Nu tikrai mama nepavizdinga...o kokia smarve vc siaubas,iprotis itin slykstus...
Seip turiu drauge ji ir ruke visa nestuma ir kai pagimde ruke,bet namuose nerukydavo iseidavo i lauka...Pieno neturejo tai nemaityno.
Mano nuomone jog kudikis didele atsakomybe jei jau pasiryzai tureti vaika turi del jo bent jau stengtis kiek imanoma...Mama yra statusas,pasitempti reikia...
Seip vat ir vyrai turetu mesti,bet mano nemeta gyvenu suo met namuose kuriuose 3 rukantys,beto ruko virtuvei...tenka ir man prisiuostyt tu dumu...
QUOTE(KenguRyte21 @ 2009 01 18, 13:54)
KenguRyte21, 18 Sau 2009 - 13:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
KenguRyte21, 18 Sau 2009 - 13:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Seip vat ir vyrai turetu mesti,bet mano nemeta gyvenu suo met namuose kuriuose 3 rukantys,beto ruko virtuvei...tenka ir man prisiuostyt tu dumu...
Seip vat ir vyrai turetu mesti,bet mano nemeta gyvenu suo met namuose kuriuose 3 rukantys,beto ruko virtuvei...tenka ir man prisiuostyt tu dumu...
taip,nepavyzdinga tikrai bet save laiko labai gera mama....
besilaukiančiai mamai ne į naudą kvėpuoti dūmais manau tai daug blogiau nei pačiai rūkyti o tu nebandei paaiškinti,kad namiškiai kenkia tavo mažuliukui?
as savo namiškius išauklėjau nerukyti šalia manęs. pas mus namie ir taip niekad nebuvo rūkoma. bet pvz nenorėjau,kad automobilyje kas šalia rūkytų,tai pasakydavau maždaug taip. jei norit rūkykit,man gal ir nelabai pakenksite,bet būsimam vaikeliui ir dar kaip...nes jis gaus tu dūmų. tai liovėsi rūkymai,net lauke atsistodavo ir klausdavo,ar neina dūmai į mūsų pusę
tiesa,MB pats rūko,bet kątik parūkęs nelenda nei prie manęs nei prie mažylės. o apie rūkymą kambaryje ar šiaip uždaroje patalpoje yra labai prastos nuomonės. prieš Kalėdas nusprendė mesti. ir jam puikiai sekasi per dieną po 1 vieną maksimum besurūko o anksčiau po 10 per dieną sutraukdavo
Aš taip pat, kai tik pamačiau dvi juosteles teste, nuo tos pačios akimirkos, net minties nekilo užsirūkyti. Juk dabar reikia galvoti ne apie save, o apie savo leliuką. Ir tikrai kol kas nepasakyčiau kad labai jau sunku mesti
Dziaugiuosi, kad beveik 3 savaites geriau tabletes CHAMPIX (jos padeda mesti rukyti). Nerukau daugiau nei savaite, vakar pamaciau II dziaugiuosi, kad meciau anksciau, nei suzinojau, kad laukiuosi
QUOTE(Delija @ 2008 12 19, 21:40)
Delija, 19 Gru 2008 - 21:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Delija, 19 Gru 2008 - 21:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Va va! Man irgi sitas aktualu Gerai, kad dat taip brangsta tos cigaretes, tai dar tas labai atbaido
Va va! Man irgi sitas aktualu Gerai, kad dat taip brangsta tos cigaretes, tai dar tas labai atbaido
as tai isvis nezinojau kad pastojau, jau meciau rukyt anksciau, kazkaip nesinorejo paciai, o kai suzinojau kad pastojau tai lengviau atsidusau, viena beda maziau ir nesinori, nes mano vyras irgi mete rukyt, tai jokios pagundos ner..
girdejau tokia ustorija, kad moteris visa nestuma ruke kaip kaminas, visaip stengesi nustot, nu niekaip valios neuzteko, o kai pagimde, tai dingo potraukis rukyt, gal todel, kad vaikas atsirado, nu nzn, aisku as tokio jos elgesio netoleruoju, nu bet...
