Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Novia @ 2014 03 03, 20:39)
Tarp svarstytinu gali dar AVA itraukti wink.gif

As rinkaus Embrions del kainos ir del gydytojo, nors pasirinkimas menkas - 7 donorai.

Aciu Novia uz informacija smile.gif Turbut mes cia tik dviese bandome gaudyti leliuku Lv doh.gif
Sakykite o jus pirma vaziavote donoru issirinkti ir konsultacijai, ar jau vaziavote pasiruosusi su ovuliacija iskarto leistis? Koki gydytoja gal patarsite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 03 02, 13:53)
Siuo atveju LV yra pasirasoma sutartis, kuri apsaugo mamas. T.y. pasiraso vyras, kad pripazista ir privalo atsakyti uz vaiko auginima ir kitus dalykus. Zodziu gauna pilnas "tevo" teises, taip kad taip lengvai nepasiplautu, teismas vistiek priteistu ir neleistu visai pabegti kaip niekur  nieko  mirksiukas.gif

Įdomu, jeigu Lietuvos donorytė draudžiama, gal ir latviški donorystės įstatymai gali negalioti? Tie įstatymai slidus dalykas g.gif
Atsakyti
Na manau sutartis yra sutartis.. jei ne LT teismas, tai LV pagebetu, bet nemanau, kad taip vyras begtu neatsisukdamas, jei begtu, kad tektu ieskot per teismus blush2.gif visgi nenueis pas kita moteri "vaiku paieskoti". Is esmes juk jiems mes suteikiame gan unikalia galimybe vis delto tapti tevais.. wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Esu visiška naujokė ne tik šioje temoje, bet ir šiame portale ax.gif
Turim ir mes tokių bėdų. Trečiadienį užsiregistravom pirminei konsultacijai i Embrions kliniką dėl donoro. Kitos išeities neturim, tad bandysim ieškot leliuko svetur rolleyes.gif
Kiek teko pasiskaityt šiame forume, tai kelias ne trumpas verysad.gif
Gal kuri lankėtės pas Egils Gasins? Kaip šis gydytojas?
Atsakyti
panasu, kad man donoru nebeliks jei tokiais tempais merginos plus i Embrions.. vien siuo metu zinau 5-6 donoriukes bigsmile.gif

Apie Gasins ivairios nuomones. Kai kurios sako, kad jis grubokas.. blush2.gif Bet kiek maciau sededama ant laukiamiojo suolelio, tai visai nieko pasirode bent is bendravimo biggrin.gif

Pandora, uzbek i Embrions temute, ten manau daugiau info apie gydytojus rasi 4u.gif
Atsakyti
Aš jau po pirmos inseminacijos rolleyes.gif . Kažkaip greitai viskas pavyko. Kovo 12 d. lankėmės Embrions pas gydytoją Gasinš pirminėje konsultacijoje, išsirinkom donorą, o vakar jau atlikta procedūra. Apie Gasinš kolkas tik labai teigiama nuomonė. Tik nuliūdino statistika unsure.gif tik apie 20 proc. šių atliktų procedūrų baigiasi nėštumu schmoll.gif
Dabar sunkiausia bus išlaukti bent 10 d., kad pasidaryt HCG tyrimą smile.gif
O gal žinot kiek laiko reikia laukti šio tyrimo atsakymo. Gal yra kur padaro tą pačią dieną?
Atsakyti
QUOTE(Pandorra @ 2014 03 16, 19:52)
Aš jau po pirmos inseminacijos  rolleyes.gif . Kažkaip greitai viskas pavyko. Kovo 12 d. lankėmės Embrions pas gydytoją Gasinš pirminėje konsultacijoje, išsirinkom donorą, o vakar jau atlikta procedūra. Apie Gasinš kolkas tik labai teigiama nuomonė. Tik nuliūdino statistika  unsure.gif tik apie 20 proc. šių atliktų procedūrų baigiasi nėštumu  schmoll.gif
Dabar sunkiausia bus išlaukti bent 10 d., kad pasidaryt HCG tyrimą  smile.gif
O gal žinot kiek laiko reikia laukti šio tyrimo atsakymo. Gal yra kur padaro tą pačią dieną?

Pandorra, linkiu kad kaip sekmingai prasidejo, taip sekmingai ir baigtusi sis IUI 4u.gif
Taip, statistika ne tokia kaip noretusi, bet ir sveikai porai naturaliai susilaukti vaiku duodama tiek pat proc mirksiukas.gif tad nenusimink labai!
Tyrimo atsakyma manau dauguma laboratoriju pateikia ta pacia diena, bent jau sorpo tai tikrai. Graziu skaiciuku 4u.gif

Atsakyti
Persikute, ačiū labai už palinkėjimus ir informaciją smile.gif
Atsakyti
merginos ar daretes kiausintakiu praeinamumo tyrima? Uzsirasiau pas Bogdanskiene, ruosimes insemencijai LV, bet patare ta tyrima atlikti..ar daretes? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 03 21, 20:28)
merginos ar daretes kiausintakiu praeinamumo tyrima? Uzsirasiau pas Bogdanskiene, ruosimes insemencijai LV, bet patare ta tyrima atlikti..ar daretes?  unsure.gif

Sveikute smile.gif man kiausintakiu praeinamuma patikrino darydami gimdos nuotrauka raudonam kryziui, po to dar karta LP metu. Manau gerai, kad siulo pasitikrinti - busit labiau garantuoti sekme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 03 21, 20:40)
Sveikute smile.gif man kiausintakiu praeinamuma patikrino darydami gimdos nuotrauka raudonam kryziui, po to dar karta LP metu. Manau gerai, kad siulo pasitikrinti - busit labiau garantuoti sekme  4u.gif

Aciu Persikute 4u.gif
labai bijau tu visokiu proceduru, darys net su pilna narkoze..kazin kaip poto jautiesi? as dar planuoju i darba uzsukti..ar labai jau bloga bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 03 21, 20:49)
Aciu Persikute  4u.gif
labai bijau tu visokiu proceduru, darys net su pilna narkoze..kazin kaip poto jautiesi? as dar planuoju i darba uzsukti..ar labai jau bloga bus  verysad.gif

Na, man gimdos nuotrauka be jokiu nuskausminimu dare. Procedura ne is maloniuju, bet greita ir jau po keliu minuciu i darba lekiau. O jei tau su pilna narkoze tai net nezinau.. gydyt gal tiksliau pasakys g.gif
Proceduros visada baugina, tas tiesa, bet kai zinai vardan ko, tai ir drasos daugiau bigsmile.gif Tad labai nebijok, pasitikek gydyt ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti