Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Foksiuke @ 2014 05 06, 21:27)
Na man kaina ir 1000 euru tiktu,jei yra galimybe..nes cia reikalingas specialius indas su slegiu saldymu ir t.t.
Vistiek vaziavimai,nedarbo dienos ir t.t. tikrai kainuoja mums...o cia butu ir namie savo zemese kur ir gimime ir pradeti buvome patys  biggrin.gif
Beabejo cia butu ne vienam kartui... Man beabejo butu zymiai patogiau atlikti viska LT tad sudomino net labai galimybe si..domiesiuos  g.gif
Be to jei butu daugiau norinciu, shipingas tikrai pigiau butu 2 kandidatu iskarto  ax.gif

kaip suprast ne vienam kartui? Ten "porcijos" sunormuotos vienam kartui... porcijos kaina 379 eur + PVM 25 proc. Jei nori gauti daugiau informacijos apie donora dar + 25-100 eu + shipingas 269 eur. Tai viso jau gaunas minimum 750 -800 eu + procedura.... Primenu IUI tikimybe 10-20 proc. Ar tikrai verta tokiu pinigu 1 kartas... ? Ne man sprest, bet pagalvokit unsure.gif
Papildyta:
dametus dar biski jau galima ir apie IVF svarstyt tokiu atveju blush2.gif jei jau siustis uz tokia kaina...
Atsakyti
Foksiuke, ka siandien T. pasakojo? smile.gif
Atsakyti
Novia na bet tu ir viskazine thumbup.gif Tik kokios mintis iskarto pilnas aprasymas kas ir kaip , saunuole...daug naudingo is taves suzinau blush2.gif
Na gerbiamasis grazusis su puikiu humoro jausmu daktaras T.pritare mazai stimuliacijai, itare kazkodel , kad galbut tuiu per daug vyrisku hormonu,nors nei plakuotumas nepadidejes,nei nervu sistema streikuoja...bet kakaip po echo susimaste ar nera...pirmadieni bus rezultatai tyrimu,ir jei viskas okei..ir jei mm ateis kokia 10 diena, 24 startuoju vel jau IUi rolleyes.gif
Gydytojas padrasino,suteike vilciu... zinoma as realiste, bet tikiu stebuklais blush2.gif
Del spermiuku pirkimu..atsake trumpai ir aiskiai, nepraktikuoja, bet Danija (jie turi donoru is ten<vien blondinai biggrin.gif > ) tuo tikrai pagelbetu tongue.gif

Kam idomu is ko gavau pritarima del atveztiniu grikiu,geriau i pm wink.gif
Atsakyti
blush2.gif

Foksiuke, o kaip Tave ruosias stimuliuoti? Ar vaistukus jau nusipirkai? Kiek mokejai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 09, 08:57)
blush2.gif

Foksiuke, o kaip Tave ruosias stimuliuoti? Ar vaistukus jau nusipirkai? Kiek mokejai?  rolleyes.gif

Istikruju geda prisipazinti, bet nepamenu visu pavadinimu...Ta diena dariau praeinamumo, po pilnos narkozes ne visai buvau dar visam prote,tad neisiminiau kiek kokiu ten leis...parase mano gydytoja gydytojui T. visas isvadas savo angliskai, ir kokia siulo stimuliacija. Perskaites viska,apziurejes mane,pasako kad tokia lengva stimuliacija jis irgi paskirtu,pilnai pritaria. As gavau tik Clostilbegut 5 tabletes, turiu pradeti gerti -4-5 ciklo diena,ir 10 diena ateiti echo ir jau tada viska toliau paaiskins gygtoja..sakiau, kad pati nesusileisiu vaistu tikrai, vyras bus isvaziaves, sake nieko nesirupinti, atliks seseles reikiamu laiku....
Be to uzklausiau del cistu po stimuliacijos,,,tai vel pajuokavo kad turbut daug skaitau forumu visokiu ir klausau zinoviu blush2.gif Patikino, kad nera tai baisu ... tai kol kas tiek...Su nekantrumu laukiu pirmadienio tyrimu rezultatu is jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 03 04, 11:59)
Aciu Novia uz informacija smile.gif Turbut mes cia tik dviese bandome gaudyti leliuku Lv  doh.gif
Sakykite o jus pirma vaziavote donoru issirinkti ir konsultacijai, ar jau vaziavote pasiruosusi su ovuliacija iskarto leistis? Koki gydytoja gal patarsite? 4u.gif

Novia, dekui kad daliniesi info. Pusmeti stebejau forumus, nusprendziau prisijungti, nes nebegaliu viena su savo mintimis tik kalbetis smile.gif
Ieskom leliuku ir mes LV. Padetis panasi kaip tavo.
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif

Ner uz ka. As ir viena negaliu taip tempti blush2.gif o ir jau pripratau, nebematau nei kazko cia gedingo, nei pan. rolleyes.gif

kaip suprantu jusu pirmasis IUI? Kurioje klinikoje lankotes? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal galit man patarti?
Man reika nusipirkti progesterono 100 mg kapsulių.
Čekijoje vaisto pavadinimas - Utrogestan 100mg.
Gal žinot jų atitikmenį Lietuvoje?
Atsakyti
utrogestan ir Lt utrogestan, tik kaip suprantu, kad sunku cia jo gauti, nes jis cia neregistruojas ar kazkas tokio. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 05 14, 05:59)
Sveika prisijungus  4u.gif

Ner uz ka. As ir viena negaliu taip tempti  blush2.gif o ir jau pripratau, nebematau nei kazko cia gedingo, nei pan.  rolleyes.gif

kaip suprantu jusu pirmasis IUI? Kurioje klinikoje lankotes?  bigsmile.gif

Embrions. Bet dar tik karta buvom. Pralaukem, tikrai nemeluosiu 6,5 val. Pasimetus kazkokia buvau, gal issiderinau belaukdama. Apie reikala mazai kalbejom, tyrimus tik paeme, liepe kraujo tyrimus pasidaryti (bet bendra, biochemija, grupe, hepatito markerius, ZIV smile.gif. Nu gal ir gerai- suzinosiu ko, nezinau smile.gif tpu tpu tpu
Ir viskas- atvaziuoti 20-21 ciklo diena, tada suskirs vaistus
Kazkaip man toks bereiksmis pirmas vizitas, tyrimus buvau turejus is LT, visai nesenus, gal tik 2-ju sav senumo. Na not gydytojo ,toks protokolas. Na nesvarbu, siaip ar taip gydytojas toks malonus pasirode, tai nors del bendravimo esu patenkinta, o kol kas man tai irgi labai svarbu smile.gif . Vistiek kazkaip sunku dar susitaikyti su zodziu donoras, o gydytojas, butent , palaikyma, paskatinima isreiske, kazkaip ramiau pasidare. Kaip jis sake, ne jus pirmi ne jus paskutiniai smile.gif , ir gerai apsisprendet.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį smile.gif Irgi vis paskaitinėdavau, bet niekaip nesiryžau rašyti, o kartais taip norisi su kažkuo išsikalbėti smile.gif
Mes irgi LV donoro pagalba bandom gandrus prišaukti...Tik kol kas nesėkmingai sad.gif Ir atrodo, kad kuo toliau, tuo daugiau visokių kliūčių iškyla sad.gif Mes bandėm IUI vienoj LV klinikoj, bet labai nusivyliau jos daktaru ir požiūriu į pacientą, todėl pakeitėm kliniką. Kitoje klinikoje gydytojas tik mane apžiūrėjęs pasakė kad pirmiausia turiu išsioperuoti miomą ir tik tada kažką toliau bandyti ir iš viso su IUI geriau nei nebežaisti o pereiti prie IVF. Ir aš taip pasimetusi dabar, nes aš tą miomą turiu jau kokie 6 metai ir ji nėra didelė ir jokių jos buvimo požymių aš nejaučiu, be to visi gydytojai Lietuvoje sako kad nereikia operuotis ir galima gaudyti gandrusi ir su ja. O LV man jau ir operacijos datą paskyrė,bet aš taip nenoriu operuotis, man atrodo kad tas chirurginis įsikišimas irgi nėra gėris...Va ir blaškausi dabar., nežinau kaip priimti teisingą pasirinkimą..svarstau, kad gal skambinsiu ir atšauksiu operaciją ir bandysiu su gydytoju tartis, kad noriu mėginti viską tęsti išvengiant operacijos...
Atsakyti
QUOTE(Došius @ 2014 05 16, 09:51)
Sveikos merginos smile.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį smile.gif Irgi vis paskaitinėdavau, bet niekaip nesiryžau rašyti, o kartais taip norisi su kažkuo išsikalbėti smile.gif
Mes irgi LV donoro pagalba bandom gandrus prišaukti...Tik kol kas nesėkmingai sad.gif Ir atrodo, kad kuo toliau, tuo daugiau visokių kliūčių iškyla sad.gif Mes bandėm IUI vienoj LV klinikoj, bet labai nusivyliau jos daktaru ir požiūriu į pacientą, todėl pakeitėm kliniką. Kitoje klinikoje gydytojas tik mane apžiūrėjęs pasakė kad pirmiausia turiu išsioperuoti miomą ir tik tada kažką toliau bandyti ir iš viso su IUI geriau nei nebežaisti o pereiti prie IVF. Ir aš taip pasimetusi dabar, nes aš tą miomą turiu jau kokie 6 metai ir ji nėra didelė ir jokių jos buvimo požymių aš nejaučiu, be to visi gydytojai Lietuvoje sako kad nereikia operuotis ir galima gaudyti gandrusi ir su ja. O LV man jau ir operacijos datą paskyrė,bet aš taip nenoriu operuotis, man atrodo kad tas chirurginis įsikišimas irgi nėra gėris...Va ir blaškausi dabar., nežinau kaip priimti teisingą pasirinkimą..svarstau, kad gal skambinsiu ir atšauksiu operaciją ir bandysiu su gydytoju tartis, kad noriu mėginti viską tęsti išvengiant operacijos...

O tau LT gydytojai neminėjo, kad pastojus mioma gali trukdyti išnešioti? Kiek suprantu, ta mioma gimdoje... Būtų kur kas skaudžiau, jei po procedūros pastotumei, o mioma būtų priežastis persileidimui ar sukeltų kitų nesklandumų, pvz. gimdant.
Atsakyti