Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas nėštumo pabaigoje

mielos mergaites,
karta man gydytoja pasake viena paprasta fraze: "jei budama nescia gali ko nors nedaryti, tai ir nedaryk!" (ta prasme, zalingo busimam kudikeliui). tai jeigu isejus i gatve negali nekvepuoti masinu ismetamomis dujomis, tai nerukyti juk gali?!

turiu itarima, kad uzdavusi klausima mamyte yra labai jauna paaugle... nes nekiltu tokiu klausimu sad.gif linkiu jai visus 9 menesius tvirtai ugdyti valia ir laikytis, o paskui - tegu save zaloja kiek patinka...
Atsakyti
Na šiaip tai yra mokslininkai nustatę, kad kai meti rūkyti tai tik po 3 ar 5 metų berods daugmaž išsivalo organizmas...Na o rūkymas nėštumo metu, ypač kai su pilvu matomu, tai man yra žiauru.. blink.gif Žinau kas rūkė iki pat gimdymo ir vyras jai kaip ir neleido, bet ji vistiek rūkė...Tai nžn, ištikrųjų savanaudiškai moterys taip elgiasi, vaikas juk abiejų...Nžn, žinoma čia yra kiekvieno asmeninis reikalas, bet galvoti reikia ne tik apie save, kad aš to noriu ir taškas... doh.gif Be to, dažnai rūkymo pasekmės išlenda vaikui jau paaugus arba suaugus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrakusi: 19 rugpjūčio 2009 - 14:31
QUOTE(mamakarolina @ 2009 07 09, 12:49)
važiuodamos gimdyt traukė vieną po kitos cigaretes, o jų vaikeliai gimė sveiki ir gražūs  4u.gif  taip, kad čia kiekvienos asmeninis apsisprendimas  thumbup.gif

O kas sake kad veliau "neislys" kokios bedos vaikuciams,o tada aiku visi bus kalti(oro uzterstumai,netikes maistas ir k.kt) tik ne ji doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 19 rugpjūčio 2009 - 15:26
Baisi tema schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliux1 @ 2009 08 19, 18:14)
Baisi tema  schmoll.gif

pritariu
Atsakyti
mano drauge turi dvi dukrytes,ir iki pat gimdymo su abiem nemete rukyti. Jai daug kas aiskindavo kaip tai kenkia,bet ji atsakydavo kad toks noras didelis jog nuo jos nebepriklauso.....gime dukrytes,abi atrodo kad sveikutes,auga gerai,tvirtos. O as pati nerukiau visiskai,ir vitaminus visokius geriau,ir labai jau save saugojau,ir gime mano mazoji pupa su didelem sirdutes bedom. Ir kas pasakys kur ta tiesa? Bet as asmeniskai pries rukancias mamas,man tai klaikiai atrodo,nors kiekvienos cia asmeninis reikalas.
Atsakyti
JOKIŲ RŪKALŲ NĖŠTUMO METU IR TAŠKAS schmoll.gif
Atsakyti
Lengva kalbėt toms, kurios nerūko ir nerūkė, sutinku, kad ne pats geriausias įprotis, tačiau šitas teisimas tikrai niekuo nepadės. Aš pastojau neplanuotai, rūkau 13 metų, mažinu, kiek galiu, tačiau taip imt ir mest, kaip čia kai kurios gali, negaliu. unsure.gif
Atsakyti
Aš pastojau po 7 metų rūkymo stažo. Aišku, sunku, bet man padėjo mintys apie leliuką. Juk kiekvienas įtrauktas dūmas užkerta kelią geram vystymuisi. Na aš neįtraukiau nei dūmo vos tik sužinojau esanti nėščia (6,5 sav). Gal dėl to, kad man leliukas svarbiau už visas mano silpnybes...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 08 20, 12:06)
Aš pastojau po 7 metų rūkymo stažo. Aišku, sunku, bet man padėjo mintys apie leliuką. Juk kiekvienas įtrauktas dūmas užkerta kelią geram vystymuisi. Na aš neįtraukiau nei dūmo vos tik sužinojau esanti nėščia (6,5 sav). Gal dėl to, kad man leliukas svarbiau už visas mano silpnybes...

Pagirtinas požiūris thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Pastebejau tendensija-moteris gali viska..darytis visas imanomas ir neimanomas plastines operacijas, rizikuodamos savo sveikata, laikytis griezciausiu dietu, kad butu lieknesnes, pakesti vyro nuotaiku kaitas, jo bjauru charakteri, kaikurios taikosi net gi su smurtu ir girtavimu, is meiles ar is gailescio, ir dar n yvairiausiu dalyku, kuriuos moterys gali, nes taip reikia.. bet pakentet del savo vaiko ji negali nors tu ka doh.gif net tuos 9 menesius..
Atsakyti
as rukiau pries abu nestumus,bet tik suzinojau,kad nescia is karto pasakiau NE,aisku nelengva,bet del leliuko galima ir reikia pasistengti tai padaryti. mirksiukas.gif su pirmu nerukiau tik suzinijau ir nerukiau kol maitinau,bet tik baigiau taip kaip traukynis doh.gif kol nesuzinojau,kad vel nescia,ir vel meciau nelengva,bet juk reikia del nestuke.gif ,tad ir nerukau,vyras ruko,bet ne namie aisku,bet kvapa jauti,visos drauges irgi beveik ruko,bet as stengiuosi ne del saves,bet del leliuko kuris auga manyje mirksiukas.gif mes moterys viska galim iskesti ir istverti tik kantrybes ir noro,ir viskas bus gerai...sekmes visoms mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar tiesa,kai kyla noras rukyti,jei nerukei iki 8 menesio tiek sugebejei ir istveriai,tai dabar rukyti?sito jau negaliu suprasti... doh.gif
Atsakyti