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 01 29, 17:32)
Bombonciuke, 29 Sau 2009 - 17:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Bombonciuke, 29 Sau 2009 - 17:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Dziaugiuosi, kad beveik 3 savaites geriau tabletes CHAMPIX (jos padeda mesti rukyti). Nerukau daugiau nei savaite, vakar pamaciau II dziaugiuosi, kad meciau anksciau, nei suzinojau, kad laukiuosi
Dziaugiuosi, kad beveik 3 savaites geriau tabletes CHAMPIX (jos padeda mesti rukyti). Nerukau daugiau nei savaite, vakar pamaciau II dziaugiuosi, kad meciau anksciau, nei suzinojau, kad laukiuosi
kaip dziugu, sveikinu istojus i busimu mamyciu tarpa
Sveikutes,
Kai man pradejo mintys apie galima seimos pagausejima suktis emiau ir meciau. Is karto. , nors gal 10 metu buvau prarukiusi po pakeli kasdien Tik valios pastangomis... Kokius gerus metus ar 1.5 metu nerukiau. Ir MB priverciau mesti Taigi abu po 1.5 metu nerukymo issivale organizmus ir pradejom imtis atitinkamu vaiku gaminimo "veiksmu" Taip kad manau, mamytes ar jomis planuojancios tapti, kuo anksciau mesite - tuo geriau
Sekmes visoms
Kai man pradejo mintys apie galima seimos pagausejima suktis emiau ir meciau. Is karto. , nors gal 10 metu buvau prarukiusi po pakeli kasdien Tik valios pastangomis... Kokius gerus metus ar 1.5 metu nerukiau. Ir MB priverciau mesti Taigi abu po 1.5 metu nerukymo issivale organizmus ir pradejom imtis atitinkamu vaiku gaminimo "veiksmu" Taip kad manau, mamytes ar jomis planuojancios tapti, kuo anksciau mesite - tuo geriau
Sekmes visoms
Kai pamaciau Dvi juosteles vis dar rukiau bet jau labai mazai buvo like gal 6 cigaretes.tai jas ir darukiau ir paskui meciau is tikruju nelabai sunku buvo mesti nes mano vyras taip pat beveik mete. mes rukydavome virtuveje,kai suzinojau kad laukiuosi vyras samoningai namuose neberuke.o man tai tik i nauda ir pagundu nera ir vaikiukas svaru ora gauna.na ir siaip jis dabar ruko tik darbe ir su draugais susitikes ir atsigeres alucio. Kad rukau sapnuoju daznai na kartais ir mintys tokios aplanko kad rukyt noriu bet labai greit tos mintys dingsta nes pagalvoju apie savo mazyli pilvuke Manau kad del vaikiuko sveikatos galima ir atsisakyti rukymo ir netikiu tomis kalbomis kad kai kurios negali mest rukyt kas nori tas gali.
pacioj pradzioj rukiau,suzinojusi,bet po keliu dienu eme pykinti labai ir baigesi noras rukyyyti
Aš esu begalo kategoriška šiuo klausimu. Tikrai rūkiau iki pastojant. Nesakau, kad buvau užkietėjus rūkorė, galėjau gyvent ir be cigarečių. Tačeu nuo to momento, kai sužinojau, kad užsimezgė manyje gyvybė nutraukeu šį dalyką Jau tuoj bus keturi metai, kai neberūkau ir net nežadu pradėti jaunystė kvailystė
O man menkai skamba ir net pasakyčeu juokingai, kai būsimos esančios mamytės randa tokių pasiteisinimų: aš tik vieną juk nieko nenutiks juk nekalta sugriešinti. Man, tai yra šlikštu savęs toks nekontroliavimas. Kaip gali būti aukščiau visko tokia pagunda ir silpnybė, kaip po rūkymas dėl naujos gyvybės užuomazgos Vien nuoto įsivaizdavimo, jai mano kūdikis per save perfiltruotų rūkalus man silpna ir bloga pasidarydavo Tad mamytės gal aš ir per grubiai, bet juk mes stipresnės už mūsų silpnybęs
O man menkai skamba ir net pasakyčeu juokingai, kai būsimos esančios mamytės randa tokių pasiteisinimų: aš tik vieną juk nieko nenutiks juk nekalta sugriešinti. Man, tai yra šlikštu savęs toks nekontroliavimas. Kaip gali būti aukščiau visko tokia pagunda ir silpnybė, kaip po rūkymas dėl naujos gyvybės užuomazgos Vien nuoto įsivaizdavimo, jai mano kūdikis per save perfiltruotų rūkalus man silpna ir bloga pasidarydavo Tad mamytės gal aš ir per grubiai, bet juk mes stipresnės už mūsų silpnybęs