Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(eMAr @ 2008 06 17, 12:12)
Man atrodo, būtų geras variantas įsirašyti į CD/DVD  blush2.gif Proga mytui, ar ne? hihihi.gif Nes picasa gali dingti, kad ir kaip ten būtų, visgi tai autorinių teisių pažeidimas.

Meetukui priežastis tikrai nebloga thumbup.gif Bet aš taip skrupulingai nežiūriu į autorinių teisių pažeidimus - praktiškai visa info internete ir yra aut. teisių pažeidimas lotuliukas.gif Galima gi privatų pasidaryt albumą ir į jį įlysim tik mes mirksiukas.gif Nemanau, kad tai pažeidimas schmoll.gif Na, aš tai manau, kad neapsiribosiu tik tok knygom, kur iš Scrap8 užsisakiau ax.gif Tai vis papildyt būtų galima tą knygų puslapėlį nauja info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 11:41)
Meetukui priežastis tikrai nebloga thumbup.gif Bet aš taip skrupulingai nežiūriu į autorinių teisių pažeidimus - praktiškai visa info internete ir yra aut. teisių pažeidimas  lotuliukas.gif Galima gi privatų pasidaryt albumą ir į jį įlysim tik mes mirksiukas.gif Nemanau, kad tai pažeidimas schmoll.gif Na, aš tai manau, kad neapsiribosiu tik tok knygom, kur iš Scrap8 užsisakiau ax.gif Tai vis papildyt būtų galima tą knygų puslapėlį nauja info mirksiukas.gif

Vistiek teks viešą daryt, manau... Vien dėl to, kad ir naujokams ta informacija būtų prieinama. Bet diskus patikimiau turėti. O autorinių teisių pažeidimus paminėjau tik todėl, kad picasoj retkarčiais prašluoja albumus, tai geriau turėti porą atsarginių variantų, kurios galėtų sukurti ir įdėti pakartotinai, o ne vienoje vietoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 17, 12:44)
Vistiek teks viešą daryt, manau... Vien dėl to, kad ir naujokams ta informacija būtų prieinama. Bet diskus patikimiau turėti. O autorinių teisių pažeidimus paminėjau tik todėl, kad picasoj retkarčiais prašluoja albumus, tai geriau turėti porą atsarginių variantų, kurios galėtų sukurti ir įdėti pakartotinai, o ne vienoje vietoje  blush2.gif

Galima ne i picasa krauti.Aisku i cd irgi variantas.Bet kol as tokia galybe nuskanuosiu doh.gif. Vis tiek reiks myta daryti.
Atsakyti
Aš tikrai UŽ viešą albumuką, kur galėtume dalintis skanuotais puslapiais iš SB knygų/žurnalų. Toks albumas reikalingas mums visoms.
Aš nuskenuosiu visą savo literatūrą ir įdėsiu kur tik pasakysit. smile.gif

Sanrita, aš dėl to ir įdėjau tą puslapiuką pirmą, kad ir man jis labiausiai patiko. biggrin.gif O kitą dar įdėjau dėl to, kad ten man patiko kaip padarytas pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 17, 12:07)
Sanrita, man irgi tavo darbelyje kas pirmiausiai krinta į akis, tai tas ryškus apskritimas, o ne nuotraukytės  smile.gif Reiktų arba kitokio išdėstymo, arba netokio ryškaus apskritimo...
Beje, gal kas dar turite SB darbelių pavyzdžių jūrine tematika, nes neužilgo ir aš tokį darysiu, tik ten bus viena nuotraukytė... Ir net neįsivaizduoju, kaip ją reiktų apipavidalinti, kad gražiai būtų? Tikrai būtų fainiai, jei kas pasidalintų pavyzdukais ar nuorodom, kur būtų viena nuotraukytė bet susijusi su jūra (ten mes su SB dviese stovim prie jūros)  rolleyes.gif Dominuoja žydra spalva  smile.gif

Pasidairyk cia:
http://www.creatingk...es.com/gallery/ - kiekvienas dalyvis turi savo galerija.
ir dar namie paziuresiu viska ka turiu juros tematika.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 11:56)
Galima ne i picasa krauti.Aisku i cd irgi variantas.Bet kol as tokia galybe nuskanuosiu  doh.gif. Vis tiek reiks myta daryti.

neee, į picasą daug paprasčiau, kai viskas vienoj vietoj, į internetą ilgai trunka, bet bent jau ne po vieną reikia kelti. Aš pasiūliau CD kaip priedą prie picasos, neužginčijau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 14:01)
Pasidairyk cia:
http://www.creatingk...es.com/gallery/ - kiekvienas dalyvis turi savo galerija.
ir dar namie paziuresiu viska ka turiu juros tematika.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 17, 13:02)
neee, į picasą daug paprasčiau, kai viskas vienoj vietoj, į internetą ilgai trunka, bet bent jau ne po vieną reikia kelti. Aš pasiūliau CD kaip priedą prie picasos, neužginčijau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif tai darom picasa + CD? Na, aš ką pati skanuosiu, tai vistiek savo kompe ar kokiam CD laikysiu...
Atsakyti
Aš dar nelabai gaudausi tose prekėse, bet čia kiek suprantu bus 180 lapų popieriaus su tais įvairiais piešinukais, kurie pavaizduoti tame paveikslėlyje? smile.gif Ir tų visų lapų kaina 11,99 USD?
Uj, pamiršau nuorodą įdėti http://www.joann.com...PRODID=prd56798 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 17 birželio 2008 - 12:32
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 13:21)
drinks_cheers.gif tai darom picasa + CD? Na, aš ką pati skanuosiu, tai vistiek savo kompe ar kokiam CD laikysiu...

verysad.gif O as neturiu ka skanuoti dar. Gal tinka siaip kokia idomesne medziagike is neto ideti,kurios turiu nemazai sukaupusi,ale ka cia nustebinsi jus g.gif
Atsakyti
Aš dabar žiūrinėju lauramamos įdėtą nuorodą, kur galima užsisakyti prekių... Tik nesuprantu, kas tie cardstock? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 17, 13:22)
Aš dar nelabai gaudausi tose prekėse, bet čia kiek suprantu bus 180 lapų popieriaus su tais įvairiais piešinukais, kurie pavaizduoti tame paveikslėlyje?  smile.gif Ir tų visų lapų kaina 11,99 USD?
Uj, pamiršau nuorodą įdėti http://www.joann.com...PRODID=prd56798  blush2.gif

Nu teisingai supratai.Bet cia bus tikru fotografiju tekstura (rastai). Ar tau tikrai reikia tokio popieriaus?
Atsakyti