Sveikos, as va rukiau ir su pirmaja ir dabar, ne po daug nestumo metu,kaskur po 3 i savaite, nes ne nestumo metu rukiau daug ir net gal per daug. Dabar nerukant kankina pasaliniai to poveikiai,kaip uzkieteje labai viduriai, nemiga, nervingumas, galvos skausmai. Nesakau,kad rukymas gerai, bet kartais tenka testi sumazinus labai kiekius ir nestumo metu,nes mum net gydytoja pasake kad galima visus tuos negalavimus lengvint vaistais, taciau jie kenktu labiau nei tos kelios cigaretes i savaite , nes as "didelio" i wc nueinu iki siolei tik parukiusi baisu is dalies
na gal ir nera labai gerai, bet kai kitaip neiseina tai tikrai renkiesi mazesne blogybe, man kazkaip paciai cigarete is ranku iskrito pries pirma nestuma.
Nu man nescia moteris ir cigarete, nu atleiskit rukancios, bet nesuderinami dalykai. Jokiais budais nepateisinciau moters kuri ruko budama nescia-jeigu del saves negali mest, tai del vaikucio BUTINAI
As grieztai pries rukyma nestumo metu pazystama ruke viso nestumo metu tai kamuojasi su vaiko elergijomis, astma ir labai rimtai Juk nera neimanoma mesti, tik reikia panoreti ir nesielgti savanaudiskai
man išvis rūkymas nesiderina su nėštumu,žinau ką reiškia mesti rūkyti,pati turiu rūkymo stažą nemažą ,o dabar jau baigiu pralenkti su nerūlymo stažu
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 02, 12:58)
man išvis rūkymas nesiderina su nėštumu,žinau ką reiškia mesti rūkyti,pati turiu rūkymo stažą nemažą ,o dabar jau baigiu pralenkti su nerūlymo stažu
Cia visos kalbam apie zala ir kaip negerai esti rukyti nestumo metu, bet niekas neuzsiminam kaip sunku mesti, puikiai zinau kad mesti zymiai sunkiau kai esi nescia, ir rukyti norisi daug daugiau nes didzioji nikotino dalis patenka i placenta, tiesa nikotinas nera zalyngas, bet jau monoksidas... Pati buvau uzkietejusi rukale ir meciau tik nestumui isipusejus. Bet visdelto meciau Gavau daugybe pagalbos ir paramos is specialiu mesti rukyti padedanciu gyditoju (gyvenu UK cia yra tokia paslauga) .Meciau naudodama nikotino pakaitalu programa su Nicorette, vartojau inchaliatoriu gal kokias 2 sav, ir pleistriukus, tiesa jie stebuklu nedaro, reik dideles valios. Nebusiu senamadiska ir nesikartosiu " pagalvokit apie vaikuti ,ir tt" Pasakysiu tik tiek, mamytes ir besilaukiancios kurios ruko visu pirma atrodo ne kaip su cigarete...
Pameginkit Nicorette produktus (oi as cia tikrai ne reklamuoju) gal kitom ir pades,
Sekmes visom metanciom!
neskaiciau visu komentaru ta tema bet as rukiau visa nestuma su pirmu vaikialiu ir nes turejau nesveika nora rukit ir net gyne patare nemest o sumazint ir su antru rukiau aisku sigareciu stiprumas pacios silpniausias bet abu mano vaikai ira sveiki ir istiprus tad melosios nereikia cia nusisneket ir turiu dauk tokiu pat pavizdziu kur mamos ruke ir vaikuciai sveiki nesakau kad tai ira gerai bet ir nera taip tragyska kaip kaikurios raset
Mamos, nerūkykit. Mažiukas negali pasirinkti nerūkyti, jis visiškai priklausomas nuo jūsų, neverskite jo to daryti. Juk mums visiems nepatinka prievarta, o rūkanti mama būtent tą ir daro. Čia tas pats, kaip grūsti cigaretę į burną lėliukui. Kažkuri forumietė dar rašė, kad čia dievo valia, ar pakenks, ar nepakenks. Dažnai ir nerūkančioms gimsta nesveiki kūdikiai, bet jos nerūkė ir negalėjo niekaip užkirsti tam kelio. Bet jei rūkot, jūs galit nerūkyti ir taip sumažinti grėsmę. O jei galima kažką padaryti, kad būsimam vaikiukui būtų geriau, manau, bet kuri mama padarytų.
