Kai pirmą kart dalyvavau konkurse, pasitikėjau savo jėgomis
Dabar tik dalyvausiu ... ir suprantu, kad dar nepajudėjau iš atspirties taško ...
o atrodo skaitau, stebiu, visur landžioju ir priėjau išvados ... scrapbook puslapiuose teisingų ir gerų darbų nedaug ...
Nusikopinusi patikusį darbą, kiekvieną smulkmeną analizuoju, o kur tos taisyklės kaip turi būti ?
Scrap8, ar ir vėl aš neteisi
Na, manau, kad viskas čia gerai ir su konkursiniai, ir su nekonkursiniais darbukais Man tai ką...vaikų neturiu dar, belieka apie save screpint Ale išbandžiau tą spalvų parinkimą pagal nuotraukas - liux dalykiukas Įdėjau tą foto, kur ruošiuos konkursui imt...bet kai išmetė tinkamas spalvas Visai ne tokias planavau Žiūrėsim, kas čia dabar gausis
Miglota, o man tavo darbai vieni iš geriausių ... mėgstamiausių ... nesupratau tavo nuotaikos
Nu kas čia daba ........
Nu kas čia daba ........
Che, che... Kokios diskusijos
Scrapuke sutik, kad kartais atsiranda galvoje ikyri kokia ideja. Ir nenurimsti, kol jos nepadarai, nors ir kokie velnio konkursai lauktu. Va man buvo uzplaukes bludas del to sendinto varianto. Jis mano galvoje sukosi jau menesy. Tad pirma jy ir padariau. O dabar jau galiu ramia dusia atsiduoti konkursui. Beje mes pradinukes ir man daznai nesidelioja darbeliai greitai... Pora dienu vargstu kol pagaliau apsistoju ties kuria nors nuotrauka (o ju pas mane begalo daug), tada prasideda popieriaus paiekos (issirenku pradzioje kokiu 15 ir potruputy mazinu, mazinu, kol pasilieka 2-3). Na neiseina viskas greitai. Va dabar jau turiu nuotrauka, bet pastrigus ties popieriaus pasirinkimu (o dar zinau, kad sia savaite gausiu koky simtuka nauju lapu). Galiu iskarto paskelbti, darbu apie save as nedarysiu! Neturiu nuotrauku, o ir noro tokio neturiu. Pas mane bus tik dukrytes albumas. Na bus kartais, kur ir as nuotraukoje kada pasivaidensiu. Bet tai bus laaaabai retai Saves as nepaveiksluoju, o mb kai mane nupaveiksluoja.... Jei labai norit susipazinti, prasau...
Tik toje vietoje mb teikesi mane su dukriuku nupaveiksluoti (cia is Kretos). Ir tai vienintele nuotrauka, kur neprizuminti papuliai mano
Papildyta:
Miglota, prasom y sveikata Tu tik pasakyk, kas domina ir as tau visas nuolaidas atkapstysiu Dabar matau labai geras galimybes prekintis is norvegiu forumo... Ten kur screpininkes ispardavineja nepanaudotus dalykelius...
Scrapuke sutik, kad kartais atsiranda galvoje ikyri kokia ideja. Ir nenurimsti, kol jos nepadarai, nors ir kokie velnio konkursai lauktu. Va man buvo uzplaukes bludas del to sendinto varianto. Jis mano galvoje sukosi jau menesy. Tad pirma jy ir padariau. O dabar jau galiu ramia dusia atsiduoti konkursui. Beje mes pradinukes ir man daznai nesidelioja darbeliai greitai... Pora dienu vargstu kol pagaliau apsistoju ties kuria nors nuotrauka (o ju pas mane begalo daug), tada prasideda popieriaus paiekos (issirenku pradzioje kokiu 15 ir potruputy mazinu, mazinu, kol pasilieka 2-3). Na neiseina viskas greitai. Va dabar jau turiu nuotrauka, bet pastrigus ties popieriaus pasirinkimu (o dar zinau, kad sia savaite gausiu koky simtuka nauju lapu). Galiu iskarto paskelbti, darbu apie save as nedarysiu! Neturiu nuotrauku, o ir noro tokio neturiu. Pas mane bus tik dukrytes albumas. Na bus kartais, kur ir as nuotraukoje kada pasivaidensiu. Bet tai bus laaaabai retai Saves as nepaveiksluoju, o mb kai mane nupaveiksluoja.... Jei labai norit susipazinti, prasau...
Tik toje vietoje mb teikesi mane su dukriuku nupaveiksluoti (cia is Kretos). Ir tai vienintele nuotrauka, kur neprizuminti papuliai mano
Papildyta:
Miglota, prasom y sveikata Tu tik pasakyk, kas domina ir as tau visas nuolaidas atkapstysiu Dabar matau labai geras galimybes prekintis is norvegiu forumo... Ten kur screpininkes ispardavineja nepanaudotus dalykelius...
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 16:41)
laukiau ir scrap8 komentaro, bet.. suprantu kad yra simpatijos, antipatijos, vienus zmones labiau megstami ir su jais daugiau bendraujama, su kitais ne taip.. bet kai matau, jog kitu darbeliai komentuojami, o mano ne, tada nori nenori pasijunti keistai
Man rodos, šiandien gal nuotaika nekokia... aš šiaip tai suprantu ir scrap8 - mes tiek daug iš jos tikimės, patarimų tik laukiam...bet ji juk irgi žmogus. Gal kartais tingi, gal neturi nuotaikos ką parašyti... Juk čia gautųsi jau darbas, jei privalėtų į visus klausimus atsakyti Jau aš ir taip stebiuosi, iš kur pas žmogų tiek kantrybės su tom pradinukėm
Tosk, smagu susipažinti O jau prajuokinai su tais papuliais Ot tie vyrai...
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 16, 15:49)
Miglota, o man tavo darbai vieni iš geriausių ... mėgstamiausių ... nesupratau tavo nuotaikos
Nu kas čia daba ........
Nu kas čia daba ........
atsiprasau visu, nereikejo gal man cia taip tiesiai sakyt ka galvoju, bet vyniot i vata nemoku
Sanrita, aciu
Na aš irgi norėjau rašyt pastebėjimą: "kokia sexova nuotrauka".
Tosk, malonu, tikrai malonu susipažinti. Prisipažinsiu, seeeeeeeeeeniai norėjau pamatyt kaip atrodo žmogutis taip smagiai pasivadinęs.
P.S. Aš manau, kad gerai, kad mes čia truputuką padiskutuosim (ar jau padiskutavom) tokia nevisai malonia tema, nes tikrai juntama įtampa. Išsikalbėsim, įtampa atslūgs ir toliau draugausim. Aš visada už atvirumą.
Tosk, malonu, tikrai malonu susipažinti. Prisipažinsiu, seeeeeeeeeeniai norėjau pamatyt kaip atrodo žmogutis taip smagiai pasivadinęs.
P.S. Aš manau, kad gerai, kad mes čia truputuką padiskutuosim (ar jau padiskutavom) tokia nevisai malonia tema, nes tikrai juntama įtampa. Išsikalbėsim, įtampa atslūgs ir toliau draugausim. Aš visada už atvirumą.
QUOTE(justess22 @ 2008 06 16, 15:58)
Man rodos, šiandien gal nuotaika nekokia...
PMS
laukiau ir scrap8 komentaro, bet.. suprantu kad yra simpatijos, antipatijos, vienus zmones labiau megstami ir su jais daugiau bendraujama, su kitais ne taip.. bet kai matau, jog kitu darbeliai komentuojami, o mano ne, tada nori nenori pasijunti keistai
auuu skaudziai pasakei
Ne simpatijos, ar antipatijos...jau zirafos sesei pasakiau priezasty kodel nekomentuoju visu. Cia atsirado labai daug patyrusiu merginu, kurios tiesiog atima zodzius is manes, tai negi as cia lyg kokia karunuota autoritetas ateisiu ir pridesiu savo . Patariu ar komentuoju tada kada matau mano poziuris skiriasi arba ka nors kitokio galiu pasiulyti, kam kartostis?
