Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Miglota: labai vyriskas ir grazus darbas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 06 16, 18:20)
Aciu uz patarima, jau uzsisakiau ta big bite ir labai laukiu.

is amerikos? kokia kaina blush2.gif as vis dar labai noriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 06 16, 18:21)
Miglota: labai vyriskas ir grazus darbas.  thumbup.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 21:51)
susipazinimu vakaras, kas savo nuotraukas rodo,  o kas SB   biggrin.gif

Gerai tu cia lotuliukas.gif

Miglota, as kazkurioj norges parduotuvej maciau ta oparata pirkti... Ar surast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 16 birželio 2008 - 18:29
QUOTE(Tosk @ 2008 06 16, 18:27)
Gerai tu cia lotuliukas.gif

Miglota, as kazkurioj norges parduotuvej maciau ta oparata pirkti... Ar surast?

as ji mugej maciau kai buvom pavasari, bet ten jis apie 500-600 nok kainavo, o ebay maciau uz 40-50 usd galima parsisiust ax.gif
Papildyta:
o ka tu naudoji?
turiu as paprasta iranki metalini, kur su plaktuku reikia kalt, tai gerai pagalvojus gal ir nereiketu man to big bite, bet uzsimaniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 22:03)
as ji mugej maciau kai buvom pavasari, bet ten jis apie 500-600 nok kainavo, o ebay maciau uz 40-50 usd galima parsisiust  ax.gif
Papildyta:
o ka tu naudoji?
turiu as paprasta iranki metalini, kur su plaktuku reikia kalt, tai gerai pagalvojus gal ir nereiketu man to big bite, bet uzsimaniau  blush2.gif

As ir naudoju su plaktuku, bet kadangi ne taip daznai naudoju, tai nejauciu pokolkas poreikio ysigyti kazka rimtesnio...

Va cia vienas variantas http://www.papirgled...oducts_id=11963 Pas juos visi stampukai 50% iki 22.06 4u.gif

Cia truputy pigiau tas ziasliukas http://www.papirloft...b6bdf11f7e504b8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 16 birželio 2008 - 18:54
QUOTE(Tosk @ 2008 06 16, 18:36)
As ir naudoju su plaktuku, bet kadangi ne taip naudoju, tai nejauciu pokolkas poreikio ysigyti kazka rimtesnio...

Va cia vienas variantas http://www.papirgled...oducts_id=11963 Pas juos visi stampukai 50% iki 22.06 4u.gif

Cia truputy pigiau tas ziasliukas http://www.papirloft...b6bdf11f7e504b8

tai visai padori kaina dar, tik dabar reikia sugalvot is kur pinigu paimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 22:11)
tai visai padori kaina dar, tik dabar reikia sugalvot is kur pinigu paimt  biggrin.gif

Radau dar varianta lotuliukas.gif http://www.unikhobby...sefmg309s0ineg2

O vat pinigeliai tai jau sunkusis variantas lotuliukas.gif Laukiu kol mokesciu pinigeliai pareis, nes sedziu tuscia, bet vat popieriaus prisisakiau doh.gif bigsmile.gif Is forumietes vienos mesh po 10NOK pasipirkau lotuliukas.gif rubon raides (knygute) uz 50NOK irgi priglaudziau... Tai kai per viena pirkinejimo diena isleidau virs 1000NOK doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 16 birželio 2008 - 18:52
QUOTE(Tosk @ 2008 06 16, 18:47)
Radau dar varianta lotuliukas.gif http://www.unikhobby...sefmg309s0ineg2

O vat pinigeliai tai jau sunkusis variantas lotuliukas.gif Laukiu kol mokesciu pinigeliai pareis, nes sedziu tuscia, bet vat popieriaus prisisakiau doh.gif  bigsmile.gif  Is forumietes vienos mesh po 10NOK pasipirkau lotuliukas.gif rubon raides (knygute) uz 50NOK irgi priglaudziau... Tai kai per viena pirkinejimo diena isleidau virs 1000NOK doh.gif

