Iš mano aplinkos žmonės visai neturi supratimo kuom aš užsiimu, o ką jau kalbėt apie scrapo taisykles mirksiukas.gif
vis tiek kiekviena turim savo skoni,renkames tokias spalvas,smulkmenas,pagrazinimus,kurie mum patinka. Argi nesiotume ruba,kuri mum nupirko nepazistamas zmogus ir kuris yra visai ne musu skonio nei spalvos nei formos atzvilgiu???Vargu.
Man irgi kartais norisi isikist,pakomentuot kai kuriuos pasisakymus,bet susilaikau,nenoreciau izeidinet zmoniu.
Vis griztam prie to pacio sioj temoj- Komentuoji, tada rizikuoji kuria uzgaut...gi jos toks skonis, ir jai ir jos seimai grazu, ir t.t...Nekomentuoji, tai ignoruoji...ir taip ir taip bloga.
Reiketu galutinai apsisprest ar darome taip kaip JAV forumai- Tik posityviai komentuojam, ar ikelusios darbelius, paprasome kritikos. Gal taip ir darom nuo siol? Ikelusuos darbelius, jei paciai miela, grazu ir norite pasididziuot, tai tik aprasykit, pasidalinkit technika,...o norint gaut kritikos tai tiesiogiai parasykite prie darbelio "Prasau kritikos ar patarimu"...as tiesiog nzn kaip daugiau elgtis siuo punktu.
Mhm,uzeini,o cia aistru metas
ne aistros o diskusijos. Svarbu issikalbet...pradejo kauptis negatyviu emociju cia, tai butinai jas reikia "isvedint" is cia...tyla nieko neisprendzia
Beje, aš prašysiu jūsų patarimų, kuris variantas gražiau žiūrisi:
man irgi oranzinis...
Nemegstu to jausmo, kai reikia mb sakyti - duok man savo kortele... Brrrrr....
man irgi nesmagu...bet mano islaidos daug didesnes negu pajemos uz ta viena darbo diena i savaite. As neprasau, man irgi brrr..., bet pas mus banko paslaugos internete, tai as pervedu tiek kiek man reikia is jo saskaitos i savo, ir jam nusiunciu mail'a kad "Cukraus tetulis man padovanojo XXX dol siandien".
Miglota : grazu
spalvos ir detales puikiai parinktos...bet, jei nori kritikos
Vokas su pagaliukais "skraido" po puslapy, jam reikia kokio fundamento. Galejai ta ranku darbo varinio atspalvio popieriu pratesti kokius 6 cm apacioj, kad dalis to voko liestu ta popieriu...Ant to didziausio rudo "brads" segtuko, buciau uzdejus TB iniciala "R" baltu rub-on'u.