Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

deja, reikalai nejuda, liaukocitų tepinėlije rado, nespėjau nuvažiuoti, o mano dakterė išėjo atostogų, užsiregitravau, tai kaip tik mano dienos bus, tai vėl reikės persiregistruoti, žodžiu laikas eina, taip ir visa vasara praeis blink.gif Žodžiu nieko nepaskubinsi blink.gif O kaip jūms sekasi?
Atsakyti
labutis visoms,
Mano situacija yra nekokia, man neissivysciusios kiausides, tad vienintelė galimybė pastoti tai donorinė kiaušialastė, gerai kad sesei nieko, ji sveika todel žadu kalbinti sesute pabūti mano kiaušialastės donore, ar galite parašyti, kokios yra daromos procedūros, nes idomu ka darytų jai , kokius vaitus skirtų ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(svaja:) @ 2008 07 09, 11:56)
labutis visoms,
galimybė pastoti tai donorinė kiaušialastė, gerai kad sesei nieko, ji sveika todel žadu kalbinti sesute  pabūti mano kiaušialastės donore, ar galite parašyti, kokios yra daromos procedūros, nes idomu ka darytų jai , kokius vaitus skirtų ir panasiai.

Svaja,bėda ta,kad Lietuvoje kiaušialąsčių donorystė yra negalima.Vargu ar kuri klinika pasirašys tokiam pokštui.Deja,mergaitės,kurios lankosi šitam skyrely,dažniausiai važinėja į Latviją. ax.gif
Beje,man irgi reikia to paties blush2.gif
Atsakyti
žinau švilpa , skaičiau jau seniau jūsų forumiukus, bet vis nedrysau čia parašyti. Tai todėl ir teiraujuosi, nes i Ryga ir norėsiu lekti, tik reikia pinigėlius taupytis, ir sesute kalbinti, idomu tik ka ten daro, gal yra tai patyrusių, nes mano sesė bijo kad gali jai ta procedūra pakenkti.
Atsakyti
na ziuresim, bandysiu su ja pasikalbeti, o jai paciai leisiu nuspresti , nespausiu jos zinoma.
Atsakyti
Na aš ko gero sesers, artimųjų, tikrai neprašyčiau. Gyvenime būna visko, net ir tarp savų deja sad.gif
Atsakyti
Man labai uzkliuvo Singeritos ir jos vyro istorija...
Kazkaip labai man jau gaila jos vyro pasidare, bet kai pagalvoju, kad sita seima turi TOKI sansa susilaukti savo abieju biologinio vaiko ir nepabanyti, man kazkas baisaus cia unsure.gif
As jusu vietoj tikrai dar neskubeciau...

Pas mane irgi labai panasi situacija buvo, tik diagnoze pas vyra daug kartu baisesne, bet finansus paskolu pagalba pasididinom ir nusprendem, bent pora IVF pasidarysim, kad jei nepasisektu, tada ir donoras butu kaip vienas is budu pasiekti savo svajonei. O donoro ir neprisireike...

Atsakyti
QUOTE(svaja:) @ 2008 07 13, 14:55)
aciu Mireja ,kad patari, gal ir negerai mastau sia tema, tiesiog noriu ,kad vaikutis turetu ir mano genu.

Yra ir dar viena nuomonė:manau,kad pastoti ir šiaip jau būtų stebuklas-o išnešioti ir pagimdyti-dar didesnis ax.gif Koks skirtumas,kas dalyvavo prasidedant cool.gif jei tik pasisektų...Tai jau vargu ar kokios abejonės bekirbėtų širdy.O gal ir geriau,kad giminės genų nebus-gal jie kokie iškrypę(čia aš apie save lotuliukas.gif )O kol kas vietos apmastymams tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2008 07 12, 23:02)
Kazkaip labai man jau gaila jos vyro pasidare, bet kai pagalvoju, kad sita seima turi TOKI sansa susilaukti savo abieju biologinio vaiko ir nepabanyti, man kazkas baisaus cia  unsure.gif

Pas mane irgi labai panasi situacija buvo, tik diagnoze pas vyra daug kartu baisesne,  bet finansus paskolu pagalba pasididinom ir nusprendem, bent pora IVF pasidarysim, kad jei nepasisektu, tada ir donoras butu kaip vienas is budu pasiekti savo svajonei. O donoro ir neprisireike...

Nereikia to gailesčio mano vyrui, nes čia ir buvo jo pasiūlymas su donoru susilaukti. Ir dėl viso šito aš pergyvenu 10 kartu daugiau nei jisai, nes jam nėra svarbu bus tas vaikas ar nebus, jis sutiktų gyventi ir be vaikų, bet aš taip neįsivaizduoju ir nenoriu schmoll.gif O paskolos mums bent jau šiuo metu joks bankas neduotų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 07 13, 22:12)
Nereikia to gailesčio mano vyrui,  nes čia ir buvo jo pasiūlymas su donoru susilaukti. Ir dėl viso šito aš pergyvenu 10 kartu daugiau nei jisai, nes jam nėra svarbu bus  tas vaikas  ar nebus, jis sutiktų gyventi ir be vaikų, bet aš taip neįsivaizduoju ir nenoriu  schmoll.gif O paskolos mums bent jau šiuo metu joks bankas neduotų  verysad.gif

tikiuosi,nesupyksi,kad ir as pasisakysiu,mat musu situacija baisesne,mano vyras,kai buvom lietuvoj irgi sake su donoru,kad jam nebus skaudu,kad tik as jam isnesiociau vaikeli norejo,nenorejo tesos darytis,o kai atvaziavom i UK tai po kazkiek laiko pasiryzo visam ir kai galiausiai paaiskejo,jog spermiuku pas jo isvis nera prisipazino,kad jam skaudu ir kad labai norejo ir tikejo,kad ju ras verysad.gif ir man labai skaudu,mat net darydama tris IUI su donoru tikejau sirdy,kad kada nors mums pavyks susilaukti musu vaikelio,del to ir isvykom is LT,del savo svajones,ir zinok dabar bet ka galeciau atiduoti uz ta galimybe,kurios dievulis mums nesuteike,bent mazyte vilti,kurios jau nebera...o vyrui patikek skauda..dabar ieskom donoro...ieskau tokio,kad turetu mano vyro akis,kad butu panasus i ji...
Atsakyti
QUOTE(Utopija @ 2008 07 12, 21:02)
Kazkaip labai man jau gaila jos vyro pasidare, bet kai pagalvoju, kad sita seima turi TOKI sansa susilaukti savo abieju biologinio vaiko ir nepabanyti, man kazkas baisaus cia  unsure.gif

Pas mane irgi labai panasi situacija buvo, tik diagnoze pas vyra daug kartu baisesne,  bet finansus paskolu pagalba pasididinom ir nusprendem, bent pora IVF pasidarysim, kad jei nepasisektu, tada ir donoras butu kaip vienas is budu pasiekti savo svajonei. O donoro ir neprisireike...

O kokia ta diagnoze baisesne skaitosi? Ar buvo bent vienas gyvas spermiukas pas tavo vyra?
Papildyta:
QUOTE(svaja:) @ 2008 07 12, 08:40)
na ziuresim, bandysiu su ja pasikalbeti, o jai paciai leisiu nuspresti , nespausiu jos zinoma.

Manau kad jei tik sesuo sutinka tai bandykit. Jei zinoma gerai su seserim sutariat. Nu kas ten gali buti, vaika negi atims paskui.. manau kad vaikutis butu kaip ir visas jusu gimines.. as tai sesers prasciau pagalbos jei man taip butu..
Atsakyti
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 14, 09:41)
O kokia ta diagnoze baisesne skaitosi? Ar buvo bent vienas gyvas spermiukas pas tavo vyra?

Azoospermija - spermotozoidu nebuvimas ejakuliate. Juos is mano vyro krapste su narkoze is paciu kiasineliu (Tesa).
Atsakyti