Tai kai zinai, kad laukiesi, mesti ne taip sunku Bet kaip po to vel neisitraukti i ta blogi?
QUOTE(jurabalta @ 2008 12 19, 19:02)
Tai kai zinai, kad laukiesi, mesti ne taip sunku Bet kaip po to vel neisitraukti i ta blogi?
Tai kaip meti, taip ir neisitrauki Bent jau man taip. Kai maitini krutimi, tai automatiskai nerukai, ir siaip vaikas daznai ant ranku buna, tai net ir neiseitu vel pradeti
QUOTE(jurabalta @ 2008 12 19, 20:02)
Va va! Man irgi sitas aktualu Gerai, kad dat taip brangsta tos cigaretes, tai dar tas labai atbaido
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 19, 18:12)
As irgi meciau, kai tik suzinojau Ir nesurukiau po to ne vienos cigaretes. Bet, kiek zinau, buna, kad labai ziauriai norisi. Tai tokiu atveju gydytojai pataria mesti po mazu, kad nebutu streso organizmui. Nu bet nezinau, man atrodo, kad didesne zala kudikiui, kai rukai
Visiskai sutinku didesne zala kudikiui, kai rukai
QUOTE(Homonoja @ 2008 12 19, 21:43)
Visiskai sutinku didesne zala kudikiui, kai rukai
Kas be ko!
mano pažįstama rūkė visą nėštumą, galvoju gal ir man taip reiks kai gandrai atskris, juk nieko blogo neatsitiko ir vaikas sveikas gimė. bet ėmiau labai abejoti, prisiskaičiau propagandos, kad rūkymas nėštumo metu vaikučiui gali sukelti širdiies kraujagyslių ligas ir nebūtinai kol jis kūdikis, po to, kad rūkančių nėščiūjų kūdikiai miršta ta netikėta kūdikių mirtimi daug procentų labiau nei nerūkančių. ir be to tas pažįstamos leliukas serga ir serga, visokios alergijos ir kitokios bedos, o dar net pusmečio nėra.
tai manau visom pastangom reikia mesti
tai manau visom pastangom reikia mesti
na del ko paklausiau nes ka literatura raso tai zinau bet smalsu kaip jus pacios i tai reguojat, istkro man atrodo baisokai kai nescia ruko iki nestumo pabaigos, turiu ne viena pazystama kuri taip dare ar daro.manau esme tokia kiek is kitu pavizdziu matau tai jei ruko per visa nestuma tai arba gresia persileidimas arba jei vaikelis gimsta tai jis labai silpnas , o ir paauges serga ir serga
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 19, 21:28)
Tai kaip meti, taip ir neisitrauki Bent jau man taip. Kai maitini krutimi, tai automatiskai nerukai, ir siaip vaikas daznai ant ranku buna, tai net ir neiseitu vel pradeti
o as vel pradejau
aš va, grįžau iš ligoninės. Ir ką pasakysit - ogi viena gimdyvė rūkydavo gimdyvių WC pastoviai... vaikui dvi oaros, o ji kad traukia dūmą.. maža to, dar ir kitom gimdyvėm dūmina.. negalėdavai į WC nueit - pereini visa prasmirdus ir priversta uostyt
QUOTE(Isila @ 2008 12 22, 13:40)
aš va, grįžau iš ligoninės. Ir ką pasakysit - ogi viena gimdyvė rūkydavo gimdyvių WC pastoviai... vaikui dvi oaros, o ji kad traukia dūmą.. maža to, dar ir kitom gimdyvėm dūmina.. negalėdavai į WC nueit - pereini visa prasmirdus ir priversta uostyt
Siaubas
Mano viena drauge per nestuma vis parukydavo Tai kai gime silpnute miniatiurine mergaite, tai baisiai pasigailejo kad ruke
o juk gali iš pradžių viskas čiki būt ir išlįst vėliau