QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 22:18)
sveika, inau tik tiek, kad LT tai draudziama turesit vaziuoti ieskoti kiausialastes donoro pas kaimynus i LV ar i kita sali kur tai leidziama. o kokios pas jus problemos? sakot, kad jei vyras negaletu tureti vaiku, o jus galetumet susitaikitumet su sia situacija ir galetumet gyventi be vaiku, tai kodel tada nusprendet bandyti su donoru? jei jus pasiryusi tam ingsniui su donoru gal ir vyras jusu butu tam pasizryesm jei viskas butu atvirksciai Jei noresit bandyti pas kaimynus tai yra geru atsiliepimu apie embrions klinika LV ir egv klinika LV, www.embrions.lv , www.egv.lv, embrions klinikoje trupuciuka pigiau.
Problema yra ne vyro, o mano. Tad ''kalta'' esu aš. Nieks, žinoma, manęs nekaltina, bet manau, kad moteriai, jei pavyksta pastoti su donorine kiaušialąste, vis tiek yra geriau, nes ji pati nešioja, gimdo. Įsivaikinimui nesu kol kas ir aš pribrendusi. Tad kol yra išeičių, noriu patyrinėti jas. O LT daug kas draudžiama, ir mūsų valstybės sprendimai šiuo atveju man nėra rodiklis, kaip gyventi. Kažkurio gydytojo nelabai kokybiškai atlikta operacija priveda prie tokių sprendimų svarstymo. Kai kuriais atvejais gyvename labai moralioje valstybėje, žinančioje, kas žmonėms geriausia. Bet kai reikia skubiai ir kokybiškai teikti pagalbą, nes laikas nelaukia, kažkodėl sąžiningai mokėdamas mokesčius, turi kreiptis pagalbos į privačiai dirbančius ir brangiai kainuojančius gydytojus. Piktoka aš šiandien, bet tik dėl to, kad per pusantrų metų pasenau dvidešimčia...