Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 09:49)
Tai ta pati sritis kaip ir profesija ir tuo paciu nerealus relaksas. Vien jau ziurineti prekes, siulomas SB, pamatai kokia kuryba yra jas pateikti pirkejui, kiek visokiu galimybiu ir stebuklu.

Lauramama, kokia tu laiminga, kad tavo darbas siejasi su tau artimu širdžiai užsiėmimu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 17, 09:59)
Lauramama, kokia tu laiminga, kad tavo darbas siejasi su tau artimu širdžiai užsiėmimu!  4u.gif

Taip. Kasdiena vien kuryba.Nereikia saves prievartauti,kad kazka sumeistravociau namie rankdarbiaujant.
Noriu paklausti. Gal kuri zinot kaip su tais clear stampais reikia stampuoti.Ar jiems dar reikia papildomo pagrindo, prie kuriu juos prikabinti?Uzsisakiau, o ir is scrapukes dar siuntinio gausiu, bet kakzkaip susimasciau,o kaip ten su jais dirbama?Nes su mediniai lyg ir aisku.O stampus panaudojus su spec skysciu reikia isvalyti ar ne? Ir dar, kaip ten tas skirtingu spalvu rasalas padengiamas ant vieno stampo?Su teptuku?Ar as cia vel kazka prisifantazavau...
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 10:44)
Taip. Kasdiena vien kuryba.Nereikia saves prievartauti,kad kazka sumeistravociau namie rankdarbiaujant.
Noriu paklausti. Gal kuri zinot kaip su tais clear stampais reikia stampuoti.Ar jiems dar reikia papildomo pagrindo, prie kuriu juos prikabinti?Uzsisakiau, o ir is scrapukes dar siuntinio gausiu, bet kakzkaip susimasciau,o kaip ten su jais dirbama?Nes su mediniai lyg ir aisku.O stampus panaudojus su spec skysciu reikia isvalyti ar ne? Ir dar, kaip ten tas skirtingu spalvu rasalas padengiamas ant vieno stampo?Su teptuku?Ar as cia vel kazka prisifantazavau...

Niu aš dar savo akrilinių štampukų neišbandžiau. Šiaip yra spec blokeliai tokie skaidrūs, prie kurių prisilipina akriliniai štampukai. Bet, jei neklystu, paprasčiausias būdas panaudot tuščią CD dėkliuką. Jis skaidrus, prie jo limpa štampukas. Štampukų valymas priklauso nuo to, su kokiais dažais štampuoji. Jei su pigmentiniais, tai valoma drėgna srvetėle, o jei su permanent dažais, kur ant neporingų paviršių, tai reikia spec skystį valymui pirkti. O dėl spalvų perėjimo nežinau...tik žinau, kad rašalo paduškėlių būna pirkti, kur kelios pereinančios spalvos vienoj paduškėlėj 4u.gif Niu vat tiek aš žinau....jei ką blogai parašiau, tai taisykit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 17 birželio 2008 - 10:03
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 11:01)
Niu aš dar savo akrilinių štampukų neišbandžiau. Šiaip yra spec blokeliai tokie skaidrūs, prie kurių prisilipina akriliniai štampukai. Bet, jei neklystu, paprasčiausias būdas panaudot tuščią CD dėkliuką. Jis skaidrus, prie jo limpa štampukas. Štampukų valymas priklauso nuo to, su kokiais dažais štampuoji. Jei su pigmentiniais, tai valoma drėgna srvetėle, o jei su permanent dažais, kur ant neporingų paviršių, tai reikia spec skystį valymui pirkti. O dėl spalvų perėjimo nežinau...tik žinau, kad rašalo paduškėlių būna pirkti, kur kelios pereinančios spalvos vienoj paduškėlėj 4u.gif Niu vat tiek aš žinau....jei ką blogai parašiau, tai taisykit doh.gif

Na akrilinius štampukus aš klijuoju prie permatomos linijuotės o nuvalau su pampers servetėlėmis (rašalas puikiai valosi)
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 06 17, 11:01)

Aciu uz info.Reik gal koki paduka nusipirkti.Ir dar maciau toki dalykai kaip rasalu maisymo tirpala.Kazin, cia turima omeny,kad galiu sumaisyti viena spalva su kita, kaip dirbant su dazais?Jei taip, tai cia fantastika blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 17, 11:15)
Na akrilinius štampukus aš klijuoju prie permatomos linijuotės o nuvalau su pampers servetėlėmis (rašalas puikiai valosi)

Hm, na ir atradimas. Kadangi maniski jau susidraugavo su puodu, tai sito reikalo per akis atliko. Ne, nu sakau, tobulas reikalas tas SB. Visiska laisve fantazijai ir atradimams.Gal dar kuri ka nors tokio atradusi? Pasidalinkit patirtim.
Atsakyti
Kritiką priimu mirksiukas.gif
Darbas nesuklijuotas ir tikrai taisysiu, nes tai bus MB dovana.

Laukiu laukiu komentarų ....

