Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas nėštumo pabaigoje

QUOTE(Anios lialiaus mama:) @ 2008 10 01, 20:08)
Pamenu, nuvaziavus i Palanga, pirma diena galva svaigo nuo deguonies pertekliaus!!!! O Vln svaigsta nuo ismetamu duju  blink.gif  g.gif

Tas tai teisybė, man paprastai skaudėdavo galvą nuo per daug gryno oro sode - gerai būdavo ten, vidurį miškų, jokio brudo. thumbup.gif
Atsakyti
As pati nerukau, tai esu kaip ir pries rukyma, ypac nesciosioms, turiu omenyje pastovu rukyma. Nors mano viena drauge kai laukesi irgi paskutini menesi labai norejo nors viena cigarete surukyti, na ir suruke viena, tiksliau puse, ir aisku nieko neatsitiko, paskui grauze save, kam taip dare, galejo ir be to apsieti...schmoll.gif Tad manau, mamytes, jeigu galite pasistenkite ir nerukykite, juk viskas del musu maziuku, kad tik jie sveikesni butu 2.gif smile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif na as rukau laukios 6men ir tikrai nezadu mesti.as pries tai rukydavau...ir nescia rukysiu .jai vaikuj butu blogai organizmas atmestu rukyma..mane ir net trauke.bet zinoma nerukau po pakeli i diena lotuliukas.gif maximum 10cigareciu.viena diena 3 kita 2 kitas 3isvis neivienos na kaip uzeina.ir rukau lb silpnas plonas cigaretes.man gyditojai susede aiskina kad mesciau..tikrai ne pasakiau savo oranizmuj soko nedarytsiu!!!gyditoja sako gerai .padare ekoskopa ziurejo isiziojus..negalejo patiket kad viskas fantastiskai pas mane..vaikutis sveikas juda, linksmas..tai kad pati gyditoja verkt neradejo is laimes ax.gif o tos kurios pries nestuma ruke ir mete kai suzinojo gog nescia turejo dauk visokiausiu nesamoniu su vaiko sveikata..ir dauk tokiu pazystu...taip kad as galvoju geriau parukyt negu kankinti save.topaciu ir vaikuti kuris tavo pilve .nuo tavo nervu jis kencia nes tu nori rukyt ir negali ir nervinies.
QUOTE(Kamil:) @ 2008 10 07, 21:52)
As pati nerukau, tai esu kaip ir pries rukyma, ypac nesciosioms, turiu omenyje pastovu rukyma. Nors mano viena drauge kai laukesi irgi paskutini menesi labai norejo nors viena cigarete surukyti, na ir suruke viena, tiksliau puse, ir aisku nieko  neatsitiko, paskui grauze save, kam taip dare, galejo ir be to apsieti...schmoll.gif  Tad manau, mamytes, jeigu galite pasistenkite ir nerukykite, juk viskas del musu maziuku, kad tik jie sveikesni butu 2.gif  smile.gif

Atsakyti
na pazistu viena mergyte kuri visa nestuma nesugebejo atsikratyti sio zalingo iprocio
ir nieko... bent kol kas nematau, kad butu kam nors pakenkta

nors asmeniskai as tai labai bijociau rukyti
ir nepykit, bet nepalaikau rukanciu nestukiu

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2008 10 15, 07:17)
na pazistu viena mergyte kuri visa nestuma nesugebejo atsikratyti sio zalingo iprocio
ir nieko... bent kol kas nematau, kad butu kam nors pakenkta

nors asmeniskai as tai labai bijociau rukyti
ir nepykit, bet nepalaikau rukanciu nestukiu

blush2.gif

taigi nebūtinai rūkymo žala vaikui atsilieps tuoj pat po gimimo. Gali ir vėliau išlįst visokios bėdos.

Jeigu rūkymas kenkia pačiam rūkančiajam, tai kaip jis gali nekenkti vaikui? doh.gif
Atsakyti
...siaubas, net nemaniau kad tokie klausimai gali kilt nestumo metu...
kazkaip matydavau visur poliklinikose plakatus apie rukymo itaka nestumo metu, visada maniau kad tai skirta netycia pastojusioms paauglems, net nemanaiu kad subrende zmones taip elgiasi blink.gif
Atsakyti
Mano draugė irgi rūkė visą nėštumą, nė kiek neribodama, šiaip aš apšalus kaip taip galima, negi jau neįmanoma susilaikyt, čia gi tiesioginiai nuodai blink.gif Aš irgi parūkanti, bet kai tik sužinojau kad laukiuosi net minties nebuvo paimt cigaretę, visai pamiršau apie jas
Atsakyti
QUOTE(megute @ 2008 10 08, 16:24)
labukas smile.gif na as rukau laukios 6men ir tikrai nezadu mesti.as pries tai rukydavau...ir nescia rukysiu .jai vaikuj butu blogai organizmas atmestu rukyma..mane ir net trauke.bet zinoma nerukau po pakeli i diena lotuliukas.gif maximum 10cigareciu.viena diena 3 kita 2 kitas 3isvis neivienos na kaip uzeina.ir rukau lb silpnas plonas cigaretes.man gyditojai susede aiskina kad mesciau..tikrai ne pasakiau savo oranizmuj soko nedarytsiu!!!gyditoja sako gerai .padare ekoskopa ziurejo isiziojus..negalejo patiket kad viskas fantastiskai pas mane..vaikutis sveikas juda, linksmas..tai kad pati gyditoja verkt neradejo is laimes ax.gif o tos kurios pries nestuma ruke ir mete kai suzinojo gog nescia turejo dauk visokiausiu nesamoniu su vaiko sveikata..ir dauk tokiu pazystu...taip kad as galvoju geriau parukyt negu kankinti save.topaciu ir vaikuti kuris tavo pilve .nuo tavo nervu jis kencia nes tu nori rukyt ir negali ir nervinies.

cia tai be komentaru.......................... doh.gif
Zezau zezau - is kur tokiu zmoniu su tokiu mastymu atsiranda...... doh.gif
Atsakyti
ne mums smerkti!!!! sis forumas tam kad patarumem o ne smerktumem
Atsakyti
cia tai be komentaru.......................... 
Zezau zezau - is kur tokiu zmoniu su tokiu mastymu atsiranda......

Zezau zezau, is kur tokiu visaziniu atsiranda lotuliukas.gif

As irgi kartais parukau. Mano gydytoja, suzinojus, kad iki nestumo rukiau, pamojavo pirstu ir patare mest, nes tai , anot jos , nebutu sunku, mat rukiau labaiii mazai. Bet, anot jos, jei moteris ruke stipriai pries nestuma, iskart viska mest irgi ne pats protingiausias variantas, nes organizmas gauna soka, moteris nervinasi, o tai irgi vaikui ne i gera.
Atsakyti
as kaip uzsinoriu parukyt,o tai buna kaip susinevuoju,sau pati pasakau - Nebuk savanaude,negalvok vien apie save... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 10 16, 08:24)
Zezau zezau, is kur tokiu visaziniu atsiranda lotuliukas.gif

As irgi kartais parukau. Mano gydytoja, suzinojus, kad iki nestumo rukiau, pamojavo pirstu ir patare mest, nes tai , anot jos , nebutu sunku, mat rukiau labaiii mazai. Bet, anot jos, jei moteris ruke stipriai pries nestuma, iskart viska mest irgi ne pats protingiausias variantas, nes organizmas gauna soka, moteris nervinasi, o tai irgi vaikui ne i gera.

Na kai laukiausi, man gydytoja irgi pasakė, kad jei labai traukia rūkyti, tai geriau organizmo neprievartauti, bet ir nepersistengti su rūkymų. Tiesa daugiau 2 cigarečių į dieną stengiausi neimti blush2.gif Iš pradžių labai tikėjausi, kad pastojus jausiu šleikštulį tokiems dalykams , bet deja trauka buvo kažkokia nesveika, taip ir nepasisekė jos nugalėt. Dabar jau sėkmingai gyvenu nerūkydama smile.gif , bet tas etapas buvo toks.
Atsakyti