Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Nu isgasdinot su latvijos EGV klinika, del donoru stygiaus. Skambinau pasiteirauti, ar viskas ok, nes ruosiuosi jau kita savaite vaziuoti IUI. Nuramino, musu uzrezervuotos 2 ampules laukia.
Idomu kiek tu donoru papildymo reikes laukti?

Dar noriu paklausti, gal kas daretes IVF EGV klinikoje. Kiek ta kaina gaunasi. Ju tinklalapyje kainu sarase parasyta IVF 1050 euru. Ar tai yra visa kaina, ar dar reikia uz kazka moketi? ar i ta kaina ieina punktavimas?
Buciau dekinga uz greita atsakyma, nes ruosiausi IUI bet turiu nemazai folikulu, cia butu tik 2 IUI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruzele07: 22 liepos 2008 - 09:23
Gal kurei teko Latvijoje lankytis Avaclinic ar Embrions ???
Atsakyti
Kaip nesiseka juodai, skambinau EGV permos donorų nebus mažiausiai 6 mė, verysad.gif
Mergaitės, gal patarsit kur dabar kreiptis? Gal žinot kur Estijoje IUI procedura daroma su donoro sperma?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 07 23, 15:48)
Kaip nesiseka juodai, skambinau EGV permos donorų nebus mažiausiai 6 mė,  verysad.gif
Mergaitės, gal patarsit kur dabar kreiptis? Gal žinot kur Estijoje IUI procedura daroma su donoro sperma?

Gal ka Digle naujo suzinojai?????
Atsakyti
Jokių naujienų cool.gif
Atsakyti
Man merginos vienas klausimas iskilo: gal kas domejosi kokie yra spermos rodikliai donoru? As net nesiteiravau. Zinau tik tiek, kad po uzsaldymo tik 80 proc spermatozoidu islieka gyvybingi.
Gal kas turite kokiu ziniu apie tai?
Atsakyti
Sveikos,
Nu merginos, tai ko cia taip ramu? Gal kuri kokiu naujienu turit? Kaip ten latvijos klinikos, ar jau donoru yra? smile.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif Smalsu, kokioj klinikoj pavyko? Ir kelinta IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janta: 15 rugsėjo 2008 - 17:08
QUOTE(geguziuke @ 2008 09 15, 16:04)
labas 4u.gif man iškilo toks klausimas, ar pasidarius IUI su donoru ( Latvijoje)ir pastojus būtina darytis genetinius tyrimus, juk apie donorą nieko nežinau, tik amžių, ten svorį , išsilavinimą, bet apie genus  g.gif

genetinius tyrimus šiaip nėra BŪTINA darytis. jei nori darai, nenori - nedarai. aš nedariau.

nežinau ar tai reikalavimas, bet kiek supratau EGV donorui atliekami ir genetiniai tyrimai.
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad donorai ištyremi visapusiškai
Atsakyti
Tas genetinis donorų tyrimas gali apsiriboti tik geneologinio medžio sudarymu, kad giminėj nėra sergančių paveldimomis ligomis. Aš čia tik spėju.
Atsakyti
O gal zinote, ar Lietuvos pilietis gali tapti donoru kitoje valstybeje? Mes su mb esam aktyvus kraujo donorai, itraukti i kaulu ciulpu donoru sarasa, turim donoru korteles. Kazkada svarstem, kad jei butu galimybe, taptume ir lytiniu lasteliu donorais - negi mums gaila kazka padet, be to ir genus neblogus turim tongue.gif

Tai vat, dabar paskaiciau apie jusu problemas ir pagalvojau, kad jei legalu, tai gal net i Latvija del tokio tikslo nuvaziuociau ( o juo labiau mb - negi sunku beatostogaujant ir dar ka gero nuveikt).

Tai stai mane domina, ar kuri nors apie pacia donorystes procedura ir reikalavimus domejotes? Gal galetumet ka papasakot?
Atsakyti