Merginos!!! radau nuoroda: automatiskas-spalvu priderinimas prie foto.
Veikia taip: Ikeli savo nuotrauka, ja analizuoja spalvom ir pasiulo kokios spalvos derintusi . Pavyzdys yra ju saite...labai lengva. Manau sia nuoroda butinai reikes ikelti pradedant nauja tema ir as i bloga ikeliau kur kitu nuorodos yra desinej stulpely tam.
Babyface: Nepyk, bet toks tamsumas to melyno ir bordo popieriu kad visiskai jokio derinio prie pastelinio geleto. Per tamsias spalvas parinkai.
Dekui uz linkejimus, bandau sveikt greiciau, ryt jau gausiu nauja CK uzduoty
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 06:51)
Babyface: Nepyk, bet toks tamsumas to melyno ir bordo popieriu kad visiskai jokio derinio prie pastelinio geleto. Per tamsias spalvas parinkai.
Spalvas derinau prie margučių ir tų mūsų rankų ištepliojimų... Šviesesnės spalvos nebūtų taip gražiai atrodžiusios, nes ta mėlyna grynai tokia kaip tie mėlyni margučiai, o raudona spalva derinta prie rankų ištepimo raudono... Nežinau net, ar tiktų tų spalvų šviesūs atspalviai prie foto...
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 15, 21:44)
dar norejau galutinai pasitikrinti del siuntimo i Kauna ir Vilniu: ar abi astaa ir justess bus sia vasara namuose? jei kils abejoniu kad gal keliausite/atostogausite gal kuri kita priims siuntinius?
Labas rytas,
as planuoju nebent rugpjūčio mėn. savaitę paatostogaut. Tai nžn ką dėl siuntinio daryt. O gal iki to laiko gausim?
Dėl konkursinio darbelio tai jau panikuoju. Jokio ikvėpimo nėra. Nuotraukas šimtą kartų peržiūrėjau, nieko tinkamo nerandu. Bet gal ką nors sumislysiu.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 15, 20:45)
--o as si visa savaitgali esu viena su vaikais palikta. MB komandiruotej, o mes slogos esame kankinami. Galva issiputus kaip balionas nuo spaudimo
Žiūrėkit. Sveikit
QUOTE(babyface @ 2008 06 15, 21:48)
Nejaugi nieks daugiau nebedaro jokių darbelių? Nieks nebesirodo Tik aš vis jūsų patarimų ateinu išklausyti
Jaučiu, kad visos ruošia konkursinius, todėl ir neturi laiko kitokiems darbeliams
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 05:51)
Veikia taip: Ikeli savo nuotrauka, ja analizuoja spalvom ir pasiulo kokios spalvos derintusi . Pavyzdys yra ju saite...labai lengva. Manau sia nuoroda butinai reikes ikelti pradedant nauja tema ir as i bloga ikeliau kur kitu nuorodos yra desinej stulpely tam.
Puiki nuoroda Ir kaip lengva naudotis. Tik šast įkeli savo nuotraukytę ir uolę visa spalvų paletė.
SKRAPUKE labai labai ačių tai tikrai geras dalykėlis kaip man.
QUOTE(babyface @ 2008 06 15, 23:11)
Spalvas derinau prie margučių ir tų mūsų rankų ištepliojimų... Šviesesnės spalvos nebūtų taip gražiai atrodžiusios, nes ta mėlyna grynai tokia kaip tie mėlyni margučiai, o raudona spalva derinta prie rankų ištepimo raudono... Nežinau net, ar tiktų tų spalvų šviesūs atspalviai prie foto...
Taip ir manau kad derinai pagal nuotraukas, bet kadangi Velykos turi asociacija su pastelinem, pavasariskom spalvom, tavo parinktos yra per tamsios, rimtos ir tokios gotiškos. Galbut reikejo bandyti balta fona, ir kadangi nuotraukoj daug juodo, pabandyt nupaisyt kokius raizgaliukus ar dizainus su juodu kaligrafiniu rasikliu (jei neturi tokiu stampuku)--taip panaudosi juoda is nuotraukos bet nebus jis toks solidus, o lengvom, plonom linijom. O Prie balto tada butum galejus panaudoti ir pasteliniu marguciu atspalviu.