Tiesa, apskritimas, tai juostelė prisiūta prie iš lapo iškirpto apskritimo.
Turiu atitaikiusi apskritimo spalvas ir galvoju g.gif gal raides tokiu eiliškumu iškirpti.

Burbulai ... g.gif labai fain idėja ...
O kas dėl spalvų ... pagal jūsų nuorodą viskas lyg ir atitinka.
Nu norėčiau kažko kreizy, ale ...

Jūsų komentarus vakare susirašysiu ir bendrom jėgom taisysiu.

p.s. Konkurso tema dirbu paraleliai ... pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 17, 11:27)
p.s. Konkurso tema dirbu paraleliai ...  pioneer.gif

Aciu Dievui, nes del taves kazkaip labai susipergyvenau, kai pradejai stresuot del ideju karsta.gif
Atsakyti
Sanrita, aš tuoj tau nuskenuosiu iš knygos porą idėjų - gal kas pravers, iš ten pamatysi, kaip bangelių efektą padaryti. ax.gif

Merginos, baigdama sukeltą diskusiją norėčiau pasakyti, kad jeigu kam nors, o ypač pačiai scrap8 pasirodė, kad aš ant jos pykstu, galiu patikinti, kad tai netiesa. Nepykstu ir nesipykstu. Aš žaviuosi ir gerbiu scrap8. Ji man yra SB mokytoja, kuratorė. Ji man yra pavyzdys.
Diskusiją sukėliau tik dėl to, kad norėjau tavęs, scrapuke, paprašyti, kad pernelyg nesureikšmintum konkursų. Nes pastebėjau, kad jie tampa šių namučių ašimi. O norėtųsi, kad viskas būtų kaip po senovei - čia jauku, gera užsukti, čia mes mokomės scrapinti, plepame, rodomės, klausiame, komentuojame. O konkursėliai lai būna ne temos ašis, o jos dalis. Va tik tą ir norėjau pasakyti. O dėl visa kito esu dėkinga scrapukei.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 17, 11:27)
Nu norėčiau kažko kreizy, ale ...

Ale...neatrodo kreizy.Pacios nuotraukos gal, bet darbelis visai nekreizovas. Jis labai tvarkingas ir statiskas. O kam tau kreizinti.Padeliok uzrasa taip kaip tau patare Scrap8. Ir man labai nepatinka toks ryskus apskritimas i kuri tiesiog ispraustos nuotraukykes.Gal jei jos nebutu veinodo dydzio, taip neatrodytu, o ir judesys tam tikras atsirastu g.gif O kodel nori tame apskritime jas isdelioti? As tik klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 16, 20:16)

pagaliukai nuo rub on, bet tokie patys kaip ledu smile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 21:18)

aciu smile.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 16, 21:20)
Nu nieko sau kaina
Tai gal tu junkis prie manes ir uzsisakyk is JAV?

juogiuos, sakyk ka daryt biggrin.gif

QUOTE(relija @ 2008 06 16, 23:16)

aciu biggrin.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 17, 07:16)
Miglota, tavo darbelis iš tų, kuriuos pamatai ir pirmas jausmas, kuris apima, būna: "Wow, kaip gražu...  wub.gif  " Nieko naujo nepasakysiu, bet vistiek norisi pagirti ir pasakyti, kad ir mane sužavėjo idėja su tais pagaliukais.  thumb_yello.gif  Gerai įsižiūrėjusi, supratau, kad ten kaklaryšiai ir pagalvojau, kad darbelis apie TB.  smile.gif  Beje, nebloga nuotrauka, jo laikysena (nepropaguoju rūkymo, bet TB labai jau vyriškai, sexovai atrodo su ta cigarete šioje nuotraukoje, atsipalaidavęs toks  biggrin.gif ).  Tarsi tai būtų kadras iš filmo.  smile.gif

Prisipažink, kas ten per pagaliukai ir kas ant jų parašyta?  bigsmile.gif Gal aš klystu, bet man pasirodė, kad šis darbelis tiktų konkursui. Man jis atrodo apie TB asmenybę. Kaip yra iš tikrųjų?  ax.gif

P.P.S.  doh.gif  Dar vienas klausimas: Miglota, o TB mėgsta kavą?... Nes man tie šokoladiniai kleckai kažkodėl sukėlė asociaciją su kava...  smile.gif

aciu 4u.gif ant pagaliuku surasytos savybes, asmenybes bruozai.. sis darbas buvo darytas su mintim apie konkursa, bet pasidariau sau svente vakar.. buvo labai gera isgirsti sitiek komplimentu wub.gif

o del kavos, tai visi norvegai jos isgeria po kelis litrus per diena biggrin.gif taip pat ir MB.. gal reikia tikras pupeles ten priklijuot bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image

Paspaudus ant foto, padidėja.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 17, 10:50)

o del kavos, tai visi norvegai jos isgeria po kelis litrus per diena  biggrin.gif  taip pat ir MB.. gal reikia tikras pupeles ten priklijuot  bigsmile.gif

Šauni idėja dėl tikrų kavos pupelių priklijavimo thumbup.gif ne tik pačiupinėjimui, bet ir užuosti būtų galima bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti