Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 16, 17:19)
Kad jis turi tik vieną trūkumą (čia nekalbu apie taisykles) - jeigu būtum parinkusi kitokį, taiklesnį pavadinimą

Prisipažinsiu, turiu didelę problemą - negaliu parinkti tinkamų žodžių savo darbeliams.
Tėtis ir aš - tai net ne pavadinimas. Pavadinimo išviso nebuvo. Kai parašiau informaciją kas nuotraukoje, negalvojau, kad taip mano darbelis bus užvardintas ...
Atrodo paauglystėje poemas rašiau ir eilėraščius, šiuo metu sėkmingai pudrinu smegenis pardavinėdama, o kai reikia pavadinimą parašyt .... pššššš ....

Mane labai įkvepia mintis, kad Lietuvoje tuom užsiimančių labai nedaug.
Iš mano aplinkos žmonės visai neturi supratimo kuom aš užsiimu, o ką jau kalbėt apie scrapo taisykles mirksiukas.gif
Gal kada nors busiu šūstra ... scrape hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:

Miglota, aš sužavėta 4u.gif einu dar biški seilę pavarvinsiu į tavo darbelį thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, apžavėjo mane tavo paskutinis darbelis wub.gif Gal ir man kada taip gausis blush2.gif
Atsakyti
Miglota, mane tikrai sužavėjo tavo darbelis bigsmile.gif Toks gan paprastutis, be jokių ten bereikalingų detalių... Kaip tik toks, kuris patraukia akį bigsmile.gif Tikrai labai gražu smile.gif Ir ta idėja su pagaliukais, tai liuksiška thumbup.gif O čia tie pagaliukai, kur būna ledai ant jų? ax.gif Ar čia specialūs kokie nors SB pagaliukai? ax.gif
Beje, aš prašysiu jūsų patarimų, kuris variantas gražiau žiūrisi:
1) http://public.fotki....ng/img1631.html (su oranžiniu krašteliu)
2) http://public.fotki....ng/img1632.html (su gelsvu krašteliu)
Žiūrėkit tik į tą kraštelį kairėj pusėj, nes šiaip dešinėj pusėj to gelsvo ir oranžinio popieriaus nesimatys, bet kolkas dar niekur popierių neapkarpiau, o tik sumečiau, kad bendrą vaizdą susidaryt ir kad nuspręst kokia spalvytė labiau tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 16 birželio 2008 - 20:16
man-oranzinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš mano aplinkos žmonės visai neturi supratimo kuom aš užsiimu, o ką jau kalbėt apie scrapo taisykles mirksiukas.gif

vis tiek kiekviena turim savo skoni,renkames tokias spalvas,smulkmenas,pagrazinimus,kurie mum patinka. Argi nesiotume ruba,kuri mum nupirko nepazistamas zmogus ir kuris yra visai ne musu skonio nei spalvos nei formos atzvilgiu???Vargu.

Man irgi kartais norisi isikist,pakomentuot kai kuriuos pasisakymus,bet susilaikau,nenoreciau izeidinet zmoniu.

Vis griztam prie to pacio sioj temoj- Komentuoji, tada rizikuoji kuria uzgaut...gi jos toks skonis, ir jai ir jos seimai grazu, ir t.t...Nekomentuoji, tai ignoruoji...ir taip ir taip bloga.

Reiketu galutinai apsisprest ar darome taip kaip JAV forumai- Tik posityviai komentuojam, ar ikelusios darbelius, paprasome kritikos. Gal taip ir darom nuo siol? Ikelusuos darbelius, jei paciai miela, grazu ir norite pasididziuot, tai tik aprasykit, pasidalinkit technika,...o norint gaut kritikos tai tiesiogiai parasykite prie darbelio "Prasau kritikos ar patarimu"...as tiesiog nzn kaip daugiau elgtis siuo punktu.

Mhm,uzeini,o cia aistru metas

ne aistros o diskusijos. Svarbu issikalbet...pradejo kauptis negatyviu emociju cia, tai butinai jas reikia "isvedint" is cia...tyla nieko neisprendzia mirksiukas.gif
Beje, aš prašysiu jūsų patarimų, kuris variantas gražiau žiūrisi:

man irgi oranzinis...
Nemegstu to jausmo, kai reikia mb sakyti - duok man savo kortele... Brrrrr....

man irgi nesmagu...bet mano islaidos daug didesnes negu pajemos uz ta viena darbo diena i savaite. As neprasau, man irgi brrr..., bet pas mus banko paslaugos internete, tai as pervedu tiek kiek man reikia is jo saskaitos i savo, ir jam nusiunciu mail'a kad "Cukraus tetulis man padovanojo XXX dol siandien". lotuliukas.gif biggrin.gif

Miglota : grazu 4u.gif spalvos ir detales puikiai parinktos...bet, jei nori kritikos ax.gif
Vokas su pagaliukais "skraido" po puslapy, jam reikia kokio fundamento. Galejai ta ranku darbo varinio atspalvio popieriu pratesti kokius 6 cm apacioj, kad dalis to voko liestu ta popieriu...Ant to didziausio rudo "brads" segtuko, buciau uzdejus TB iniciala "R" baltu rub-on'u.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 birželio 2008 - 21:26
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 19:33)
as ji mugej maciau kai buvom pavasari, bet ten jis apie 500-600 nok kainavo, o ebay maciau uz 40-50 usd galima parsisiust  ax.gif
Papildyta:
o ka tu naudoji?
turiu as paprasta iranki metalini, kur su plaktuku reikia kalt, tai gerai pagalvojus gal ir nereiketu man to big bite, bet uzsimaniau  blush2.gif

Nu nieko sau kaina
Tai gal tu junkis prie manes ir uzsisakyk is JAV?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 17, 00:48)

man irgi nesmagu...bet mano islaidos daug didesnes negu pajemos uz ta viena darbo diena i savaite. As neprasau, man irgi brrr..., bet pas mus banko paslaugos internete, tai as pervedu tiek kiek man reikia is jo saskaitos i savo, ir jam nusiunciu mail'a kad "Cukraus tetulis man padovanojo XXX dol siandien"lotuliukas.gif  biggrin.gif

Neblogai lotuliukas.gif O as niekad nezinau kiek man reikia ax.gif Kiek gaunu tiek isleidziu lotuliukas.gif Tiesiog as viska perku namams, vaikui, jam paciam. Tad kai issiruosiu y tokius apsipirkimus, niekad nezinau, kiek prireiks, tad lengviau kortele jo turet. Va jau zinau, ka is sekancios jo algos pirksiu: dukrai -lovai, balkonui- dekoratyvine tvorele, dazu jai nudazyti, mb- marskineliu kokius 6-8vnt, reiktu pagaliau elektrika issikviesti. O mano pinigeliai... Jie istirpsta labai greitai blush2.gif As ju nebeturiu po savaites, max dvieju. Bet mano sb poreikius tenkinu tik is savu pinigu!

Babyface, o man patinka tas gelsvas variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu va, kaip įdomiai čia dabar gaunasi, kad vienoms patinka oranžinė spalva mano darbelyje, o kitoms gelsva... biggrin.gif Teks turbūt iki rytojaus vakaro paskelbt balsavimą ir kokia spalva surinks daugiausiai balsų, tokią ir dėsiu į savo darbelį biggrin.gif Taigi balsavimas prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 16 birželio 2008 - 22:04
QUOTE(babyface @ 2008 06 16, 23:03)
Niu va, kaip įdomiai čia dabar gaunasi, kad vienoms patinka oranžinė spalva mano darbelyje, o kitoms gelsva...  biggrin.gif Teks turbūt iki rytojaus vakaro paskelbt balsavimą ir kokia spalva surinks daugiausiai balsų, tokią ir dėsiu į savo darbelį  biggrin.gif Taigi balsavimas prasideda  lotuliukas.gif

Kiek galvu, tiek nuomoniu. Pasikliauk savim ir neskelbk jokio balsavimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 22:18)
Vis griztam prie to pacio sioj temoj- Komentuoji, tada rizikuoji kuria uzgaut...gi jos toks skonis, ir jai ir jos seimai grazu, ir t.t...Nekomentuoji, tai ignoruoji...ir taip ir taip bloga.
Reiketu galutinai apsisprest ar darome taip kaip JAV forumai- Tik posityviai komentuojam, ar ikelusios darbelius, paprasome kritikos. Gal taip ir darom nuo siol? Ikelusuos darbelius, jei paciai miela, grazu ir norite pasididziuot, tai tik aprasykit, pasidalinkit technika,...o norint gaut kritikos tai tiesiogiai parasykite prie darbelio "Prasau kritikos ar patarimu"...as tiesiog nzn kaip daugiau elgtis siuo punktu.
ne aistros o diskusijos. Svarbu issikalbet...pradejo kauptis negatyviu emociju cia, tai butinai jas reikia "isvedint" is cia...tyla nieko neisprendzia mirksiukas.gif

O kam tos bereikalingos liaupses ir padlaiziavimas. Vat to ir nemegstu is amerikieciu, ju netikrumo tokiais momentais. Tai kaip ismoksi kazka profesionalaus "negaudamas per ausi" As tai partusi prie kritikos, mus destytojai taip suvarydavo,kad i paskaita nesinoredavo eiti. Stoji pries visa auditorija su darbu ir davai visi krtitikuoti - trys destytojai su skirtingom nuomonem ir dvidesimt studentu.Kai pazerdavo nuomone kas kokia netingi, tai nezinodavai is kurio galo perdarineti. O reziume, vis tiek rezultata isgaudavai pasikliaudamas savo nuojauta.
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 16, 23:24)
Kiek galvu, tiek nuomoniu. Pasikliauk savim ir neskelbk jokio balsavimo mirksiukas.gif
Papildyta:

O kam tos bereikalingos liaupses ir padlaiziavimas. Vat to ir nemegstu is amerikieciu, ju netikrumo tokiais momentais. Tai kaip ismoksi kazka profesionalaus "negaudamas per ausi" As tai partusi prie kritikos, mus destytojai taip suvarydavo,kad i paskaita nesinoredavo eiti. Stoji pries visa auditorija su darbu ir davai visi krtitikuoti - trys destytojai su skirtingom nuomonem ir dvidesimt studentu.Kai pazerdavo nuomone kas kokia netingi, tai nezinodavai is kurio galo perdarineti. O reziume, vis tiek rezultata isgaudavai pasikliaudamas savo nuojauta.

Nesigaudau as tose norvegiskuose piniguose, bet as uzsisakiau uz 27.99dolerius.Beje nesu tikra ar tai tikrai geras ir tas pats reikalas apie kuri cia visos diskutuoja.
http://www.joann.com...ODID=xprd561221
Atsakyti
O kam tos bereikalingos liaupses ir padlaiziavimas. Vat to ir nemegstu is amerikieciu, ju netikrumo tokiais momentais.

cia tokia taktika, nemeluoji, neapsimetineji, bet giri tik tuos darbelius kurie atitinka sava skony, o tie kurie ne, praleidi. Amerikonu tokios manieros SB forumuose: "Jei nieko gero negali pasakyt ar pagirt, tai geriau nesakyk", ir be to daugumoj forumieciu kur ten ikelia darbelius iesko pripazinimo ir pagirimo o ne kritikos mirksiukas.gif
Nesigaudau as tose norvegiskuose piniguose, bet as uzsisakiau uz 27.99dolerius.Beje nesu tikra ar tai tikrai geras ir tas pats reikalas apie kuri cia visos diskutuoja.

eina sau kiek atpigo Big Bite'as. Jei buciau zinojus kad Joann.com ju yra buciau daug sutaupius, nereikejo man taip anksti pirkt o palaukt doh.gif viskas atpigsta tai manijai praejus...
Atsakyti
Šakės, tik savaitgalį čia nebuvau ir jau tiek visko įvyko bigsmile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 15, 04:17)
dekui  aciuks.gif O tu turi omeny perziurejai pirma uzduoti ar tas informacines-produktu/technikos kategorijas?
Del dar vieno SB turgaus  g.gif ar bus...si antra karta ji suveikiau pagrinde del to kad uzleisti vieta ir sutalpinti masiskai daug prizu kuriuos man CK atsiunte del to konkurso. Man MB vis sako kad as galiu uzsiiminet tokias persiuntimais kaip uzsisakymais per Joans.com. Bet kiek suprantu SM jau yra tokia tarpininke (galbut as tik daug daugiau nusimananti apie SB produktus smile.gif ...galvoju, bet tai cia grynai yra daug laiko uzimantis darbas, o man turgavot neduoda tiek pasitenkinimo kaip scrapinimas.
Atidarymas SB parduotuves LT, aaaah, butu daug lengviau jei gyvenciau LT biggrin.gif Bet tai nenusimato  verysad.gif ...Bet zinau kad viena is musu cia motyvuojasi tam smile.gif

Galvoje šį kartą turėjau pirmąją scrapbookingo temą SM, bet peržiūrėjau ir pirmą uzduotį ir tas informacines-produktu/technikos kategorijas. Vž, tiesiog labai džiaugiuosi tavimi biggrin.gif
Dėl turgaus viskas aišku, dėl parduotuvės LT - labai gaila. O va kuri tam motyvuojasi labai įdomu. Na, tiksliau įdomu ne kuri, o kada ir kur????? Manau, čia info apie tai pasirodys.

Įvykusios diskusijos, manau, puikus dalykas. Kaip kažkuri mergina sakė: [COLOR=blue]"Aš manau, kad gerai, kad mes čia truputuką padiskutuosim (ar jau padiskutavom) tokia nevisai malonia tema, nes tikrai juntama įtampa. Išsikalbėsim, įtampa atslūgs ir toliau draugausim. Aš visada už atvirumą. smile.gif". Aš irgi 100 proc. UŽ

QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 19:33)
turiu as paprasta iranki metalini, kur su plaktuku reikia kalt, tai gerai pagalvojus gal ir nereiketu man to big bite

Va čia tai pritariu. Aš irgi turiu 12 vnt. skirtingų metalinių daiktunų rinkinį tai, manau, jie man ir prie scrap reikalų puikiai pasitarnaus thumbup.gif

Ką gi, jau šiek tiek įsigijau priemonių, manau, kibsiu į darbą. Palinkėkit sėkmės, bo jos prireiks rolleyes.gif

Miglota darbelis tikrai thumbup.gif , bet TB irgi visai nieko mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
babyface - jei dar nepasirinkai popieriaus man - oranžinė geriau žiūrisi, o jei pasirinkai - puiku, lauksim galūtinio rezultato drinks_cheers.gif

P.s. Per didelę info gausą biškitį apsisuko galva. Noriu paklausti gal kuri turit parduoti to spec. scrap popieriaus arab žinot kas LT turi? Labai ačiū
Atsakyti
Miglota, katik viena internetine parduotuve pasiskelbe, kad uzsidaro veikla. Visos prekes nukainuotos!!! http://www.scrappegleder.no/index.php Siutas ima, kad visai neturiu pinigeliu... lotuliukas.gif Belieka viltis, kad dar kas nors liks iki kitos savaites lotuliukas.gif
Atsakyti