žiauriai padidėja pavyzdžiui buvau nužiūrėjusi komplektuka popieriaus už 16 žalių tai gavosi su parsiuntimu ir 15 procentų tarpininkei į lt 114 be muito mokesčių, nes jeigu viršiji 70 litų limitą reik mokėti muitą g.gif doh.gif
Tikiuosi neišgazdinau. Gal tik man tokios nesamonės pasitaiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 17 birželio 2008 - 18:01
kam domina Big Bite'as nemazai sveria...pasveriau tai 1,5 kg=3,2 svarai oro pastu manau labai daug moket reiketu.
REIKIA KONKURSU MUSU TOBULEJIMUI,O KAM NEREIKIA TEGUL NEDALYVAUJA, TIK STEBI.

drinks_cheers.gif ...ir kad nekiltu jokiu cia nesusipratimu daugiau, pasisakysiu kad as VISIŠKAI esu NEsuinteresuota nukreipti musu bendravima tik i savo bloga. As cia SM tiek daug laiko praleidziu ir komentuoju, kad oho...tiek pat laiko praleisciau tobulinti bloga tai butu grynai SB aukso centras. Nesvarbu kur ir kaip bendraujam....svarbu kad bendraujam ir dalinames siuo virsusu SB 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 birželio 2008 - 18:03
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 19:03)
kam domina Big Bite'as nemazai sveria...pasveriau tai 1,5 kg=3,2 svarai oro pastu manau labai daug moket reiketu.

Va būtent tą ir norėjau pasakyti. Kaina gali žiauriai didelė išaugti.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 11:11)

ar ne Miglota sake kad viena tarpininke ima 13 USD uz viena svara uz persiuntima?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 18:35)
Lauramama klausiu vien todėl, kad kai popierių žiūrėjau iš amerikos per ebay kaina žiauriai padidėja pavyzdžiui buvau nužiūrėjusi komplektuka popieriaus už 16 žalių tai gavosi su parsiuntimu ir 15 procentų tarpininkei į lt 114 be muito mokesčių, nes jeigu viršiji 70 litų limitą reik mokėti muitą g.gif  doh.gif
Tikiuosi neišgazdinau. Gal tik man tokios nesamonės pasitaiko  blush2.gif

Zodziu, taip.As jau uzsisakinejau is vienos pardes stampukus daugumoj, kelis blokus popieriaus, sagyciu. Uzsisakiau uz 419USD, jau apmokejau saskaita apie 1270lt.Jau laukiu prekiu (cia orientacijai kiek brangiau man viskas isejo).Bet per ebay tikrai gaunasi brangiau. As irgi buvau poka nusiziurejusi popieriaus, man kaina su siuntimu iseju panasi kaip ir tau.
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 19:11)

Tikrai nerekomenduoju uzsisakineti jei nesi tikra.Man labai reikia,nes jau labai noriu scrapinti, o ne pliurpti.Zinau net kad aki kuriuos darbus kabinsiu naujai irengtame vaiko kambaryje,taip kad neturiu kada laukti.SCRAPABSTINENCIJA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 17:29)
Sunku pasakyti kiek kainuos,dabar jis kainuoja padej 27.99USD, manau kokius 35USD tikrai kainuos su siuntimais ir tarpininkavimo procentais.
Papildyta:

Kaip tau geriau.Matai,as nezinau del muitu i Norge. Galiu as ir uzklausti pas ja.Gal tu visgi siusk man uzsakyma. Ir del tavo dalies atskiro siuntimo paklausiu as jos.

klausyk, tai as siunciu savo sarasiuka tau, bet jei gali siusdama parasyk jai mano emaila ir paprasyk, kad man atsiustu paskaiciavimus atskirai, taip bus paprasciau susigaudyt su apmokejimu ir prekiu pasiemimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 17, 19:40)
klausyk, tai as siunciu savo sarasiuka tau, bet jei gali siusdama parasyk jai mano emaila ir paprasyk, kad man atsiustu paskaiciavimus atskirai, taip bus paprasciau susigaudyt su apmokejimu ir prekiu pasiemimu 4u.gif

Butinai, ok.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 19:26)
Zodziu, taip.As jau uzsisakinejau is vienos pardes stampukus daugumoj, kelis blokus popieriaus, sagyciu. Uzsisakiau uz 419USD, jau apmokejau saskaita apie 1270lt.Jau laukiu prekiu (cia orientacijai kiek brangiau man viskas isejo).Bet per ebay tikrai gaunasi brangiau. As irgi buvau poka nusiziurejusi popieriaus, man kaina su siuntimu iseju panasi kaip ir tau.
Papildyta:

O jei tik tiek brangiau tai šaunu thumbup.gif Ar galėčiau šį tą prie tavo siuntinuko užsisakyti
Atsakyti
Nusipirkau ko reikejo konkursiniam darbeliui, neradau visai ko norejau... Dabar reikes pasitreniruoti ant juodrastinio varianto ir paziuresiu ar pavyks padaryti kaip noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 20:08)
O jei tik tiek brangiau tai šaunu thumbup.gif Ar galėčiau šį tą prie tavo siuntinuko užsisakyti

Taip,gali.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 20:56)
Taip,gali.

Ir aš noriu Big Bite'as
Atsakyti