Negaliu suvokti tokiu klausimu.. Tik viiska idiote tai darytu...
QUOTE(liuse13 @ 2009 03 07, 17:26)
neskaiciau visu komentaru ta tema bet as rukiau visa nestuma su pirmu vaikialiu ir nes turejau nesveika nora rukit ir net gyne patare nemest o sumazint ir su antru rukiau aisku sigareciu stiprumas pacios silpniausias bet abu mano vaikai ira sveiki ir istiprus tad melosios nereikia cia nusisneket ir turiu dauk tokiu pat pavizdziu kur mamos ruke ir vaikuciai sveiki nesakau kad tai ira gerai bet ir nera taip tragyska kaip kaikurios raset
Siaubas .
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2009 03 14, 00:33)
Baisu... Čia man baisu dėl debilių, bemegenių ir pan.
Pritariu nuomonei, kuri teigia, kad dažniausiai ligos tik atsitiktinumas. Per daug vaikų nuostabių pažįstu, o ir šiaip juokinga, vieną surūkė ir dreba visą nėštumą. Pakenkti manau galima tuomet kai rūkai ištisai ir uostai ištisai. O viena kita nemanau
Jautruolėms neskaityti . Tavo vaike skaičiau straipsnį, kad kai kurios mamos jaučia didžiulę graužatį, todėl meta maitinimą, o geriau jo nemesti, reikia rūkyti iškart po maitinimo, kuo silpnesnes ir kuo rečiau.
Ir dar norėjau pridurti, kad taip pat žinau ne vieną, kuri rūkė nėštumo metu, o po nėštumo metė. Tiesiog kaip kažkas sakė "buvo toks laikas" kada negalėjo be to.
Ir mažiau čia debilinkitės, toks jausmas, kad jei kažkur pliusas, tai galvoj riebus minusas, net nebesinori ir moralizuot, visvien nesuprasit.
Pritariu nuomonei, kuri teigia, kad dažniausiai ligos tik atsitiktinumas. Per daug vaikų nuostabių pažįstu, o ir šiaip juokinga, vieną surūkė ir dreba visą nėštumą. Pakenkti manau galima tuomet kai rūkai ištisai ir uostai ištisai. O viena kita nemanau
Jautruolėms neskaityti . Tavo vaike skaičiau straipsnį, kad kai kurios mamos jaučia didžiulę graužatį, todėl meta maitinimą, o geriau jo nemesti, reikia rūkyti iškart po maitinimo, kuo silpnesnes ir kuo rečiau.
Ir dar norėjau pridurti, kad taip pat žinau ne vieną, kuri rūkė nėštumo metu, o po nėštumo metė. Tiesiog kaip kažkas sakė "buvo toks laikas" kada negalėjo be to.
Ir mažiau čia debilinkitės, toks jausmas, kad jei kažkur pliusas, tai galvoj riebus minusas, net nebesinori ir moralizuot, visvien nesuprasit.
Manau, kad tau cigaretes visai smegeneles uzspaude, daugiau pasiskaityk literaturos apie rukymo zala. Fui net slykstu skaityt, manau, kad ir dabar tavo dukryte dumuose gyvena
QUOTE(lettucee @ 2009 03 14, 13:37)
As suprantu kad rukyti yra labai logai,todel ir noriu mesti,tiesiog idomu,ar galima mesti staigiai,kai nestumas jau nebe prmoje savaiteje? Esu ne Lietuvoje,o cia daktarai nelabai ka pasakoja,jie is viso nenori priimti nesciosios iki triju menesiu....Tiesiog idomu,ar galima mesti staigiai,po jau 5 savaiciu....
Labas lettucee, is patirties savo sakau, kad ir ka sakytu gydytoja (a la tai galima po kelias kad organizmui streso nesukelt) geriau pasiryzti ir suvokti DEL KO taip darai.
Man irgi gydytojas sake is karto nereikia, po truputi ir pan. Taigi dabar 3dieni eisime daryti 3d echoskopo del kiskio lupytes (kurios tikimybe beje rukymas padidina iki 6 kartu). Tai jei patvirtins - uzisigrausiu negyvai... ir negalesiu mazyciui savo i akytes paziuret vien del to, kad neturejau pakankamai valios...
Taigi geriau pirk saulegrazas, guminukus ir t.t. Tai nors tikrai zinosi, kad padarei viska, kad tavo angelelis butu sveikas...
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 03 26, 14:24)
Labas lettucee, is patirties savo sakau, kad ir ka sakytu gydytoja (a la tai galima po kelias kad organizmui streso nesukelt) geriau pasiryzti ir suvokti DEL KO taip darai.
Man irgi gydytojas sake is karto nereikia, po truputi ir pan. Taigi dabar 3dieni eisime daryti 3d echoskopo del kiskio lupytes (kurios tikimybe beje rukymas padidina iki 6 kartu). Tai jei patvirtins - uzisigrausiu negyvai... ir negalesiu mazyciui savo i akytes paziuret vien del to, kad neturejau pakankamai valios...
Taigi geriau pirk saulegrazas, guminukus ir t.t. Tai nors tikrai zinosi, kad padarei viska, kad tavo angelelis butu sveikas...