O tau imete labai gera skanuota pavyzdy is tos knygos kaip galejai padaryt
Papildyta
Tosk malonu susipazint Prajuokinai mane irgi apie TB zoominimo tendancijas ..is dalies pavydziu, manieji po 2 vaiku i pietus migravo ir nenori sugryzti.
Aš manau, kad gerai, kad mes čia truputuką padiskutuosim (ar jau padiskutavom) tokia nevisai malonia tema, nes tikrai juntama įtampa. Išsikalbėsim, įtampa atslūgs ir toliau draugausim. Aš visada už atvirumą. smile.gif
diskutuot yra labai gerai...as nzn kad mano nepasisakymas prie kai kuriu darbeliu buvo suprastas lyg ignoravimas, ar biciulyste su kitom.
QUOTE(Miglota @ 2008 06 16, 17:09)
Tiesa, Sanrita, ką aš tau norėjau pasakyti dėl tavo konkursinio darbelio, bet nepasakiau? Kad jis turi tik vieną trūkumą (čia nekalbu apie taisykles) - jeigu būtum parinkusi kitokį, taiklesnį pavadinimą, manau, darbelis atsidurtų aukštesnėj pozicijoj. Daug aukštesnėj. Nes jis tikrai labai gerai padarytas. Tas tikras lapas iš dienoraščio - tai didžiulis pliusas tavo darbelyje. Tiesiog pavadinimas "Tėtis ir aš" neatitiko temos "Nusivylimai". Supranti?... Labiau iškalbingesnis būtų, pvz., "Kai tu išėjai..." Berods, taip prasdeda dienoraštis? Kadangi darbas buvo pristatytas konkursui, reikėjo vertinti atsižvelgiant į reikalavimus. O jei reikėtų vertinti ne konkursui - pasakyčiau, kad tu šaunuolė. Žodžiu, neabejok savo jėgomis.
Užbėgdama už akių dar pridursiu, kad mano darbelio, kurio nepristačiau, pavadinimas irgi neatitinka temos "Nusivylimai". Jis skamba taip: "Maža taškuota suknelė". Bet aš negaliu duoti kito pavadinimo, nes kaip jau minėjau, visa SB tema yra apie tą suknelę. Mamos frazė viename laiške apie tą suknelę vėliau atnešė man skaudų nusivylimą.
O tu galėjai sau leisti kitokį pavadinimą. Kaip minėjau, tarkim, citatą iš dienoraščio. Ką manai?
Na ir daug pabiro komentarų ,o aš vis dar sėdžiu prie sb darbelio. Jau ir rankas spėjau susibadyti nuo siuvinėjimo
Kaip ir Tosk taip ir aš turiu labai mažai savo nuotraukyčių, nes pagrindinė fotografė esu aš, tad ir darbeliuose pagrinde dekoruoju dukrutės nuotraukas.
Kaip ir Tosk taip ir aš turiu labai mažai savo nuotraukyčių, nes pagrindinė fotografė esu aš, tad ir darbeliuose pagrinde dekoruoju dukrutės nuotraukas.
Na cia ir nuotaikos... Ne viska perskaiciau, bet ir nebenoriu gilintis. Gyvenkime draugiskai (vienas toks katinas pasake) . As tai ka tik is ligu issikapanojau ir jau prie konkursinio tunau.
Vis neapsisprendziu kuri pirkti ar Crop-A-Dile Big Bite ar ta su "ruzavom rankenytem" apie kuri cia kalbejom tiek Gal galit kuri is patirties patarti?
Vis neapsisprendziu kuri pirkti ar Crop-A-Dile Big Bite ar ta su "ruzavom rankenytem" apie kuri cia kalbejom tiek Gal galit kuri is patirties patarti?