QUOTE(oksike @ 2009 03 06, 13:45)
Cia visos kalbam apie zala ir kaip negerai esti rukyti nestumo metu, bet niekas neuzsiminam kaip sunku mesti, puikiai zinau kad mesti zymiai sunkiau kai esi nescia, ir rukyti norisi daug daugiau nes didzioji nikotino dalis patenka i placenta, tiesa nikotinas nera zalyngas, bet jau monoksidas... Pati buvau uzkietejusi rukale ir meciau tik nestumui isipusejus. Bet visdelto meciau Gavau daugybe pagalbos ir paramos is specialiu mesti rukyti padedanciu gyditoju (gyvenu UK cia yra tokia paslauga) .Meciau naudodama nikotino pakaitalu programa su Nicorette, vartojau inchaliatoriu gal kokias 2 sav, ir pleistriukus, tiesa jie stebuklu nedaro, reik dideles valios. Nebusiu senamadiska ir nesikartosiu " pagalvokit apie vaikuti ,ir tt" Pasakysiu tik tiek, mamytes ir besilaukiancios kurios ruko visu pirma atrodo ne kaip su cigarete...
Pameginkit Nicorette produktus (oi as cia tikrai ne reklamuoju) gal kitom ir pades,
Sekmes visom metanciom!
Sekmes visom metanciom!
na na na,jokiu budu negalima naudoti tu visu nicoreciu ir kitu pakaitalu
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 03 07, 17:48)
na na na,jokiu budu negalima naudoti tu visu nicoreciu ir kitu pakaitalu
Kas cia dabar per nesamone?! Mano metima rukyti priziurejo kvalifikuota akusere, dirbanti su busimom mamytem, visus produktus inai man ir israse! tvirtai manau kad Uk NHC sistemos darbuotojai zino geriau nei jus tamsta!
QUOTE(oksike @ 2009 03 06, 14:45)
Sekmes visom metanciom!
Sekmes visom metanciom!
jokiais budais negalima naudot jokiu nikotino pakaitalu net gydytojai gydantis nuo rukymo greiztrai tai draudzia, nesuprantu, kaip tau pasiule juos...
Papildyta:
QUOTE(oksike @ 2009 03 07, 21:17)
Kas cia dabar per nesamone?! Mano metima rukyti priziurejo kvalifikuota akusere, dirbanti su busimom mamytem, visus produktus inai man ir israse! tvirtai manau kad Uk NHC sistemos darbuotojai zino geriau nei jus tamsta!
kazkodel manau, kad ta tamsta zno geriau
butent nikotinas kenkia musu organizmui, koks skirtuma kokiu budu mes ji gauname? pasidomekite placiau situo klausimu ir manau paciai pasidarys aisku dar karta pakartosiu, kad nei vienas normalus gydytojas gydydamas rukyma neskirs to paties narkotiko kitam pavidale
Papildyta:
QUOTE(liuse13 @ 2009 03 07, 17:26)
neskaiciau visu komentaru ta tema bet as rukiau visa nestuma su pirmu vaikialiu ir nes turejau nesveika nora rukit ir net gyne patare nemest o sumazint ir su antru rukiau aisku sigareciu stiprumas pacios silpniausias bet abu mano vaikai ira sveiki ir istiprus tad melosios nereikia cia nusisneket ir turiu dauk tokiu pat pavizdziu kur mamos ruke ir vaikuciai sveiki nesakau kad tai ira gerai bet ir nera taip tragyska kaip kaikurios raset
o toki komentara paskaicius nebezinau ar verkt ar juoktis kiek tu baigei 5 klases? (sprendziu is tavo rasymo sugebejimu)