Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 15:12)

Jei nėra to entuziazmo bendraut ar dalyvaut, galima ir nutraukti tą konkursą,.

Aš bet kokiu atveju norėčiau, kad tas konkursas liktų. smile.gif
Atsakyti
Aš visai nenoriu, kad konkursas būtų nutrauktas. Aš norėčiau, kad liktų. 4u.gif
Atsakyti
aš irgi noriu, kad konkursas išliktų 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums šitas popierius ar vertą tokį pirkt?
http://63.210.199.18...f...65&cvt=jpeg
Atsakyti
Beje, Scrap8, man labai patiko ta idėja su apsiūta vata thumbup.gif Man net į galvą nebūtų atėjusi tokia idėja smile.gif O tu taip fainiai sugalvojai thumbup.gif Aš kartais pagalvoju, kad būtent mano darbeliuose ir trūksta tokių įdomesnių detalių.. Nes pas mane viskas taip paprasta: popieriai, juostelės ir viskas... Reik labiau man fantaziją palavinti, kad ir man visokios tokios fainos įdėjos į galvą ateitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 17, 15:55)
Beje, Scrap8, man labai patiko ta idėja su apsiūta vata  thumbup.gif Man net į galvą nebūtų atėjusi tokia idėja smile.gif O tu taip fainiai sugalvojai  thumbup.gif Aš kartais pagalvoju, kad būtent mano darbeliuose ir trūksta tokių įdomesnių detalių.. Nes pas mane viskas taip paprasta: popieriai, juostelės ir viskas... Reik labiau man fantaziją palavinti, kad ir man visokios tokios fainos įdėjos į galvą ateitų biggrin.gif

Aš tai iš vis stebiuosi iš kur tiek išmonės semesi skrapukė. Man tik belieka šimtą kartų žiųrinėti jos darbelius ir ką nors nukopinti blush2.gif
Atsakyti
nu jus ir rasytojos karsta.gif isvaziuok keliom dienelem ,o jos kad prirasys mastau.gif jau trecia valanda kaip sedziu ir skaitau uzsislaptinus hihihi.gif , bet dabar islindau is pogrindzio ir labai jau valgyti noriu lotuliukas.gif , papletkinsiu veliau blush2.gif
Atsakyti
Lauramama o kiek kainuoja big bite iki LT. Nežinau ką daryti ir pinigų gaila ir labai norisi ir vyrui žadu nieko nesakyti ax.gif
Čia iš tos serijos,,myliu noriu negaliu'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 17 birželio 2008 - 15:23
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 15:54)
Kaip jums šitas popierius ar vertą tokį pirkt?

Aš imčiau - mano skonio mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 11:13)
Tosk užmiršau pakomentuoti...dėl darbo, nžn kaip Norgėj, bet JAV geriausiai išeina darbo valandas sustatyt pagal savo šeimos tvarkarašty, jei dirbi medicinos specialybėj. Prieš pirmo sūnelio gimimą dirbau pilnu etapu, po jo gimimo, sumažinau tik 3d/savaitę, o dabar pasakiau kad dirbsiu tik vieną dieną i savaitę...man visad atsakydavo "No problem"...galiu dirbt kiek noriu ir kiek netingiu. Ir dar....labai  drinks_cheers.gif su tavo ankstesniu pasakymu kad ne tam prisidariau vaikų kad kiti juos augintų. Daug kas manęs klausė (ypač LT giminaičiai) ar rasime auklę kad grižčiau į darbą, gerai man kad MB mane palaiko šioj vietoj  4u.gif

Zmoniems niekad neytiksi 4u.gif Kol sedejau namuose, buvo nuomoniu, kad isnaudoju sugyventiny (parazituoju lotuliukas.gif ), kai dukriukas pradejo eiti y darzely, patapau motina sadiste isgrudusia vaika y katorga doh.gif lotuliukas.gif Ir aplamai kokio velnio dirbu valytoja, kai galeciau namuose sedet... Man svarbu tik, kad sugyventinis supranta mane. Deje sesutes Norvegijoje negali rinktis sau patogaus darbo laiko... Paslaugu sferoje yra slenkantis grafikas. Man ne vieni kviete y darbo interviu, bet tik isgirde kad galiu dirbti tik darzelio valandomis, visi traukiasi... Kol pupa nepaauks iki kokiu 7-8metuku, teks pasikankinti su darbu... Bet as ranku nenuleidziu, visvien uzmetu aky y skelbimus, o ir siaip manau tobuleju savo hobiu atzvilgiu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 17:42)

žirafos sese  000189.gif .Man konkursas nera ašis aplink kuria noriu bendrauti su jumis. Blogas buvo pastatytas įkvėpimu (ir daugel bemiegių naktų) tam kad pasidalinčiau savo meile šiuo hobiu. Beja, kiek man teko matyti kitų tautybių blogų tokiom užduotim (dar prieš atrandant šią temą), ir vis pagalvodavau kaip faina būtų kad LT kas nors užsiimtų SB ir būtų galimybė taip bendraut, susipažint.... Nesitikėjau kad tos užduotys išprovokuos kažkokį stresą ar ytampą tarp mūsų. Jei nėra to entuziazmo bendraut ar dalyvaut, galima ir nutraukti tą konkursą,. O jei  norėsiu pati ruošt konkursinias užduotis, dalyvauju keliuose JAV užduočių bloguos'e ir tai patenkina mano norą tam  mirksiukas.gif  Sakykit ir darykit kaip norit su tom užduotim, dariau tik dėl jūsų pagrinde.

Scrapuke ykvepk ir atsipalaiduok bigsmile.gif Leisk konkursui plaukti sava eiga... Lai dalyvauja tos kurios nori, kiek nori... Su laiku prasiples musu ratelis ir bus daugiau dalyvaujanciu. Man konkursas tai lyg toks svelnus spyris y minksta vieta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kad va yra data ir reikia bandyti ytilpti y ta laikotarpy. Jeigu nespesiu kada, juk ne pasaulio pabaiga, nes bandysiu kita karta atsigriebti 4u.gif Rytoj vaziuosiu y viena parduotuve ieskoti konkursiniam darbeliui reikalingu dalykeliu... Tikiuos kad rasiu, nes kitaip reiks keisti nuotrauka ir ieskoti naujos idejos. Dabar issirinkta nuotrauka uzsicementavo smegeninej butent konkrecia vizija ir ja sieksiu ygyvendinti, kad ir veliau 4u.gif
Atsakyti
baigiu prisirink pilna kasika is joann smile.gif lauramama, siust tau ar tiesiai tarpininkei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 17 birželio 2008 - 16:16
nu va prisedau ir parasyti kaska smile.gif , prisiziurejau daug graziu darbeliu, visos skrepian graziau ir graziau thumbup.gif , as irgi labai noriu skrepinti (baisi abstinencija), bet.... indai neplauti, skalbiniu kruva, braskes reikia sukisti i saldymo kamera, tuojau MB grys ir infarkta gaus, jau dabar girdziu sakant "gryzo namo panos ir tvarka is namu pabego" lotuliukas.gif
daug diskusiju sukele Crop-A-Dile II Big Bite Punch , veliau kaip apsikuisiu nufotkinsiu ir ikelsiu is serijos lietuviska-suvalkietiska varijanta, kuo dar galima pasinaudoti, aisku be plaktuko nieko nebus blink.gif
Atsakyti