Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 13:40)
Ar tau tikrai reikia tokio popieriaus?

Aš tokį turiu ... pirkčiau kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 17, 14:46)
Aš tokį turiu ... pirkčiau kitą  mirksiukas.gif

Ta prasme, jis tau patiko, ane? smile.gif O jis toks grynai ryškus kaip nuotraukos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 13:35)
verysad.gif O as neturiu ka skanuoti dar. Gal tinka siaip kokia idomesne medziagike is neto ideti,kurios turiu nemazai sukaupusi,ale ka cia nustebinsi jus  g.gif

tai aš gi dar irgi nieko neturiu lotuliukas.gif kai ateis siuntinukas, tai ir susitarsim dėl visko 4u.gif Bet va, jau zirafos sese turi knygutę, tai jei ji netingės, gal ir mums parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką reiškia vellum paper? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 17, 13:47)
Ta prasme, jis tau patiko, ane? smile.gif O jis toks grynai ryškus kaip nuotraukos?  ax.gif

Net nežinau kur jį panaudoti. Ryškus, tipo nuotraukos atspaustos.
Gal nebent kaip mažą detalę ar akcentą.
Jeigu jau pirkt - tikrai yra geresnių variantų.
Rinkinių pavadinimus galėsiu vakare parašyt jei nori ...
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 17, 15:00)
Gal nebent kaip mažą detalę ar akcentą.
Jeigu jau pirkt - tikrai yra geresnių variantų.
Rinkinių pavadinimus galėsiu vakare parašyt jei nori ...

Ačiū labai už informaciją 4u.gif Tada į tokį net nežiūrėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 17, 14:00)

man patiko kaip Scrap8 savo darbelyje,kur siandien mums idejo panaudojo arba toki arba panasu popieriu su zoles fragmentais, po tais skaidriais burbulais.
As irgi sito rinkinio nepirkciau, sunkiai visa isnaudosi.Nebent karpiniams.
Cardstock- storesnis popierius, bet ne kartonas, nu kaip didesnes gramaturos vatmanas. Cia pagrindams tiktu.
Vellum - didesnes gramaturos persvieciamas toks popierius a la sviestinis, tik storesnis. O gal as klystu g.gif
Papildyta:
Babyface: o gal tada i sita atkreipk demesi jei tau reikia tokio kiekio
http://www.joann.com...PRODID=prd56815
Papildyta:
Beje, del popieriu gramaturu ir gaminanciu firmu atitikmuo yra tituliniam, Scrapuke pavardino kokios firmos kokiais popieriais prekiauja.
Papildyta:
Beje, galima pirkti ir isCIA
O SITAS popierius man isvis toks super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 15:11)
Babyface: o gal tada i sita atkreipk demesi jei tau reikia tokio kiekio
http://www.joann.com...PRODID=prd56815

Žinok, aš ir pati jau nebežinau, ko noriu biggrin.gif Atrodo ir to norėtųsi, ir to, o kai paskui pradedu mąstyti, tai pinigų išleisčiau milijoną, o paskui vargu ar panaudočiau g.gif Tai dabar tik kolkas žiūrinėju... Galbūt rimtai man labiau reiktų ne ryškių popierių, o tokių neutralesnių, bet ne vienspalvių... Niu vienu žodžiu, dairausi po trupučiuką biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau aš kątik naująjį Scrap8 darbelį, įdėtą blog'e, tai patiko 4u.gif Tik man kažko užkliuvo tie žali taškai apačioje g.gif Jų ten tiek daug pridėta ir man kažkaip nesižiūri.. Bet, kaip sakoma, čia skonio reikalas ir dar be to, aš tik naujokė, taigi nelabai nusimanau tose SB taisyklėse, pagal ką reikia daryti ir į ką labiausiai atkreipti dėmesį... Tiesiog išsakiau tai, kas man užkliuvo ir tiek ax.gif Tikiuosi nesupyksi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 11:37)
As uzsisakiau prekiu uz beveik 400USD. Tu tik paziurek kokios nuolaidod DCwv popieriui... blink.gif
Zodziu, taip. as parasau tai mergikei i JAV kad pristabdytu mano uzsakyma iki rytdienos. Kas norit, dar ko nors is cia, rasykit man i laurencijos@hotmail.com. As pati is Vilniaus.Bet manau, tavo uzsakyma galetu siusti tau i Norge.
Tik nepamirskit, kad jinai ima 15proc uz tarpininkavima ir nezinau kiek iki LT kainuos. Berods, jai uzsiregistravus shipingas nieko nekainuoja iki jos namu JAV (bet cia reikes dar paklausti). Bet nuolaidos vertos demesio. Perkant Ebay butu brangiau. Nuoroda imesta i kazkuri ankstesni puslapiuka.
Taip kad iki vakaro laukiu jusu nuorodu.Ir jai issiunciu su jusu nikais.Bandysiu susitarti, kad Miglotai siustu i norge.
Beje, galiu duoti ir jos mail'a, tada tiesiogiai pas ja galima butu uzsisakyti.Bet gali buti taip,kad siunciant LT didesni kieki, bus pigesnis siuntimas(nu nesuprantu as ten tos politikos,bet su drabuzeliais bent jau taip yra).

