Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 17, 08:16)
Labas rytas  gathering.gif
P.S. Lauramama, ką tik pamačiau tavo naująjį avatarą - pasilik tą pienę, mmmmmmm kaip miela akiai....  wub.gif

Cia man kazkokie x-failai su tuo avataru buvo, tai keliau jau paskui bet ka ir pagalvojau,kad man tas pienes pukas irgi patinka, tik va beda...graziai ikelti nemoku, sumazinti foto iki reikiamo dydzio,kad neissikraipytu - man neiseina.
Papildyta:
Dar karta patyrinejau Miglotos darba, nu tai kad jis irgi tiktu asmenybes temai. Kaip as suprantu, ant tu pagaliuku isvardintos vyro savybes, atskleidziancios asmenybe, profesija.
Atsakyti
Labas rytas pleputes smile.gif ,
as tureciau dūmt į lovą, bet nesimiega man. Labai dideliu darbu užsiėmu: organizuoju, rūšiuoju visas nuotraukas nuo mano gimimo ir net senas seneliu ir tėvų. Labai daug iš jų teko išmesti, ypač tų kurias dariau paauglė su muiline ir vienkartiniais aparatais. Atrodo kad pyškinau į bent ką. Tokios prastos visos: balti veidai, raudonos akys, nupaveiksluota žmonių nugaros doh.gif Bet kaip baigsiu šią misiją tikrai pasijusiu kad kalnus nuverčiau. Kaip atsirado du vaikučiai, ir dar kad SB užsiimu, atsirado tiek daug nuotraukų, kad nepakanka tik į dėžę sumesti. Praleidžiu virš pusvalandžio atrasti tinkamas nuotraukas puslapiui schmoll.gif

Tosk užmiršau pakomentuoti...dėl darbo, nžn kaip Norgėj, bet JAV geriausiai išeina darbo valandas sustatyt pagal savo šeimos tvarkarašty, jei dirbi medicinos specialybėj. Prieš pirmo sūnelio gimimą dirbau pilnu etapu, po jo gimimo, sumažinau tik 3d/savaitę, o dabar pasakiau kad dirbsiu tik vieną dieną i savaitę...man visad atsakydavo "No problem"...galiu dirbt kiek noriu ir kiek netingiu. Ir dar....labai drinks_cheers.gif su tavo ankstesniu pasakymu kad ne tam prisidariau vaikų kad kiti juos augintų. Daug kas manęs klausė (ypač LT giminaičiai) ar rasime auklę kad grižčiau į darbą, gerai man kad MB mane palaiko šioj vietoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 22:18)
o norint gaut kritikos tai tiesiogiai parasykite prie darbelio "Prasau kritikos ar patarimu"...as tiesiog nzn kaip daugiau elgtis siuo punktu.

Aš sutinku drinks_cheers.gif visiems bus aišku ...
O iš kitos pusės paėmus, jeigu mes čia keliam darbus, tai kažko tikimės ... negi tik pagyrų - taip nebus kai tik mokiniesi ....

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 17, 08:16)
Nes man tie šokoladiniai kleckai kažkodėl sukėlė asociaciją su kava...  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o man jie kaip saldainiukai ... noris nukrapštyt ir suvalgyt

Papildyta:

Pirmiausiai, atsiprašau už kokybę ... fotkinau naktį ir su blicu ...
MB grįs nuskanuos blush2.gif

Prašau kritikos ir komentarų mirksiukas.gif

user posted image

! 
Merginos, dėkite mažesnes foto, tokios didelės jos užima daug vietos ir iškraipo forumo langą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 birželio 2008 - 08:31
O iš kitos pusės paėmus, jeigu mes čia keliam darbus, tai kažko tikimės ... negi tik pagyrų - taip nebus kai tik mokiniesi ....

Kažkuri čia buvo pasakius auksinius žodžius "Mes visos čia mokomės".... drinks_cheers.gif

O ko mes tikimės tai pripažinimo, supratimo, kad mūsų darbelis, ar aprašymas kažkam, nors keliem žmonėm,... patiko. Labai daug komentuoju babyface kadangi ji pastoviai tai prašosi ir klausia. Ji netgi nieko nepriklijuoja, laukia kitų nuomonės.
Kai kurios kitos merginos padaro gražius darbelius kur jau viskas suklijuota, tai kokia prasme man sakyt "kad ten nedėčiau to ar ano, kad lapą N cm. pratęsčiau apačion...Matosi kad darbo autorei patinka ką ji sukūrė ir aš nachališkai jaučiuosi pasisakyt kad būčiau darius kitaip,....ir tai, čia tik mano pačios skonis.
Taigi, aš kritikuosiu tik tuos darbelius kurių autorė prašosi kritikai, jei ne...tai tik aprašysiu kas man patiko. 4u.gif
papildyta
Pirmiausiai, atsiprašau už kokybę ... fotkinau naktį ir su blicu ...

