Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 06 11, 22:51)
labai aciu uz nuoroda, bet gi bliamba dar papildomu priemoniu reikia  doh.gif . O koks cia kazin fenas  g.gif

'Heat Gun' tas 'fenas' vadinas. Aš savąjį tai siunčiausi .
Šiaip būna jų dar ir pvz. senukuose, bet aš ten pažiūrėjau, kad temp. labai aukšta , kažkaip suabejojau 'orpūtė'
Kažkaip manasis man atrodo nėr toks labai karštas .
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 11, 21:43)
Aciu 4u.gif  Bet gal anglu kalba einasi neblogai?

su anglu bedu nera, nes kasdien su vyru angliskai kalbames, o ten pagalvojau vis tiek visos norvegiukes susirinks tai nebent tik pasiziuret nuvaziuot reikes ax.gif
Atsakyti
Kad pasendinti visa lapa ne tik krastus labai pravers Distress dye Ink. Jie kaip akvarele. Aprasyme pataria tureti bleka arba toki kepimui kilimeli, sudrekinti lapa vandeniu (praverstu purskimui vandens bonkute). paskui nuo centro link lapo galu sendini. Dar labai praverstu papildomo rasalo bonkutes tokios pacios spalvos. Patariama kad isdziovinti su lygintuvu ar fenu.Lygiau rasalas isdzius.
Atsakyti
ale, spartuolės kokios doh.gif palik porai valandų, tai į naują temą persikraustė lotuliukas.gif
smagu, kad visos jau atsirado thumbup.gif kai tik pamatysiu pinigėlius, iškart darysiu pavedimą mirksiukas.gif o tada vėl ilgas laukimas ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Norėjau pasiteirauti.. Kalbėjot apie SB-turgų.. Radau kur randas, bet nesuprantu, kaip galėčiau jame sudalyvauti (t.y. ką nors nusipirkti) blush2.gif?
Atsakyti
Vai blink.gif nauja tema thumbup.gif na registruojuosi ir aš tongue.gif biggrin.gif

Tas fenas geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 06 11, 15:41)
Sveikos smile.gif Norėjau pasiteirauti.. Kalbėjot apie SB-turgų.. Radau kur randas, bet nesuprantu, kaip galėčiau jame sudalyvauti (t.y. ką nors nusipirkti) blush2.gif?

sveika mus radus,
SB-turgu as surengiau, deja jis jau uzsidare ir dezes paruostos issiuntimui. Galbut is sudalyvavusiu merginu ka susipirk bus imanoma.
Atsakyti
Aš irgi aš irgi ax.gif ax.gif registruojuos naujoje temoje
QUOTE(Brooke @ 2008 06 11, 23:41)

aha, aš irgi labai noriu į tą turgų, tai abi lauksim friends.gif kol merginos gaus savo siuntinius ir tada jau.... varysim į naują turgų

o va čia toks gal ne visai į scrapbooking'ą pretenduoja, bet kadangi nuo A iki Z padaryta mano rankomis... Tikiuosi labai neišbarsit 4u.gif
svečių knyga

O rytoj paprašysiu, kad MB surastų jam daryta prieš kokius šešis metus meilės knygutę blush2.gif Ten tai jau bus į temą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 11 birželio 2008 - 23:55
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 11, 20:47)
sveika mus radus,
SB-turgu as surengiau, deja jis jau uzsidare ir dezes paruostos issiuntimui. Galbut is sudalyvavusiu merginu ka susipirk bus imanoma.

Dėkui už informaciją 4u.gif O atradus aš jus tai jau senokai, tik kad iš manęs rašytoja nekokia (jūs -pleputės, aš kad ir kaip norėdama su jumis nespėčiau biggrin.gif), tai pažindintis labai nelindau blush2.gif Be to aš tokia kaip ir pradedanti dar (na, pradėjau tai senokai, tik patirties pas mane mažai), tai nei parodyt turiu ką, nei patirtim pasidalint galiu ax.gif

QUOTE(relija @ 2008 06 11, 21:53)
aha, aš irgi labai noriu į tą turgų, tai abi lauksim friends.gif kol merginos gaus savo siuntinius ir tada jau.... varysim į naują turgų

Kai jau žinau, kad toks yra, tai ir aš labai lauksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 12 birželio 2008 - 00:14
QUOTE(Brooke @ 2008 06 12, 01:09)
Kai jau žinau, kad toks yra, tai ir aš labai lauksiu drinks_cheers.gif

Kaip gera rasti bendraminčių, t.y bendratikslių drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,
oho, kiek jūs prirašėte. Netgi nauji namai lotuliukas.gif
Žaviuosi naujais darbais. Sveikinu naujai prisijungusias.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 12, 00:53)
o va čia toks gal ne visai į scrapbooking'ą pretenduoja, bet kadangi nuo A iki Z padaryta mano rankomis... Tikiuosi labai neišbarsit 4u.gif
svečių knyga

O rytoj paprašysiu, kad MB surastų jam daryta prieš kokius šešis metus meilės knygutę blush2.gif Ten tai jau bus į temą smile.gif

net labai į temą mirksiukas.gif graži knygutė thumbup.gif labai lauksim ir kito pasirodymo thumbup.gif
o aš šiandien ankstyva ax.gif nesimiega kažko... išprašiau mb mašinos, tai važiuosiu popieriaus nuotraukoms pirkti ir gal jau pradėsiu kažką meistravot blush2.gif
Atsakyti