jei man atsiustu i norge tai butu super thumbup.gif bet jeigu ka pasiimciau ir is vilniaus, i domu kaip su mokesciais ar neuzdetu man muitininkai cia taxu unsure.gif
einu shopintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 13:49)
tai aš gi dar irgi nieko neturiu lotuliukas.gif kai ateis siuntinukas, tai ir susitarsim dėl visko 4u.gif Bet va, jau zirafos sese turi knygutę, tai jei ji netingės, gal ir mums parodys mirksiukas.gif

Aš čia begėdiškai parceliuoju Linutuko turtą, jeigu ką.... blush2.gif Nes mano knygutė yra pas ją (mes susikeitėm). Bet Linutukas neprieštarauja, jeigu ką. smile.gif Taigi, kai ji sugrįš iš kaimo, nuskenuosiu visą savo knygą ir pasidalinsiu. pioneer.gif

Justess22, bet tu irgi, rodos, kažką turi. Man rodos, kažkokių SB žurnalų gavai nuo scrap8. 4u.gif
Atsakyti
lauramama norint stampuoti su akriliniais gali juos priklijuoti prie bent kokio lygaus skaidraus pagrindo: CD indėklo, gabala storo stiklo, arba nusipirk maža skaidrią stiklinę lėkštutę.
O štampuot skirtingom spalvom ant to pačio štampo gali vietoj rašalo paspalvinti flomasteriais ant štampukų.

--knygų/žurnalų kopijavimas blink.gif cia gi amzinas darbas tokius kalnus skanuoti, neįsivaizduoju kad kas turės tokią knatrybę...ar nepaprasčiau būtų suorganizuoti kokia "bibliotekos sistema" kur galetumet apsimainyti SB literatūra, pavartyti, skanuoti sau patinkančius darbelius, ir baigiantis terminui gražinti, ar praleisti kitai?

žirafos sese 000189.gif .Man konkursas nera ašis aplink kuria noriu bendrauti su jumis. Blogas buvo pastatytas įkvėpimu (ir daugel bemiegių naktų) tam kad pasidalinčiau savo meile šiuo hobiu. Beja, kiek man teko matyti kitų tautybių blogų tokiom užduotim (dar prieš atrandant šią temą), ir vis pagalvodavau kaip faina būtų kad LT kas nors užsiimtų SB ir būtų galimybė taip bendraut, susipažint.... Nesitikėjau kad tos užduotys išprovokuos kažkokį stresą ar ytampą tarp mūsų. Jei nėra to entuziazmo bendraut ar dalyvaut, galima ir nutraukti tą konkursą,. O jei norėsiu pati ruošt konkursinias užduotis, dalyvauju keliuose JAV užduočių bloguos'e ir tai patenkina mano norą tam mirksiukas.gif Sakykit ir darykit kaip norit su tom užduotim, dariau tik dėl jūsų pagrinde.

Pažiūrėjau aš kątik naująjį Scrap8 darbelį, įdėtą blog'e, tai patiko 4u.gif Tik man kažko užkliuvo tie žali taškai apačioje g.gif Jų ten tiek daug pridėta ir man kažkaip nesižiūri.. Bet, kaip sakoma, čia skonio reikalas

Nepykstu...galbūt skonio reikalas. Norėjau būtent tokio pločio žalio ploto apačioj, bet nenorėjau tik iškirpti ir tiesiogiai priklijuoti. Daugybė tu taskiuku ziurint, net pabandyk prisimerkt, susilieja i viena zalia plota--pagal gestalt principa. Man tinka, bet ne visom turi patikt mirksiukas.gif
Atsakyti