o tu dabar dirbi? nes as tai vaiko pinigu laukiu, kad galeciau apsiprekint biggrin.gif
Atsakyti
Mhm,uzeini,o cia aistru metas unsure.gif na,kaip sakoma visiems geras nebusi..Man irgi kartais norisi isikist,pakomentuot kai kuriuos pasisakymus,bet susilaikau,nenoreciau izeidinet zmoniu.bet manau tik viena - visaziniu ir viska mokanciu tikrai nera. Visos esam BESIMOKANCIOS. Galima kazka patarti del priemoniu,priemoniu isdestymo ant lapo ir tai..vis tiek kiekviena turim savo skoni,renkames tokias spalvas,smulkmenas,pagrazinimus,kurie mum patinka. Argi nesiotume ruba,kuri mum nupirko nepazistamas zmogus ir kuris yra visai ne musu skonio nei spalvos nei formos atzvilgiu???Vargu..taigi..tikrai,kaip kazkuri ir minejo "GYVENKIME DRAUGISKAI".
Miglota,man asmeniskai tavo darbai patinka,skoningi tokie,su ideja.man tikrai imponuoja.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 22:24)
o tu dabar dirbi? nes as tai vaiko pinigu laukiu, kad galeciau apsiprekint  biggrin.gif

Aga dirbu... Nepilnu etatu, tik 75% valytoja. Labai noreciau keisti darba. Bet mb darbas uzkerta visus kelius... As negaliu dirbti jokiu vakaru (parduotuve, restoranas ir pan), jokiu savaitgaliu, jokiu virsvalandziu... O vat paslaugu sferoje visur yra besikeiciantys grafikai. Vat ir siandien norejau gryzt y buvusi darba, bet man tiesiai pasake kad jie noretu kad buciau paslankesne lotuliukas.gif t.y. galeciau yvairesniu laiku dirbti. O mb pasake, kad jis dirba sunkiai ir jam gryzus namo reikia poilsio, o ne namu seimininke dar buti. Galiausiai jei kazkas atsitinka jo darbe, jis turi viska mesti ir vaziuoti. Kad ir nakty suveikia signalizacija - keliasi ir vaziuoja ziuret...
Nekenciu savo darbo, nes atsiduriau ten nuo ko ir pradejau. Bet... pinigai visur pinigai. Dar nescia budama rezgiau plana, kai buvusiam darbe sefe patapti, viska paskaiciavau ir veik tiksliai. Tuometis sefas buvo isspirtas veik pagal mano prognozes. Bet gimusi pupa, pasviete visai kitaip viska. Negaliu aukoti savo viso laiko del kazkokiu 300 000-350 000, o vaikui samdyti aukle. Na tam as gimdziau, kad mano vaika svetimi augintu. Bet taip pat negaliu reikalauti, kad mb keistu darba ir taip sudarytu salygas daryti karjera. Jo pajamos per nelyg svarios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 16 birželio 2008 - 19:13

tuoj gausim velniu uz spama blush2.gif
sakoma susirask megstama darba ir tau nereikes dirbti, tai as vis dar ieskau, nezinau kuo uzaugus noriu but lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 22:48)
tuoj gausim velniu uz spama  blush2.gif
sakoma susirask megstama darba ir tau nereikes dirbti, tai as vis dar ieskau, nezinau kuo uzaugus noriu but  lotuliukas.gif

O as zinau, bet iki to reikia laukti kol pupa bus didesne. Turiu ir svajone prie norimo mylimo darbo... Truputy pinigeliu pasidaryti hobiu pagalba 4u.gif Svajoju, kad viena diena mes su mb vaziuosim y egzotiskas vietas, jis zvejos, as paveiksluosiu, o toliau visus yspudyzius aprasyti ir su nuotraukom y koky zveju zurnaliuka bigsmile.gif Jau dabar mb ziauriai nori egzotiniu kelioniu, bet niekas is jo draugu nepasiraso (tiksliau ju antrosios puses mieliau noretu kokio virtuves komplekto, jei vyro pazvejojimo 2-3sav). As dar negaliu, nes maze tokiu kelioniu neatlaikytu. Tai va rudeny mb vaziuoja y Kanada, o kad nebutu vienas - finansuoja ir savo tevukui zvejybiny kelialapy doh.gif O dabar einu linkt to - mokinuosi paveiksluoti biggrin.gif
Namuose buti as negaliu... Kai pusmety negavom darzelio, as vos ne sienom lipau... Man reikia darbo, reikia darbiniu amociju, nors ir neigiamu lotuliukas.gif Nemegstu to jausmo, kai reikia mb sakyti - duok man savo kortele... Brrrrr....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 16 birželio 2008 - 19:53