Gal cia viena isimtis kur nereikejo visiskai derinti prie nuotrauku o rasti kita buda kaip "palengvinti" tas tamsias spalvas
Jaučiu, kad visos ruošia konkursinius, todėl ir neturi laiko kitokiems darbeliams bigsmile.gif
O man atvirksciai susidare nuomone Matau kad visos dirba, isipareigoja,ir rodo kitus (ne konkursinius) darbelius, o paskui baigus konkurso terminui, sako kad neuzteko laiko, nespejo, neturejo jokiu ideju ir t.t. Gaila menesis tikrai daugiau net uz pakankamai laiko ka padaryt, bet manau daug kas cia varzosi, galbut nepasitiki savais sugebejimais, ar paprasciausiai nenori nieko apie save atskleist o tik vaikam puslapius toliau daryt Norejau kad konkursas butu smagus visom, mediumas per kuri mes visos susipazintumem, kad galetu ir naujokes ir labiau patyrusios sudalyvaut...nesitikejau kad tiek varzysites.
as planuoju nebent rugpjūčio mėn. savaitę paatostogaut. Tai nžn ką dėl siuntinio daryt. O gal iki to laiko gausim?
gal LINUTUKUI tada siust? Jos atostogos dazniausiai buna kaime Manau kad Rugpiucio pabaigoj turbut ir gautumet siuntinius, tai jei atostogausi gal kuriai kitai siunciam?
Puiki nuoroda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaip lengva naudotis. Tik šast įkeli savo nuotraukytę ir uolę visa spalvų paletė.
smagu kad patiko, man irgi atradimas cia
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 15:18)
Taip ir manau kad derinai pagal nuotraukas, bet kadangi Velykos turi asociacija su pastelinem, pavasariskom spalvom, tavo parinktos yra per tamsios, rimtos ir tokios gotiškos. Galbut reikejo bandyti balta fona, ir kadangi nuotraukoj daug juodo, pabandyt nupaisyt kokius raizgaliukus ar dizainus su juodu kaligrafiniu rasikliu (jei neturi tokiu stampuku)--taip panaudosi juoda is nuotraukos bet nebus jis toks solidus, o lengvom, plonom linijom. O Prie balto tada butum galejus panaudoti ir pasteliniu marguciu atspalviu.
Gal cia viena isimtis kur nereikejo visiskai derinti prie nuotrauku o rasti kita buda kaip "palengvinti" tas tamsias spalvas
O man atvirksciai susidare nuomone Matau kad visos dirba, isipareigoja,ir rodo kitus (ne konkursinius) darbelius, o paskui baigus konkurso terminui, sako kad neuzteko laiko, nespejo, neturejo jokiu ideju ir t.t. Gaila menesis tikrai daugiau net uz pakankamai laiko ka padaryt, bet manau daug kas cia varzosi, galbut nepasitiki savais sugebejimais, ar paprasciausiai nenori nieko apie save atskleist o tik vaikam puslapius toliau daryt Norejau kad konkursas butu smagus visom, mediumas per kuri mes visos susipazintumem, kad galetu ir naujokes ir labiau patyrusios sudalyvaut...nesitikejau kad tiek varzysites.
gal LINUTUKUI tada siust? Jos atostogos dazniausiai buna kaime Manau kad Rugpiucio pabaigoj turbut ir gautumet siuntinius, tai jei atostogausi gal kuriai kitai siunciam?
Jeigu Linutukas rugpjučio mėnesį nieko neplanuoja, tai gal tikrai galėtų jinai atsiimti. Nes ir taip ilgai lauksim, o jei per mano atostogas dar nusitęs siuntinio gavimas ... Nesinori merginų taip kankinti.
Papildyta:
Beje, Scrapuke, ar geriau jautiesi?
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 15:18)
Nepyk tu taip. Apie save galiu pasakyti, kad aš tikrai nesivaržau. Pirmame konkurse nesudalyvavau dėl to, kad taip ir nesugebėjau padaryti darbelio, nors visą termino laiką apie jį galvojau, dėliojau ir mintyse ir ant lapo. Aš beveik jį pabaigiau ir norėčiau parodyti. Tegu jau ir "šaukštai po pietų", bet tas darbelis bus ne dėl konkurso, o dėl savęs. Bet dabar net suabejojau, ar rodytis. Neapleidžia jausmas, kad tu lauki tik konkursinių darbų, o nekonkursinius ignoruoji.
Nepyk taip ant mūsų. Tu jau seniai skrapini, turi padariusi daugybę albumų savo šeimai. O mes dar tik pradėjome. Žinoma, kad labai norim daryti SB sau ir savo šeimai - savo albumams. Teisingai Tosk pastebėjo, kad reiktų daryti pertraukėles tarp konkursų, nes norisi kurti SB ir sau. O jei konkursas eina po konkurso - tai įpareigoja galvoti vien apie konkursinius darbus, ir jauti kaltę, kad darai SB ne konkursui, o sau arba draugams.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 16, 07:40)
Nepyk tu taip. Apie save galiu pasakyti, kad aš tikrai nesivaržau. Pirmame konkurse nesudalyvavau dėl to, kad taip ir nesugebėjau padaryti darbelio, nors visą termino laiką apie jį galvojau, dėliojau ir mintyse ir ant lapo. Aš beveik jį pabaigiau ir norėčiau parodyti. Tegu jau ir "šaukštai po pietų", bet tas darbelis bus ne dėl konkurso, o dėl savęs. Bet dabar net suabejojau, ar rodytis. Neapleidžia jausmas, kad tu lauki tik konkursinių darbų, o nekonkursinius ignoruoji.
Nepyk taip ant mūsų. Tu jau seniai skrapini, turi padariusi daugybę albumų savo šeimai. O mes dar tik pradėjome. Žinoma, kad labai norim daryti SB sau ir savo šeimai - savo albumams. Teisingai Tosk pastebėjo, kad reiktų daryti pertraukėles tarp konkursų, nes norisi kurti SB ir sau. O jei konkursas eina po konkurso - tai įpareigoja galvoti vien apie konkursinius darbus, ir jauti kaltę, kad darai SB ne konkursui, o sau arba draugams.
***Jei ignoruociau tai tiek nekomentuociau ir nepatarciau...paziurek i mano ankstesnius postus
*** Tai menesio laiko jum nepakanka padaryti ir konkursini ir viena siap sau
***Cia musu poziuriai skiriasi...albumas apie mane ir mano pomiegius (t.y toki kaip konkursiniai darbeliai) skaitosi "mano seimai" kadangi ir MB ir vaikam yra ir bus labai idomu geriau pazinti ju mama ir kas ji do asmenybe.
Bet dabar net suabejojau, ar rodytis.
rodykis...man labai idomu
As tikrai nepykstu ne ant vienos...tik stebiuosi kad maziau dalyvaujanciu yra vardan neturejimo laiko ar minciu
O sveikatele geriau, bet ne pasveikau dar
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 15:51)
***Cia musu poziuriai skiriasi...albumas apie mane ir mano pomiegius (t.y toki kaip konkursiniai darbeliai) skaitosi "mano seimai" kadangi ir MB ir vaikam yra ir bus labai idomu geriau pazinti ju mama ir kas ji do asmenybe.
Matyt, nelabai teisingai parašiau. Nes su šiuo tavo požiūriu ir pasakymu 100 proc. sutinku. Ir norėčiau pridurti, kad abi konkurso temos tikrai "įsipaišo" į šeimos albumus - tikrai suras ten vietos. Temos labai geros. Aš tik norėjau pasakyt, kad nematau nieko blogo, kad mes norim daryti puslapius vaikams. Žodžiu, būtų šaunu suderinti abu šiuos dalykus: ir dalyvauti konkursuose, ir darbuotis savo malonumui.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 16, 04:51)
Jau prisegta prie šios temos
nematau nieko blogo, kad mes norim daryti puslapius vaikams. Žodžiu, būtų šaunu suderinti abu šiuos dalykus: ir dalyvauti konkursuose, ir darbuotis savo malonumui.
O darbuotis konkursui yra ne malonumas o darbas?
konkursui bus temu ir apie vaikus ir seimas. Surengiau blog'e ta konkursa kad butu smagu ir malonumas dalyvaut ir daryt tuos darbelius, tik nesitikejau kad jus padalintumet i "darbus seimai", "darbus sau" ar malonumui. Konkursu tema tokia plati kad galite pasirinkti ka norite skrapinti kad jum atitiktu ir seimai ir malonumui. Menesis laiko yra tikrai daugiau negu pakankamai laiko. Kiek daug man uzduociu blogu teko matyti svetimtauciu ir JAV, mususkis vienintelis menesio termino. Dazniausiai buna kas dvi savaites o kiti net kas savaite.
P.S. Zirafos sese: tavo nekonkursinio neignoravau, paprasciausiai, merginos isvardino visus trukumus. Anksciau sakiau, kad jus tiek patirties igaysite kad man beliks tik det , taip ir su tavo darbeliu...nenorejau visu cituot ir det ...daug vertingu patarimu tau surase.
Jau prisegta prie šios temos mirksiukas.gif
dekui
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 16, 14:40)
Tegu jau ir "šaukštai po pietų", bet tas darbelis bus ne dėl konkurso, o dėl savęs. Bet dabar net suabejojau, ar rodytis. Neapleidžia jausmas, kad tu lauki tik konkursinių darbų, o nekonkursinius ignoruoji.
cia sutinku su tavim, jau pries konkursa tai pastebejau .. nenoriu pykciu ir kvailu gincu kas su kuo draugauja ir kas su kuo nedraugauja, bet jauciausi totaliai ignoruojama, del to ir abejojau ar siust konkursui savo darba, ar pasilikti tik sau.. beje, labai labai aciu visom uz komentarus ir pasiulymus savo darbeliui-dovanai, kuris beje labai patiko mazyles teveliam .. laukiau ir scrap8 komentaro, bet.. suprantu kad yra simpatijos, antipatijos, vienus zmones labiau megstami ir su jais daugiau bendraujama, su kitais ne taip.. bet kai matau, jog kitu darbeliai komentuojami, o mano ne, tada nori nenori pasijunti keistai is tiesu dar norejau labai padekoti Tosk, nes ji visalaik padeda man su savo patarimais del parduotuviu, prekiu, nuolaidu.. aciu