QUOTE(Foksiuke @ 2014 05 06, 21:27)
Na man kaina ir 1000 euru tiktu,jei yra galimybe..nes cia reikalingas specialius indas su slegiu saldymu ir t.t.
Vistiek vaziavimai,nedarbo dienos ir t.t. tikrai kainuoja mums...o cia butu ir namie savo zemese kur ir gimime ir pradeti buvome patys
Beabejo cia butu ne vienam kartui... Man beabejo butu zymiai patogiau atlikti viska LT tad sudomino net labai galimybe si..domiesiuos
Be to jei butu daugiau norinciu, shipingas tikrai pigiau butu 2 kandidatu iskarto
Vistiek vaziavimai,nedarbo dienos ir t.t. tikrai kainuoja mums...o cia butu ir namie savo zemese kur ir gimime ir pradeti buvome patys
Beabejo cia butu ne vienam kartui... Man beabejo butu zymiai patogiau atlikti viska LT tad sudomino net labai galimybe si..domiesiuos
Be to jei butu daugiau norinciu, shipingas tikrai pigiau butu 2 kandidatu iskarto
kaip suprast ne vienam kartui? Ten "porcijos" sunormuotos vienam kartui... porcijos kaina 379 eur + PVM 25 proc. Jei nori gauti daugiau informacijos apie donora dar + 25-100 eu + shipingas 269 eur. Tai viso jau gaunas minimum 750 -800 eu + procedura.... Primenu IUI tikimybe 10-20 proc. Ar tikrai verta tokiu pinigu 1 kartas... ? Ne man sprest, bet pagalvokit
Papildyta:
dametus dar biski jau galima ir apie IVF svarstyt tokiu atveju jei jau siustis uz tokia kaina...