Prašau kritikos ir komentarų mirksiukas.gif

veltui tu idarbinsi TB, labai gera nuotrauka.
Prasaisi tai ir gausi biggrin.gif
--per daug simetrijos: tie 2 banguoti rastuoti popieriai, centrinis apskritimas, pavadinimas lygiai apacioj isdėsytas. Tema tokia žaisminga, tai turi elementų išdėstymas tai atžvelgti. Žurnaluose dažnai pastebiu kad pavadinimai, raidės pakreiptos ar netiesiai išdėstytos ir tam kad puslapis būtų kaip pasakyt "carefree?" nerūpestingas, žaismingas. Per daug simetrijos yra statiška.
--tik vienas apskritimas? ...labai vienišas verysad.gif Jei panaudoji viena elementa, bandyk ji pakartot kitur kitokiu dydziu.
--pavadinimo spalvos ir rastuotas popierius nublukę, o apskritimas ryškiom mėlynom...negali apsispręst elementai kas dominuoja. Reikėtu dar panaudot ir pamėtyt tų ryškesnių mėlynų spalvų po puslapy.
--Nuotraukos: visos vienodo dydžio, akis nzn kuri yra pagrindinė. Būčiau padarius ta kairėj pirma didziausia...ji parodo tema ir ryšį tarp TB ir dukriuko.
--Man dar trūksta daugiau detaliu: ar saguciu kokiu, ar zuvyčiu, ar burbuliuku...kad ta pležo tema geriau pavaizduotu.
--Man rastuotas popieriusi ir jo apkarpymas labiau primena nerinukus negu bangas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 birželio 2008 - 08:33
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 17, 09:02)

Man grazu. Viskas priklijuota, todel net nesakysiu, kuri man detale nelabai patiko. mirksiukas.gif Kazin nieko nesiutina,kad as kritikuoju pati nieko nerodydama g.gif
Atsakyti
Viskas priklijuota, todel net nesakysiu, kuri man detale nelabai patiko.

bet kad ji prasosi kritikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 09:35)
bet kad ji prasosi kritikos  mirksiukas.gif

Ai,bijau, juolab kad pati neturiu ka parodyti.Siaip, dalis tavo kritikos atitinka ir mano mintis, ypac del statikos ir vieniso apskritimo tokio didelio centre.
Atsakyti
Aš tai kaip jau ir minėjau, anokia čia iš manęs kritikė, kai pati randuosi pradžių pradžioje. Man patinka tos tokios ramios jūrinės spalvos, tik tas apskritimas centre tai tikrai kažkaip ar per ryškus, ar per vienišas...
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 01:39)
Ai,bijau, juolab kad pati neturiu ka parodyti.Siaip, dalis tavo kritikos atitinka ir mano mintis, ypac del statikos ir vieniso apskritimo tokio didelio centre.

nu bet jau parodei...ir laimejai net 4u.gif Manau uzsitarnavai teise pareikst savo nuomone biggrin.gif . Be to is ankstesniu tavo ivertinimu ir patarimu, matosi kad nusimanai apie daug ka.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 09:42)
nu bet jau parodei...ir laimejai net 4u.gif Manau uzsitarnavai teise pareikst savo nuomone biggrin.gif . Be to is ankstesniu tavo ivertinimu ir patarimu, matosi kad nusimanai apie daug ka.

As kaip ir asta, pakeliui i SB. Labai dabar domiuosi viskuo, ypac kompozicija.Jau ir i fotografijos kursus svajoju, apie ka anksciau net nesusimastydavau. Gavau is MB gera fotika su kuriuo ir kursai kazkokie (programa minimum)priklauso.Reikia planuotis ir pavaikscioti, nes aparatas per daug gudrus, o su auto rezimu fotkinti nereikia didelio mokslo.
O nusimanau siek tiek is studiju, savo dirbamo darbo, daug ka galiu pritaikyti is igytu ziniu, del to ir pamegau SB.Tai ta pati sritis kaip ir profesija ir tuo paciu nerealus relaksas. Vien jau ziurineti prekes, siulomas SB, pamatai kokia kuryba yra jas pateikti pirkejui, kiek visokiu galimybiu ir stebuklu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 08:49)
Jau ir i fotografijos kursus svajoju, apie ka anksciau net nesusimastydavau. Gavau is MB gera fotika su kuriuo ir kursai kazkokie (programa minimum)priklauso.Reikia planuotis ir pavaikscioti, nes aparatas per daug gudrus, o su auto rezimu fotkinti nereikia didelio mokslo.

Aš irgi užsimaniau gero fotoaparato ir išmokti fotografuoti hihihi.gif Bandau dabar jam užsidirbti good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 17 birželio 2008 - 08:52
Mano akim cia neblogos nuolaidos. Gal ka sudomins
http://www.joann.com...p?CATID=cat2002
Atsakyti