O iš kitos pusės paėmus, jeigu mes čia keliam darbus, tai kažko tikimės ... negi tik pagyrų - taip nebus kai tik mokiniesi ....
Kažkuri čia buvo pasakius auksinius žodžius "Mes visos čia mokomės"....
O ko mes tikimės tai pripažinimo, supratimo, kad mūsų darbelis, ar aprašymas kažkam, nors keliem žmonėm,... patiko. Labai daug komentuoju babyface kadangi ji pastoviai tai prašosi ir klausia. Ji netgi nieko nepriklijuoja, laukia kitų nuomonės.
Kai kurios kitos merginos padaro gražius darbelius kur jau viskas suklijuota, tai kokia prasme man sakyt "kad ten nedėčiau to ar ano, kad lapą N cm. pratęsčiau apačion...Matosi kad darbo autorei patinka ką ji sukūrė ir aš nachališkai jaučiuosi pasisakyt kad būčiau darius kitaip,....ir tai, čia tik mano pačios skonis.
Taigi, aš kritikuosiu tik tuos darbelius kurių autorė prašosi kritikai, jei ne...tai tik aprašysiu kas man patiko.
papildyta QUOTE
Pirmiausiai, atsiprašau už kokybę ... fotkinau naktį ir su blicu ...
Prašau kritikos ir komentarų mirksiukas.gif
veltui tu idarbinsi TB, labai gera nuotrauka.
Prasaisi tai ir gausi --per daug simetrijos: tie 2 banguoti rastuoti popieriai, centrinis apskritimas, pavadinimas lygiai apacioj isdėsytas. Tema tokia žaisminga, tai turi elementų išdėstymas tai atžvelgti. Žurnaluose dažnai pastebiu kad pavadinimai, raidės pakreiptos ar netiesiai išdėstytos ir tam kad puslapis būtų kaip pasakyt "carefree?" nerūpestingas, žaismingas. Per daug simetrijos yra statiška.
--tik vienas apskritimas? ...labai vienišas
Jei panaudoji viena elementa, bandyk ji pakartot kitur kitokiu dydziu.
--pavadinimo spalvos ir rastuotas popierius nublukę, o apskritimas ryškiom mėlynom...negali apsispręst elementai kas dominuoja. Reikėtu dar panaudot ir pamėtyt tų ryškesnių mėlynų spalvų po puslapy.
--Nuotraukos: visos vienodo dydžio, akis nzn kuri yra pagrindinė. Būčiau padarius ta kairėj pirma didziausia...ji parodo tema ir ryšį tarp TB ir dukriuko.
--Man dar trūksta daugiau detaliu: ar saguciu kokiu, ar zuvyčiu, ar burbuliuku...kad ta pležo tema geriau pavaizduotu.
--Man rastuotas popieriusi ir jo apkarpymas labiau primena nerinukus negu bangas