QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 19:20)
Galbūt, bet kol kas kitos išeities nematom, nebent kažkas iki to laiko pasikeis. Bet pirma dar reikia dagyventi iki to rudens
Tavo vyras nenori savo genetinio vaiko? Suprantu kai yra problemos ir ji neimanoma turet... Kaip dauguma moteru siame skyrelyje. Bet tik kad pigiau...?
Kiek jums metu? Gal dar viskas pries akis, ir pinigai uzdirbami? Zinok IUI ir su superine sperma tikimybe pastoti tik 10 - 15 proc.
QUOTE(Babulka @ 2008 07 02, 23:34)
Tavo vyras nenori savo genetinio vaiko? Suprantu kai yra problemos ir ji neimanoma turet... Kaip dauguma moteru siame skyrelyje. Bet tik kad pigiau...?
Kiek jums metu? Gal dar viskas pries akis, ir pinigai uzdirbami? Zinok IUI ir su superine sperma tikimybe pastoti tik 10 - 15 proc.
Aišku nori, bet nėra nieko prieš donorą jeigu tik tai mums padės, nes mes jau abu pavargom nuo to laukimo ir depresavimo, vienintelio ko noriu tai ramybės ir normalaus gyvenimo. Svarstėm tą galimybę pasiimti paskolą, bet yra labai didelė tikimybė, kad ir IVF nepasiseks, kas bus tada. Atidavinėsim 2 metus tą paskolą, tai reiškia vėl du metai priešaky tokio pat tragiško gyvenimo kaip dabar O ir metai eina, norisi dar jaunystėj tuos vaikus auginti, o ne kai diedukai būsim. Nebenoriu, labai žaviuosi visomis merginomis, kurios čia tiek daug iškenčia ir visvien išlieka stiprios, bet man tai turbūt po tiek išgyvenimų tikrai stogas nuvažiuotų.
Žinau, kad IUI gali nepasisekti, bet lygiai taip pat ir IVF neduoda jokios garantijos
Tai visai tau nedaug tu metu, spesi dar pagimdyti
Man daugiau nei tau metu o vis dar bandom ir laukiam ir dar nieko neturim..
Dar turite laiko ir gydymui ir apsisprendimui..
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 03, 14:06)
Tai visai tau nedaug tu metu, spesi dar pagimdyti
Bent aš sau vaikų klausimu jaučiuosi jau sena, ir iki 30 m labai norėtųsi O tai vyresniam amžiuje ir taip sunkiau pastoti, o jei dar per tą laiką kokių problemų atsiras
Kiekvienam individualiai.. visi gi gyvenam kaip išeina
geriausia jokiu patarimu nesiklausyti ir jei sutariat dėl donoro su vyru tai ir važiuokit į Latviją, jei sutariat gydytis ir gydykites. Svarbu gi tas sutikimas, o jei jus abu gerai sutarsit tai tada ir viskas bus gerai kad ir abiem be vaiku..
geriausia jokiu patarimu nesiklausyti ir jei sutariat dėl donoro su vyru tai ir važiuokit į Latviją, jei sutariat gydytis ir gydykites. Svarbu gi tas sutikimas, o jei jus abu gerai sutarsit tai tada ir viskas bus gerai kad ir abiem be vaiku..
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 03, 14:44)
Kiekvienam individualiai.. visi gi gyvenam kaip išeina
Be vaiku tai pragaras, o ne gyvenimas Baisiausias mano košmaras
QUOTE(Singerita @ 2008 07 03, 15:11)
Be vaiku tai pragaras, o ne gyvenimas Baisiausias mano košmaras
Na jau.Savo gyvenimo šiuo metu nepavadinčiau pragaru...Kažkaip visad nutinka tai,ko labiausiai bijai.Matyt,prisišauki.
Kai buvau 27,jaučiausi labai jauna.Dabar-irgi tebesijaučiu.Ir visai neketinu šokt nuo tilto,ar ko kokio kito objekto.O man be donorės nėr šansų.O donorei nėr pinigų.Nužliumbiu kartais,savęs pasigailiu.Gal net labiau MB.Kažkodėl manau,kad jam labiau skauda ta mūsų bevaikystė.Bet tai tikrai ne pragaras,toli gražu.
(sako,šuo ir kariamas pripranta,o žmogelis dar gajesnis )
Nepanikuok,galimybių yra visokių
QUOTE(lorensio @ 2008 07 03, 16:40)
Na ka mergaites man jau donore tvarkoma kita savaite vazuoju i latvija:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Oi,kaip tau gerai Sėkmės.Vėliau labai paprašysiu pasidalinti patirtim
Sveikutės, matau skirelis atsigavo, radau ko paskaityti, ne tik kelis sakinius
Aišku toks čia ir džiaugsmas tokia tema diskutuoti, bet lengviau pasidaro, nes apie mūsų bėdas tik keletas žmonių žino.
Aišku toks čia ir džiaugsmas tokia tema diskutuoti, bet lengviau pasidaro, nes apie mūsų bėdas tik keletas žmonių žino.