Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(Miglota @ 2008 06 17, 11:50)
juogiuos, sakyk ka daryt  biggrin.gif

Noretum to big bite?Ar as ne taip supratau?As savaji uzsakyma jau nusiunciau,bet jei nori, galiu papildyti ir prikabinti tavo, spesiu dar.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 17, 11:53)
Šauni idėja dėl tikrų kavos pupelių priklijavimo thumbup.gif  ne tik pačiupinėjimui, bet ir užuosti būtų galima  bigsmile.gif  thumbup.gif

Tikrai, Miglota, šauni idėja thumbup.gif Priklijuok pupelių pusikes. Oi, kaip kvepės.... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 11:55)
Noretum to big bite?Ar as ne taip supratau?As savaji uzsakyma jau nusiunciau,bet jei nori, galiu papildyti ir prikabinti tavo, spesiu dar.

Zirafos sese, sitas pavyzdelis, labai tiktu Sanritai.As jos tu nuotrauku pateikima butent taip ir issivaizduoju.Kazkodel man tas paskritmas ten nelimpa nors tu ka
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 10:55)

Aš norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 17, 11:58)
Aš norėčiau  blush2.gif

Tai dabar del to big bite. Kaina+15proc. uz tarpinikavima(taip ta pana ima) ir uz siuntima i LT kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 10:55)

QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 11:02)
Tai dabar del to big bite. Kaina+15proc. uz tarpinikavima(taip ta pana ima) ir uz siuntima i LT kazkiek.

man tinka, prikabink man viena jei dar gali, tik idomu kiek jis svers, na bet bala nemate, imam biggrin.gif

o is kurio tu miesto, kad po to pasiimt galeciau kazkaip is taves ar is jos ax.gif
Atsakyti
Merginos, noriu pasiklaust tokio dalykiuko...na, gal čia ne klausimas, o pasiūlymas daugiau blush2.gif Kai gausim iš Scrap8 siuntinukus, tai žadėjom skanuoti žurnalus ir knygas, kurias užsisakėm ir pasidalinti šiuo gėriu (na, bent jau dauguma žadėjo pasidalint hihihi.gif). Gal tam reikalui reiks susikurti kokioj Picasa galeriją, kur kiekvienai knygai atskiras folderiukas g.gif Būtų viskas vienoj vietoj - kada kam reik, tai nubėgtų pasižiūrėt mirksiukas.gif

Na, čia tik pamąstymai ax.gif
Atsakyti
Sanrita, man irgi tavo darbelyje kas pirmiausiai krinta į akis, tai tas ryškus apskritimas, o ne nuotraukytės smile.gif Reiktų arba kitokio išdėstymo, arba netokio ryškaus apskritimo...
Beje, gal kas dar turite SB darbelių pavyzdžių jūrine tematika, nes neužilgo ir aš tokį darysiu, tik ten bus viena nuotraukytė... Ir net neįsivaizduoju, kaip ją reiktų apipavidalinti, kad gražiai būtų? Tikrai būtų fainiai, jei kas pasidalintų pavyzdukais ar nuorodom, kur būtų viena nuotraukytė bet susijusi su jūra (ten mes su SB dviese stovim prie jūros) rolleyes.gif Dominuoja žydra spalva smile.gif
Atsakyti

o tu tik big bite uzsisakei, nes as jauciu noreciau dar kokiu smulkmenu pasirankiot blush2.gif
Atsakyti

ok
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 11:07)
Merginos, noriu pasiklaust tokio dalykiuko...na, gal čia ne klausimas, o pasiūlymas daugiau blush2.gif Kai gausim iš Scrap8 siuntinukus, tai žadėjom skanuoti žurnalus ir knygas, kurias užsisakėm ir pasidalinti šiuo gėriu (na, bent jau dauguma žadėjo pasidalint hihihi.gif). Gal tam reikalui reiks susikurti kokioj Picasa galeriją, kur kiekvienai knygai atskiras folderiukas g.gif Būtų viskas vienoj vietoj - kada kam reik, tai nubėgtų pasižiūrėt mirksiukas.gif

Na, čia tik pamąstymai ax.gif

Man atrodo, būtų geras variantas įsirašyti į CD/DVD blush2.gif Proga mytui, ar ne? hihihi.gif Nes picasa gali dingti, kad ir kaip ten būtų, visgi tai autorinių teisių pažeidimas.
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 17, 11:39)
Sanrita, aš tuoj tau nuskenuosiu iš knygos porą idėjų - gal kas pravers, iš ten pamatysi, kaip bangelių efektą padaryti.  ax.gif

Kokia tu šaunuolė thumbup.gif ačiū
Kokios vertingos knygos ... jau gailiuosi kad turguje nepasinaudojau.

QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 11:49)
O kodel nori tame apskritime jas isdelioti? As tik klausiu  blush2.gif

blush2.gif norėjau įrėminti, kad visas efektas būtų nuotraukose ...

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 17, 11:53)
Paspaudus ant foto, padidėja

Pirma foto man labiausiai, bet ir kitos super thumbup.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 11:57)
Zirafos sese, sitas pavyzdelis, labai tiktu Sanritai.

Jis jau mano mirksiukas.gif

Beja, labai prašysiu merginų kas turi ir turės žurnalų apie sb pasidalinkit idėjom blush2.gif jei negaila ....

Aš 2 turiu, nuskanuosiu kaip galima greičiau ir liks tik įkelti ...
Ten naujametinės tendencijos ...
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 17, 12:09)
o tu tik big bite uzsisakei, nes as jauciu noreciau dar kokiu smulkmenu pasirankiot  blush2.gif

As uzsisakiau prekiu uz beveik 400USD. Tu tik paziurek kokios nuolaidod DCwv popieriui... blink.gif
Zodziu, taip. as parasau tai mergikei i JAV kad pristabdytu mano uzsakyma iki rytdienos. Kas norit, dar ko nors is cia, rasykit man i laurencijos@hotmail.com. As pati is Vilniaus.Bet manau, tavo uzsakyma galetu siusti tau i Norge.
Tik nepamirskit, kad jinai ima 15proc uz tarpininkavima ir nezinau kiek iki LT kainuos. Berods, jai uzsiregistravus shipingas nieko nekainuoja iki jos namu JAV (bet cia reikes dar paklausti). Bet nuolaidos vertos demesio. Perkant Ebay butu brangiau. Nuoroda imesta i kazkuri ankstesni puslapiuka.
Taip kad iki vakaro laukiu jusu nuorodu.Ir jai issiunciu su jusu nikais.Bandysiu susitarti, kad Miglotai siustu i norge.
Beje, galiu duoti ir jos mail'a, tada tiesiogiai pas ja galima butu uzsisakyti.Bet gali buti taip,kad siunciant LT didesni kieki, bus pigesnis siuntimas(nu nesuprantu as ten tos politikos,bet su drabuzeliais bent jau taip yra).
Atsakyti