Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(miskinuke ten @ 2011 05 20, 13:33)
Jus negaletumete buti donoremis, nes neturite vaiku. Kiek pamenu - viena is salygu yra tureti vaiku, netureti nevaisingumo problemu ir jaunas amzius.

Ką tu vadini problemų, pas mane vienintelė problema - užakę kiaušintakia, bet EGV klinika mane atmetė tik dėl amžiaus, pati buvau ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 05 20, 13:34)
Ką tu vadini problemų, pas mane vienintelė problema - užakę kiaušintakia, bet EGV klinika mane atmetė tik dėl amžiaus, pati buvau ten 4u.gif

yra daug nevaisingumo problemu. nevardinsiu ju visu. as netaikau to tau, as apskritai sakau, ka atsimenu, kad pagrindiniai faktoriai yra sie trys, daugiau neatsimenu. esu bendravusi su tais, kas su tuo susidure is arti.
Atsakyti
Siaip nustebinot, nes EGV tikrai yra salyga, kad turi turet vaiku ir kad jie sveiki butu.
Cia tai tikrai.
Atsakyti
Kam idomu tai vakar snekejau su egv daktaru tai pasake, kad moteris geriausiai tinka buti donore jeigu jei iki 30 metu, nebutinai turi buti gimdziusi. Jie padaro visu reikalingus tyrimus ir aisku visa tai apmoka. Ivf-ui jei moteris tinka ir sutinka buti donore daro nuolaida 500 euru, nes uz tai jeigu tu tinki buti donore jie sumoka 1000 euru nu taip man paaiskino. Siaip pasake, kad jeigu kuri nori turi atvaziuoti pas juos ir sneketis.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 21, 11:47)
Kam idomu tai vakar snekejau su egv daktaru tai pasake, kad moteris geriausiai tinka buti donore jeigu jei iki 30 metu, nebutinai turi buti gimdziusi. Jie padaro visu reikalingus tyrimus ir aisku visa tai apmoka. Ivf-ui jei moteris tinka ir sutinka buti donore daro nuolaida 500 euru, nes uz tai jeigu tu tinki buti donore jie sumoka 1000 euru nu taip man paaiskino. Siaip pasake, kad jeigu kuri nori turi atvaziuoti pas juos ir sneketis.

Aciu brangioji, uz tai kad nepamirsai paklausti smile.gif man visiskai ta pati klinika LV atsake. Taip kad aciu tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 21, 22:41)
Aciu brangioji, uz tai kad nepamirsai paklausti smile.gif man visiskai ta pati klinika LV atsake. Taip kad aciu tau smile.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Sangria023,2011 05 22, 07:58]
Nera uz ka mirksiukas.gif
labas rytas smile.gif o kodel sis skyrelis toks ramus ?negi as viena su donoru tesidarau blush2.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu, gal yra besidaranciu ar besvarstanciu sia galimybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Novia, saunu kad iskelei sia tema i virsu. Mes darem birzelio menesi, tai buvo pirmas kartas. Nesekmingas, nes jauciau kad folis ovuliavo tik po keliu dienu (P.S. bandeme naturaliame cikle). Dabar bandysime rugpjuti. MB azoospermija, taip pat atlikome genetinius tyrimus - donoras mums yra vienintele galimybe susilaukti kudikio. Kokia jusu situacija?
Atsakyti
CyBer, o jus daretes LV? gal galima placiau, o tai naturaliame cikle neskiria sprogduku? tik stimuliuotame? (sorry jei durnu klausimu klausiu, dar ne viska suprantu biggrin.gif ) turiu ir taip daug klausimu visokiu, tai gal parasysiu AZ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(CyBer @ 2013 07 15, 13:39)

PS: sakai ovuliavo veliau, o tai netikrinai O testukais ar panasiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2013 07 15, 17:24)
CyBer, o jus daretes LV? gal galima placiau, o tai naturaliame cikle neskiria sprogduku? tik stimuliuotame? (sorry jei durnu klausimu klausiu, dar ne viska suprantu  biggrin.gif ) turiu ir taip daug klausimu visokiu, tai gal parasysiu AZ  mirksiukas.gif
Papildyta:
PS: sakai ovuliavo veliau, o tai netikrinai O testukais ar panasiai?  unsure.gif

Ir naturaliame gali skirti. Gydytoja svarste suleisti ovitrelio isvakarese pries vaziuojant i LV. Dabar jau manau, kad reikejo suleisti. Labai jau norejosi naturaliai. As ovuliacija visuomet stipriai jauciu, O testukus bandziau anksciau - man jie netikslus. Labiau pasitikiu ginekologo echoskopu - stebi kaip auga. Aisku, mano atveju negalejo nuspeti kad nesprogs taip greit. 7 DPO dariausi progesterona, kad pasiziureciau ar pilnai ovuliavo - skaiciukas grazus, net 50 sieke.
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif kaip jums sekasi su Donorais? Mums kito kelia nera tik donoryste...gal kas pasidalins patirtimi verysad.gif
Atsakyti