Linkiu,kad viskas butu gerai Man irgi gydytojas sake is karto nereikia, po truputi ir pan. Taigi dabar 3dieni eisime daryti 3d echoskopo del kiskio lupytes (kurios tikimybe beje rukymas padidina iki 6 kartu). Tai jei patvirtins - uzisigrausiu negyvai... ir negalesiu mazyciui savo i akytes paziuret vien del to, kad neturejau pakankamai valios...
QUOTE(maybe24 @ 2009 03 26, 16:33)
Linkiu,kad viskas butu gerai
Aciu, tikiu kad bus
QUOTE(Ernestute87 @ 2008 12 18, 21:54)
sveikutes man cia toks klausimelis iskilo.ar galima iskart suzinojus paie nestuma mesti rukyti?ar reikia mazinti po biskiuka kad nepadaryti kunui streso o tuo paciu ir vaisiui?
Kuo greiciau mesi, tuo geriau
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 03 26, 16:24)
Linkiu,kad viskas būtų kuo puikiausiai.Turiu draugę kuri visą nėštumą rūkė ir vaikinas sveikas ,kai ridikas,bet aš esu prieš rūkymą nėštumo metu Pati mečiau žinau ,kaip sunku
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 27, 13:19)
Linkiu,kad viskas būtų kuo puikiausiai.Turiu draugę kuri visą nėštumą rūkė ir vaikinas sveikas ,kai ridikas,bet aš esu prieš rūkymą nėštumo metu Pati mečiau žinau ,kaip sunku
Aciu mano keletas draugiu irgi per visa nestuma per diena bent po viena surukydavo ir nieko, bet vat dabar tokia situacija ir kaltinu ne ka kita, o save. Dar vakar paskaiciau kad butent per 3 pirmus menesius ir susiformuoja maziaus veidukas, tai is viso nors alkunes grauzk - visus tris menesius net neitardama kad laukiuosi plesiau po pakeli per diena....
na manu,kam reikia tas ruko....aisku as pvz niekada nerukiau....ir nezinau kaip butu su rukymu kai buciau nescia gal ir butu begalinis noras rukyti.....
bet manau..gal taip nesielgciau nes juk ir taip aisku kad dumai eina kudykiui......neskaitant kad tai jam tikrai nera jokie vitaminai...o zala
o manau nereikia pyktis kam reikia tas ruko.....juk cia tik issakom savo nuomone....
bet manau..gal taip nesielgciau nes juk ir taip aisku kad dumai eina kudykiui......neskaitant kad tai jam tikrai nera jokie vitaminai...o zala
o manau nereikia pyktis kam reikia tas ruko.....juk cia tik issakom savo nuomone....
Labutis,mielos mamos...as cia tik snd prisijungiau ir nieko nesuprantu! noriu paklausti jusu nuomones,bet niekaip nerandu tam tinkamos forumo temos
As noriu suzinoti,gal kas zinot,kokios yra pasekmes pastojus geriant kontraceptikus..?nes as geriau KT ir nutraukiau gerima nebaigus pilno menesio.po 2 sav turejau mm ( anksciau nei tureciau), na o paskui jau laukiau kito men mm,ir nesulaukiau gyvenu ne LT,ir cia daktarai iki 3men nestumo nedaro skano,ir skaiciuoja nestumo pradzia pagal paskutine mm diena.bet as bijau kad galejau pastoti ir anksciau,nes juk tos mano mm nebuvo net reikiamu laiku..kaip manot,ar galiu buti teisi?jei taip,ar lb didele rizika kad mano vaikelis gims nesveikas? aciu
As noriu suzinoti,gal kas zinot,kokios yra pasekmes pastojus geriant kontraceptikus..?nes as geriau KT ir nutraukiau gerima nebaigus pilno menesio.po 2 sav turejau mm ( anksciau nei tureciau), na o paskui jau laukiau kito men mm,ir nesulaukiau gyvenu ne LT,ir cia daktarai iki 3men nestumo nedaro skano,ir skaiciuoja nestumo pradzia pagal paskutine mm diena.bet as bijau kad galejau pastoti ir anksciau,nes juk tos mano mm nebuvo net reikiamu laiku..kaip manot,ar galiu buti teisi?jei taip,ar lb didele rizika kad mano vaikelis gims nesveikas? aciu
QUOTE(Aiste23 @ 2009 04 03, 15:41)
Labutis,mielos mamos...as cia tik snd prisijungiau ir nieko nesuprantu! noriu paklausti jusu nuomones,bet niekaip nerandu tam tinkamos forumo temos
del to, kad geri kontraceptikus, vaikai nesveiki negimsta.
kei kontraceptikus nutrauki, is kart po to yra lengviausia pastoti, kas tau ir atsitiko kaip ir daugeliui kitu.
pas daug moteru menesines yra nereguliarios, todel nera galimybes diena dienon apskaiciuoti kiek tiksliai vaisiui laiko. kai eisi i echoskopija, tada pagal vaiko apimtis tiksliai pasakys kiek savaiciu.
cia isvis nematau ko jaudintis sitoj situacijoj
QUOTE(vilikaa @ 2008 06 12, 18:13)
dauguma manp draugiu visa nestuma ruke! ir vaikuciuj ne kiek nepakenke
kaip keista... kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. manau tik sipnavaliai negali mest to kvailo iprocio... o vaikui.. musu gyvenimui tai tik 9men, o kudikiui visam gyvenimui..