lauramama norint stampuoti su akriliniais gali juos priklijuoti prie bent kokio lygaus skaidraus pagrindo: CD indėklo, gabala storo stiklo, arba nusipirk maža skaidrią stiklinę lėkštutę.
O štampuot skirtingom spalvom ant to pačio štampo gali vietoj rašalo paspalvinti flomasteriais ant štampukų.
--
knygų/žurnalų kopijavimas cia gi amzinas darbas tokius kalnus skanuoti, neįsivaizduoju kad kas turės tokią knatrybę...ar nepaprasčiau būtų suorganizuoti kokia "bibliotekos sistema" kur galetumet apsimainyti SB literatūra, pavartyti, skanuoti sau patinkančius darbelius, ir baigiantis terminui gražinti, ar praleisti kitai?
žirafos sese .Man konkursas nera ašis aplink kuria noriu bendrauti su jumis. Blogas buvo pastatytas įkvėpimu (ir daugel bemiegių naktų) tam kad pasidalinčiau savo meile šiuo hobiu. Beja, kiek man teko matyti kitų tautybių blogų tokiom užduotim (dar prieš atrandant šią temą), ir vis pagalvodavau kaip faina būtų kad LT kas nors užsiimtų SB ir būtų galimybė taip bendraut, susipažint.... Nesitikėjau kad tos užduotys išprovokuos kažkokį stresą ar ytampą tarp mūsų. Jei nėra to entuziazmo bendraut ar dalyvaut, galima ir nutraukti tą konkursą,. O jei norėsiu pati ruošt konkursinias užduotis, dalyvauju keliuose JAV užduočių bloguos'e ir tai patenkina mano norą tam
Sakykit ir darykit kaip norit su tom užduotim, dariau tik dėl jūsų pagrinde.
Pažiūrėjau aš kątik naująjį Scrap8 darbelį, įdėtą blog'e, tai patiko 4u.gif Tik man kažko užkliuvo tie žali taškai apačioje g.gif Jų ten tiek daug pridėta ir man kažkaip nesižiūri.. Bet, kaip sakoma, čia skonio reikalas
Nepykstu...galbūt skonio reikalas. Norėjau būtent tokio pločio žalio ploto apačioj, bet nenorėjau tik iškirpti ir tiesiogiai priklijuoti. Daugybė tu taskiuku ziurint, net pabandyk prisimerkt, susilieja i viena zalia plota--pagal gestalt principa. Man tinka, bet ne visom turi patikt