Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

Scrap8 first.gif
Tik ką prabėgom (per pora valandų)peržiūrėjau pirmąją temą..... doh.gif šakės kiek daug fantastiškos info. Vž, aš tiek užsivežiau scrapu, kad jau MB siulėsi greitąją iškviesti..
Taigi, mažiau kalbų - daugiau darbų. Noriu paprašyti, kad kai vyks kitas turgus ar pan. dalykas nepamiršti ir manęs drinks_cheers.gif Noriu krūvos visokių acid/free popierių, klijų, rašalų ir t.t. O labiausiai - skylamušių. DAUG!!!!!!!!!!!
Scrap8 pirmoje temoje užsiminei apie svajonę atidaryti LT SB gerumų parduotuvę. Ar tai ir liks tik svajonė, o gal turi rimtų planų?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 14, 17:24)
Scrap8 first.gif
Tik ką prabėgom (per pora valandų)peržiūrėjau pirmąją temą..... doh.gif šakės kiek daug fantastiškos info. Vž, aš tiek užsivežiau scrapu, kad jau MB siulėsi greitąją iškviesti..
Taigi, mažiau kalbų - daugiau darbų. Noriu paprašyti, kad kai vyks kitas turgus ar pan. dalykas nepamiršti ir manęs drinks_cheers.gif  Noriu krūvos visokių acid/free popierių, klijų, rašalų ir t.t. O labiausiai - skylamušių. DAUG!!!!!!!!!!!
Scrap8 pirmoje temoje užsiminei apie svajonę atidaryti LT SB gerumų parduotuvę. Ar tai ir liks tik svajonė, o gal turi rimtų planų?

dekui aciuks.gif O tu turi omeny perziurejai pirma uzduoti ar tas informacines-produktu/technikos kategorijas?
Del dar vieno SB turgaus g.gif ar bus...si antra karta ji suveikiau pagrinde del to kad uzleisti vieta ir sutalpinti masiskai daug prizu kuriuos man CK atsiunte del to konkurso. Man MB vis sako kad as galiu uzsiiminet tokias persiuntimais kaip uzsisakymais per Joans.com. Bet kiek suprantu SM jau yra tokia tarpininke (galbut as tik daug daugiau nusimananti apie SB produktus smile.gif ...galvoju, bet tai cia grynai yra daug laiko uzimantis darbas, o man turgavot neduoda tiek pasitenkinimo kaip scrapinimas.
Atidarymas SB parduotuves LT, aaaah, butu daug lengviau jei gyvenciau LT biggrin.gif Bet tai nenusimato verysad.gif ...Bet zinau kad viena is musu cia motyvuojasi tam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 14, 15:22)
Man tavo pirmasis konkursinis darbelis labai patiko. Įdomu bus pamatyti ir antrą.  4u.gif

Ačių už pagyrimą aciuks.gif labai malonu kažką malonaus išgirsti blush2.gif , o dėl naujo darbelio nežinau kaip pavyks. Tikiuosi ir tavo darbuką galėsiu pamatyti šiame konkursėlyje. Labai norėčiau 4u.gif 4u.gif

babyface na ir įgavai pagreitį sb darbeliuose thumbup.gif Gal ir konkurse sudalyvausi?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 15, 10:27)
babyface na ir įgavai pagreitį sb darbeliuose thumbup.gif Gal ir konkurse sudalyvausi?

Niu matai, noriu padaryti MB gimtadienio proga dovanėlę su mūsų "Šeimos istorija" rolleyes.gif Žinoma nespėsiu viso albumo padaryt, bet noriu bent kelis pradinius albumo lapus padaryt, kad bent vaizdą susidarytų ax.gif Dėlto taip ir kuriu aš tuos darbelius tokiu tempu biggrin.gif
O šiame konkursėlyje tikrai nesudalyvausiu, kad ir kaip norėčiau, vis dėl tos pačios priežasties - nes turiu dar suspėti keletą darbelių padaryt tam šeimos albumui... Bet kitą kartelį, kai jau bus organizuojamas konkursėlis, tai norėčiau prisijungti... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 15 birželio 2008 - 10:07
merginos, gal zinote ar pavyko remini padaryti ta pavedima vakar, pries isvaziuojant stovyklauti?Sake kad eis i banka ir sutvarkys si reikala pries isvaziuojant, bet as is jos taip daugiau ir negirdejau. Jeigu dar teks laukt 1 savaite kol ji gris + 1 savaite kol pavedimas aktualiai pasirodys mano saskaitoj, tai laivas gali isplaukti be siuntiniu ir tada dar reikes extra menesi laukti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 13, 17:24)
aš pikta  bash.gif man neleidžia padaryti pavedimo Irmai  verysad.gif per didelė suma  doh.gif reiks į banką važiuot  doh.gif o ten jau daugiau mokėt reiks  verysad.gif  merginos, nesupyksit, jei tuos 5 lt aš iš prizų fondo minusuosiu?  4u.gif

Jaučiu, kad bus pervedimus padarius banke.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 15, 07:35)
Jaučiu, kad bus pervedimus padarius banke.

taip ir as galvoju, bet tikejausi gaut koki az ar mail'a kad pavyko. Gal ji isvaziuodama atostogu sutvarke si reikala ir neisejo prieit prie kompo.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 15, 15:51)
taip ir as galvoju, bet tikejausi gaut koki az ar mail'a kad pavyko. Gal ji isvaziuodama atostogu sutvarke si reikala ir neisejo prieit prie kompo.

aš čia mirksiukas.gif pavedimą padariau 4u.gif tik truputį sau į nenaudą verysad.gif ėmėm kursą 2,26, o kol visos susisuko, doleris tai pabrango doh.gif ir man jau skaičiavo po 2,2749 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 06 15, 16:49)
aš čia  mirksiukas.gif pavedimą padariau  4u.gif tik truputį sau į nenaudą  verysad.gif ėmėm kursą 2,26, o kol visos susisuko, doleris tai pabrango  doh.gif ir man jau skaičiavo po 2,2749  verysad.gif

O kiek minusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 15 birželio 2008 - 16:51
QUOTE(remini @ 2008 06 15, 09:49)
aš čia  mirksiukas.gif pavedimą padariau  4u.gif tik truputį sau į nenaudą  verysad.gif ėmėm kursą 2,26, o kol visos susisuko, doleris tai pabrango  doh.gif ir man jau skaičiavo po 2,2749  verysad.gif

gaila kad tau i minusa nuejo..o tai is konkurso dovanom fondo isimt nepadenge?
Atsakyti
Ramu cia... tikras savaitgalis tongue.gif

Lygtais turiu mintele konkursui, tik nezinau ar suspesiu padaryti. Veik nieko neturiu tam reikalui, o pinigeliu be menesio galo tuuuscia blush2.gif Bet jei nespesiu, vistiek padarysiu ir pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kokią gerą žinią gavau šiandien bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ogi birželio pabaigoje atkeliaus iš Anglijos mano išsvajotasis taip išlauktas yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Crop a diles big bite yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

user posted image

Tas, mažesnis, rožinėmis rankenomis, kur per Scrap8 įsigijau irgi žvėris thumbup.gif jau teko pasidarbuoti , bet šis tikiuosi bus dar geresnis, nes ir prireikė lygių skylių viduryje lapo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 15 birželio 2008 - 19:00