QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 11:13)
Tosk užmiršau pakomentuoti...dėl darbo, nžn kaip Norgėj, bet JAV geriausiai išeina darbo valandas sustatyt pagal savo šeimos tvarkarašty, jei dirbi medicinos specialybėj. Prieš pirmo sūnelio gimimą dirbau pilnu etapu, po jo gimimo, sumažinau tik 3d/savaitę, o dabar pasakiau kad dirbsiu tik vieną dieną i savaitę...man visad atsakydavo "No problem"...galiu dirbt kiek noriu ir kiek netingiu. Ir dar....labai
su tavo ankstesniu pasakymu kad ne tam prisidariau vaikų kad kiti juos augintų. Daug kas manęs klausė (ypač LT giminaičiai) ar rasime auklę kad grižčiau į darbą, gerai man kad MB mane palaiko šioj vietoj
Zmoniems niekad neytiksi
Kol sedejau namuose, buvo nuomoniu, kad isnaudoju sugyventiny (parazituoju
), kai dukriukas pradejo eiti y darzely, patapau motina sadiste isgrudusia vaika y katorga
Ir aplamai kokio velnio dirbu valytoja, kai galeciau namuose sedet... Man svarbu tik, kad sugyventinis supranta mane. Deje sesutes Norvegijoje negali rinktis sau patogaus darbo laiko... Paslaugu sferoje yra slenkantis grafikas. Man ne vieni kviete y darbo interviu, bet tik isgirde kad galiu dirbti tik darzelio valandomis, visi traukiasi... Kol pupa nepaauks iki kokiu 7-8metuku, teks pasikankinti su darbu... Bet as ranku nenuleidziu, visvien uzmetu aky y skelbimus, o ir siaip manau tobuleju savo hobiu atzvilgiu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 17:42)
žirafos sese .Man konkursas nera ašis aplink kuria noriu bendrauti su jumis. Blogas buvo pastatytas įkvėpimu (ir daugel bemiegių naktų) tam kad pasidalinčiau savo meile šiuo hobiu. Beja, kiek man teko matyti kitų tautybių blogų tokiom užduotim (dar prieš atrandant šią temą), ir vis pagalvodavau kaip faina būtų kad LT kas nors užsiimtų SB ir būtų galimybė taip bendraut, susipažint.... Nesitikėjau kad tos užduotys išprovokuos kažkokį stresą ar ytampą tarp mūsų. Jei nėra to entuziazmo bendraut ar dalyvaut, galima ir nutraukti tą konkursą,. O jei norėsiu pati ruošt konkursinias užduotis, dalyvauju keliuose JAV užduočių bloguos'e ir tai patenkina mano norą tam
Sakykit ir darykit kaip norit su tom užduotim, dariau tik dėl jūsų pagrinde.
Scrapuke ykvepk ir atsipalaiduok
Leisk konkursui plaukti sava eiga... Lai dalyvauja tos kurios nori, kiek nori... Su laiku prasiples musu ratelis ir bus daugiau dalyvaujanciu. Man konkursas tai lyg toks svelnus spyris y minksta vieta
Kad va yra data ir reikia bandyti ytilpti y ta laikotarpy. Jeigu nespesiu kada, juk ne pasaulio pabaiga, nes bandysiu kita karta atsigriebti
Rytoj vaziuosiu y viena parduotuve ieskoti konkursiniam darbeliui reikalingu dalykeliu... Tikiuos kad rasiu, nes kitaip reiks keisti nuotrauka ir ieskoti naujos idejos. Dabar issirinkta nuotrauka uzsicementavo smegeninej butent konkrecia vizija ir ja sieksiu ygyvendinti, kad ir veliau
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas