Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

irmulia, kaip fainiai mirksiukas.gif Man savojo dar ilgokai teks laukt doh.gif Ech, gaila, kad ta USA taip toli cool.gif
Atsakyti
justess, prisiminiau pakomentuoti kad naujas avataras thumbup.gif , man toki auskariukai yra grynai mano stiliaus. Labai mane domina tas medienos deginimo menas, bet ne ant tiek kad mesciau SB ir vel juvelyrika uzsiimineciau smile.gif

--o as si visa savaitgali esu viena su vaikais palikta. MB komandiruotej, o mes slogos esame kankinami. Galva issiputus kaip balionas nuo spaudimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 birželio 2008 - 19:48
Irmulia su nuostabiu pirkiniu 4u.gif

Scrapuke, laikykis, neapsirk 4u.gif Labai gerai zinau, kai tenka visus namu kampus laikyti unsure.gif As kartais sb juokais pasakau, kad jauciuosi kartais kaip vienisa mama... Va ir siendien mb darbe kiurkso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 06 15, 20:51)
jauciuosi kartais kaip vienisa mama...

Aš irgi "našliauju" ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 15, 17:51)
O kiek minusas?

50 lt verysad.gif kažkaip nepažiūrėjau to kurso, o kai paskaičiavo, tai jau vėlu buvo doh.gif na bus mano indėlis į prizų fondą ax.gif vis tiek jau šaukštai po pietų ax.gif na bet užtat dabar jau galime ramiai laukti savojo siuntinuko thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, pasirodau ką gero nuveikiau sekmadienį biggrin.gif http://public.fotki....ng/img1628.html Padėliojau naujojo darbelio "Velykos" maketą biggrin.gif Laukiu komentarų ir pastabų 4u.gif
Beje, gal ten nelabai matosi, bet viršuje ten matosi tokia kaip ir rodyklė į vieną kiaušinį smile.gif Ten padariau užrašą "Kiaušinis STIPRUOLIS" ir nuvedžiau rodyklę būtent į tą kiaušinį, kuris visus kitus kiaušinius sudaužė per Velykas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 15 birželio 2008 - 20:45
dar norejau galutinai pasitikrinti del siuntimo i Kauna ir Vilniu: ar abi astaa ir justess bus sia vasara namuose? jei kils abejoniu kad gal keliausite/atostogausite gal kuri kita priims siuntinius?
Atsakyti
Nejaugi nieks daugiau nebedaro jokių darbelių? ax.gif Nieks nebesirodo 4u.gif Tik aš vis jūsų patarimų ateinu išklausyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 06 15, 21:48)
Nejaugi nieks daugiau nebedaro jokių darbelių? 

Aš turiu du padarius .... nekonkursinius blush2.gif
Ale turiu problemą kaip parodyt ax.gif

Skanuoja mb... o jis bus gal kitos savaitės viduryje.
Bandžiau fotkit doh.gif fotoaparato kortelės kompas neskaito. Kažkas atsitiko ...
Tai ir sėdžiu neįvertinta lotuliukas.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 06 15, 22:58)
Aš turiu du padarius .... nekonkursinius  blush2.gif
Ale turiu problemą kaip parodyt  ax.gif
Tai ir sėdžiu neįvertinta  lotuliukas.gif  blush2.gif

Ok, tai lauksim lauksim, kol tavo vyras nuskanuos tuos darbelius ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 15, 20:45)
justess, prisiminiau pakomentuoti kad naujas avataras thumbup.gif , man toki auskariukai yra grynai mano stiliaus. Labai mane domina tas medienos deginimo menas, bet ne ant tiek kad mesciau SB ir vel juvelyrika uzsiimineciau  smile.gif

dėkui 4u.gif šie auskariukai vieni mieliausių pagamintų darbelių...gaila, kad pati tokių didelių nenešioju blush2.gif Ech, aš tai irgi bandau viską "užsėsti" vienu užpakaliu...ir jaučiu, kad dar gerokai pavalgyt reikia, kad tai padaryčiau lotuliukas.gif Nes dabar tai visų galų "meistrė" - SB, dekupažas, medžio deginimas, modelinas ir t.t. Oi, net baisu, kiek dar visko išbandyt norėčiau doh.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 15, 21:44)
dar norejau galutinai pasitikrinti del siuntimo i Kauna ir Vilniu: ar abi astaa ir justess bus sia vasara namuose? jei kils abejoniu kad gal keliausite/atostogausite gal kuri kita priims siuntinius?

Aš tai šią vasarą namuose būsiu - na, nebent kokį savaitgalį jei atveš, tai gal kur ir išlėkus būsiu, bet jie gi pasiskambina prieš pristatydami g.gif Šiaip tai niekur neplanuoju išlėkt 4u.gif

P.S. Scrap8, vykit šalin tas slogas 4u.gif MB irgi dabar peršalęs, tai net gaila žiūrėt...o kaip žinia, sloga ar gydoma, ar negydoma praeina per 7 dienas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 15 birželio 2008 - 21:18
Aš tai irgi visą savaitėle pravaikščiojau su sloga ir dar kosuliu doh.gif verysad.gif Bet, jau baigiu pasveikt smile.gif Tad ir tau, Scrapuke, linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti