Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 7 dalis

QUOTE(babyface @ 2008 06 12, 23:47)
Žinoma, kad išsiversi  smile.gif Aš irgi iš spec. SB prekių turiu tik klijus, albumą nuotraukoms ir viskas  blush2.gif O visą kitą panaudoju, ką turiu ir ką randu kanceliarinėse parduotuvėse  blush2.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 06 13, 07:47)
Laba ryta. As irgi be spec priemoniu dalyvavau konkurse, buvau ka tik prisirasiusi sitoje temoje, o apie SB dar nelabai ir ismaniau (ir dabar ne kazka, bet vis gi daugiau). Bet rizikavau dalyvauti ir per du vakarus sumeciau darbeli  ax.gif

Aha, vadinasi viskas puiku, turiu daug vilčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 13, 18:24)
Aha, vadinasi viskas puiku, turiu daug vilčių smile.gif

Zinoma!!!
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2008 06 13, 17:24)
aš pikta  bash.gif man neleidžia padaryti pavedimo Irmai  verysad.gif per didelė suma  doh.gif reiks į banką važiuot  doh.gif o ten jau daugiau mokėt reiks  verysad.gif  merginos, nesupyksit, jei tuos 5 lt aš iš prizų fondo minusuosiu?  4u.gif

As tikrai nesupyksiu. Beje, ar gavai pavedima is manes?
Papildyta:
QUOTE(Eglu @ 2008 06 13, 16:25)
ale nieko smulkiau neraso apie aparata...reieks eit i parduotuve pasiaiskinti...o i ka labiausiai atkreipti demesi?

As tai pirkciau toki kuris pjauna kuo didesni formata, kurio peliukai keiciami ar galandami ir su vazinejanciu peiliu, ne giljotina.
Atsakyti
O as siandien malonu siurpriza turejau: Parduotuvej varciau CK zurnala (Liepos men.) ir atradau savo nuotrauka tarp tu 10 nugaletoju smile.gif . Darbeliu neparode, tik pristate mus ir parode prizu bendra foto ir konkurso remejus isvardino...malonu buvo, net siunelis su pirstu rodo ir aiskina visiem eilej "cia mano mama!" biggrin.gif
ale nieko smulkiau neraso apie aparata...reieks eit i parduotuve pasiaiskinti...o i ka labiausiai atkreipti demesi?

paziurek ar butent tokiu bus 12" heavy-duty rotary trimmer
heavy duty: tai reiskia kad nebust toks plastmasinis, o daug popieriaus per karta gali pjaut, ir kas man svarbiausia "rotary" rusies man labiausiai patinka kadangi peiliukas apvalus. O tie su pakeiciamom britvom tai schmoll.gif , kelis kart panaudojus nudils.
aš pikta  bash.gif man neleidžia padaryti pavedimo Irmai  verysad.gif per didelė suma  doh.gif reiks į banką važiuot  doh.gif o ten jau daugiau mokėt reiks  verysad.gif  merginos, nesupyksit, jei tuos 5 lt aš iš prizų fondo minusuosiu?  4u.gif

tiek nepasisekimu su tuo pavedimu...kaip nors 4u.gif Tikrai labai ipareigojau tave remini. Reikes tau ilgu atostogu atsipust vacation1.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 birželio 2008 - 20:10
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 13, 20:55)
tiek nepasisekimu su tuo pavedimu...kaip nors  4u.gif  Tikrai labai ipareigojau tave remini. Reikes tau ilgu atostogu atsipust  vacation1.gif Dekui 4u.gif

na tikiuosi rytoj jau galutinai sutvarkysim šį reikalą ir galėsiu ramia sąžine išvažiuoti ax.gif jetau visą savaitę teks be jūsų apsieiti doh.gif įdomu ką ten veiksim toj stovykloj g.gif
o aš 2 darbelius konkursui padariau ax.gif ir negaliu dabar išrinkti kurį rodyt doh.gif o galima abu siųsti? blush2.gif praitą praleidau, bet va šiam atsigriebsiu ax.gif vienas toks informatyvus gavosi, o kitas šiaip gražus... 4u.gif
Atsakyti
aš 2 darbelius konkursui padariau ax.gif ir negaliu dabar išrinkti kurį rodyt doh.gif o galima abu siųsti? blush2.gif praitą praleidau, bet va šiam atsigriebsiu ax.gif vienas toks informatyvus gavosi, o kitas šiaip gražus...

g.gif sakai neimanoma vieno issirinkt. Bet kaip tada balsuosim? uz abu gi neimanoma...reikia komiteto paklaust 4u.gif
O tau visos savaites scrap-absistencija bus sunki...laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 13, 21:27)
O tau visos savaites scrap-absistencija bus sunki...laikykis 4u.gif

aš šią savaitę už dvi atidirbau lotuliukas.gif porą puslapių padariau, dabar jau ieškau kitos nuotraukos doh.gif liga doh.gif o visą savaitę be jūsų, be sb ir be kompo... g.gif oi...lomkės bus lotuliukas.gif pradėsiu ten popieriukus plėšyt per užsiėmimus lotuliukas.gif jau dabar į parduotuvę ramiai nueit negaliu, į kiekvieną naują daiktą žiūriu ir mąstau kur jį galima pritaikyt sb doh.gif
o, tarp kitko ax.gif prisiminiau mirksiukas.gif šiandien rimi mačiau paveiksliukų albumą. kaip čia geriau paaiškint g.gif na jis sudėtas prie spalvoto popieriaus ir piešimo sąsiuvinių. tai irgi tokio tipo, tik tuose lapuose įvairūs paveiksliukai (yra ne tik vaikiškų), manau tokius galima panaudoti darbeliuose mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 13, 21:27)
g.gif sakai neimanoma vieno issirinkt. Bet kaip tada balsuosim? uz abu gi neimanoma...reikia komiteto paklaust 4u.gif

na jei neleisit, tai savo komiteto(mb) klausiu, kurį darbelį konkursui duoti 4u.gif
Atsakyti
jau dabar į parduotuvę ramiai nueit negaliu, į kiekvieną naują daiktą žiūriu ir mąstau kur jį galima pritaikyt sb doh.gif

Tai dar cia tik pirmas pozymis sio viruso...palauk, po kiek laiko, tu i šiukšles net kitaip pradesi žiūrėti. Iki siol man juokinga kad viename is konkursiniu darbeliu panaudojau sušio plastikiny garnyrą-tokią iškarpytą lyg žolytę. Norėjau išmesti, bet nuploviau sojos padažą ir žuvies "aromatą",ir į SB kambary nunešiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 birželio 2008 - 20:57
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 13, 21:54)
Tai dar cia tik pirmas pozymis sio viruso...palauk, po kiek laiko, tu i šiukšles net kitaip pradesi žiūrėti. Iki siol man juokinga kad viename is konkursiniu darbeliu panaudojau sušio plastikiny garnyrą-tokią iškarpytą lyg žolytę. Norėjau išmesti, bet nuploviau sojos padažą ir žuvies "aromatą",ir į SB kambary nunešiau. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tai geras first.gif
Atsakyti
Iki siol man juokinga kad viename is konkursiniu darbeliu panaudojau sušio plastikiny garnyrą-tokią iškarpytą lyg žolytę. Norėjau išmesti, bet nuploviau sojos padažą ir žuvies "aromatą",ir į SB kambary nunešiau. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi...nu negaliu... lotuliukas.gif vat čia jau aukščiausia scrap-manijakizmo forma lotuliukas.gif
Atsakyti

O aš jau nuo vaikystės sergu "šiukšlių rušiavimu": rolleyes.gif Turiu saldainių popieriukų, kurie buvo dar tada kai man 10 metų buvo... Tai prieš 20 metų taip išeina.
Ir dar krūvas "gerumų", bet viskas dėžėse. Nors šiaip iš visų scrapmanijos požymių man tiko tik vienas, bet šitas "šiukšlininkės" pomėgis jaučiu svarus gaunasi.... ax.gif
Atsakyti
As manau kad visokiu daikciuku rinkimas, rusiavimas ir kaupimas yra scraperiu charakterio yda...zinau kad cia daug bendraminciu rasiu 4u.gif
Atsakyti
Jau trečia diena kaip galvoju kokį darbelį padaryti konkursui, tačiau nešauna jokia įdomi mintis. Net galvą įsiskaudėjo. Ir nuotraukas jau100 kartų peržiūrėjau ir vistiek. Tiesiog jokio įkvėpimo bash.gif frusty.gif
Atsakyti