Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(Tosk @ 2008 06 17, 00:18)
Miglota, katik viena internetine parduotuve pasiskelbe, kad uzsidaro veikla. Visos prekes nukainuotos!!! http://www.scrappegleder.no/index.php Siutas ima, kad visai neturiu pinigeliu... lotuliukas.gif Belieka viltis, kad dar kas nors liks iki kitos savaites lotuliukas.gif

Tosk oi, o tas psl. anglišką versiją turi? Kaip ten viską suprasti?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 17, 02:56)
Tosk oi, o tas psl. anglišką versiją turi? Kaip ten viską suprasti?

Deje, viskas tik norvegu kalba, nes jie prekiauja tik norvegijos ribose... Sorry 4u.gif
Atsakyti
ot....gaila, o jau buvau pradėjusi knaisiotis ten ir bandyti suprasti ką kurie žodžiai reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 16, 23:51)
ot....gaila, o jau buvau pradėjusi knaisiotis ten ir bandyti suprasti ką kurie žodžiai reiškia g.gif

šis tas:
http://www.dekovita....ex.php/cPath/85
Atsakyti
LINUTUKUI žadėjau įkelti pavyzdy kaip rašo tas baltas Uniball Signo. Tai įkeliau SB puslapy kuriame su juo daug rašiau.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 06:07)
LINUTUKUI žadėjau įkelti pavyzdy kaip rašo tas baltas Uniball Signo. Tai įkeliau SB puslapy kuriame su juo daug rašiau.

Praskaidrinai nuotaika visai dienai. Kazkas naujo ir laabai grazaus tavo blog'e. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar pagaliau atkeliavo kelios mintys dėl konkursinio darbelio. Jau maždaug sugalvojau, ką darysiu, bet problemos su tuo raštuotu popierium. Gal dar ką sugalvosiu.
Tosk, malonu susipažinti.
Miglota, man labai patiko tavo darbelis. Labai įdomiai sugalvojai su tais pagaliukais.
Relija, linkiu sėkmės darbuojantis.
Babyface - anokia čia iš manęs patarėja, g.gif bet man kažkaip žiūrisi oranžinė gražiau. Gal kažkaip gyviau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 17, 07:42)
Vakar pagaliau atkeliavo kelios mintys dėl konkursinio darbelio. Jau maždaug sugalvojau, ką darysiu, bet problemos su tuo raštuotu popierium. Gal dar ką sugalvosiu.

Saunu,kad vis daugiau merginu ruosiasi dalyvauti. nes as jau buvau bepradedanti panikuoti, kad nesamoninga uzduoti daviau. Kai kilo cia visokiu diskusiju, tai as net ausis sudejusi sedejau ir nekisau savo trigrasio, ypac sanrita mane nuliudino,kad jai tiek daug vargo del sitos temos.
Del rastuoto popieriaus, gal ka paieskok nete is fakturu ir atsispausdink,kad darbelis butu idomesnis ir tiksliai isreikstu ko nori. Man irgi beda, kad neturiu SB priemoniu, bet jau zinau kokiu ju man reiketu ir ka noreciau padaryti. Tad kantriai laukiu siuntiniu is visu galu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 07:48)
Saunu,kad vis daugiau merginu ruosiasi dalyvauti. nes as jau buvau bepradedanti panikuoti, kad nesamoninga uzduoti daviau. Kai kilo cia visokiu diskusiju, tai as net ausis sudejusi sedejau ir nekisau savo trigrasio, ypac sanrita mane nuliudino,kad jai tiek daug vargo del sitos temos.
Del rastuoto popieriaus, gal ka paieskok nete is fakturu ir atsispausdink,kad darbelis butu idomesnis ir tiksliai isreikstu ko nori. Man irgi beda, kad neturiu SB priemoniu, bet jau zinau kokiu ju man reiketu ir ka noreciau padaryti. Tad kantriai laukiu siuntiniu is visu galu.

Galvoju taip ir daryt dėl tų faktūrų.
O dėl užduoties tai nepergyvenk, man jinai thumbup.gif . Aišku, tikriausiai ne visos save pristatinės ir panašiai, bet kai taip ilgai sekiau šią temą ir grožėjausi darbais tai būtų labai smalsu bent akies kraštu pamatyti kitas. Žinai, toks jausmas, kad pažįsti žmogų, nors niekada ir nematei.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 06 17, 07:54)
Galvoju taip ir daryt dėl tų faktūrų.
O dėl užduoties tai nepergyvenk, man jinai  thumbup.gif . Aišku, tikriausiai ne visos save pristatinės ir panašiai, bet kai taip ilgai sekiau šią temą ir grožėjausi darbais tai būtų labai smalsu bent akies kraštu pamatyti kitas. Žinai, toks jausmas, kad pažįsti žmogų, nors niekada ir nematei.

Manau, kad butinai reikia daryti meet'a. LT tokia maza,kad tikrai galim susitikti. As va su remini susitikau ir tokia fainute pasirode (komplimentas), as kazkaip kitaip ja issivaizdavau is forumo. Gal del to,kad mane abzora pavadino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net save prajuokinau.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 17, 07:58)
Manau, kad butinai reikia daryti meet'a. LT tokia maza,kad tikrai galim susitikti. As va su remini susitikau ir tokia fainute pasirode (komplimentas), as kazkaip kitaip ja issivaizdavau is forumo. Gal del to,kad mane abzora pavadino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Net save prajuokinau.

Būtų labai faina. Aš net neabejoju, kad mes vienos kitas visai kitaip įsivaizduojam.
Atsakyti
Labas rytas gathering.gif

Miglota, tavo darbelis iš tų, kuriuos pamatai ir pirmas jausmas, kuris apima, būna: "Wow, kaip gražu... wub.gif " Nieko naujo nepasakysiu, bet vistiek norisi pagirti ir pasakyti, kad ir mane sužavėjo idėja su tais pagaliukais. thumb_yello.gif Gerai įsižiūrėjusi, supratau, kad ten kaklaryšiai ir pagalvojau, kad darbelis apie TB. smile.gif Beje, nebloga nuotrauka, jo laikysena (nepropaguoju rūkymo, bet TB labai jau vyriškai, sexovai atrodo su ta cigarete šioje nuotraukoje, atsipalaidavęs toks biggrin.gif ). Tarsi tai būtų kadras iš filmo. smile.gif

Prisipažink, kas ten per pagaliukai ir kas ant jų parašyta? bigsmile.gif Gal aš klystu, bet man pasirodė, kad šis darbelis tiktų konkursui. Man jis atrodo apie TB asmenybę. Kaip yra iš tikrųjų? ax.gif

P.S. Lauramama, ką tik pamačiau tavo naująjį avatarą - pasilik tą pienę, mmmmmmm kaip miela akiai.... wub.gif

P.P.S. doh.gif Dar vienas klausimas: Miglota, o TB mėgsta kavą?... Nes man tie šokoladiniai kleckai kažkodėl sukėlė asociaciją su kava... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 17 birželio 2008 - 07:21