Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 22:18)
sveika, inau tik tiek, kad LT tai draudziama verysad.gif turesit vaziuoti ieskoti kiausialastes donoro pas kaimynus i LV ar i kita sali kur tai leidziama. o kokios pas jus problemos? sakot, kad jei vyras negaletu tureti vaiku, o jus galetumet susitaikitumet su sia situacija ir galetumet gyventi be vaiku, tai kodel tada nusprendet bandyti su donoru? g.gif jei jus pasiryusi tam ingsniui su donoru gal ir vyras jusu butu tam pasizryesm jei viskas butu atvirksciai smile.gif  4u.gif Jei noresit bandyti pas kaimynus tai yra geru atsiliepimu apie embrions klinika LV ir egv klinika LV, www.embrions.lv , www.egv.lv, embrions klinikoje trupuciuka pigiau.

Problema yra ne vyro, o mano. Tad ''kalta'' esu aš. Nieks, žinoma, manęs nekaltina, bet manau, kad moteriai, jei pavyksta pastoti su donorine kiaušialąste, vis tiek yra geriau, nes ji pati nešioja, gimdo. Įsivaikinimui nesu kol kas ir aš pribrendusi. Tad kol yra išeičių, noriu patyrinėti jas. O LT daug kas draudžiama, ir mūsų valstybės sprendimai šiuo atveju man nėra rodiklis, kaip gyventi. Kažkurio gydytojo nelabai kokybiškai atlikta operacija priveda prie tokių sprendimų svarstymo. Kai kuriais atvejais gyvename labai moralioje valstybėje, žinančioje, kas žmonėms geriausia. Bet kai reikia skubiai ir kokybiškai teikti pagalbą, nes laikas nelaukia, kažkodėl sąžiningai mokėdamas mokesčius, turi kreiptis pagalbos į privačiai dirbančius ir brangiai kainuojančius gydytojus. Piktoka aš šiandien, bet tik dėl to, kad per pusantrų metų pasenau dvidešimčia...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 18, 22:54)
Problema yra ne vyro, o mano. Tad ''kalta'' esu aš. Nieks, žinoma, manęs nekaltina, bet manau, kad moteriai, jei pavyksta pastoti su donorine kiaušialąste, vis tiek yra geriau, nes ji pati nešioja, gimdo. Įsivaikinimui nesu kol kas ir aš pribrendusi. Tad kol yra išeičių, noriu patyrinėti jas. O LT daug kas draudžiama, ir mūsų valstybės sprendimai šiuo atveju man nėra rodiklis, kaip gyventi.  Kažkurio gydytojo nelabai kokybiškai atlikta operacija priveda prie tokių sprendimų svarstymo.  Kai kuriais atvejais gyvename labai moralioje valstybėje, žinančioje, kas žmonėms geriausia. Bet kai reikia skubiai ir kokybiškai teikti pagalbą, nes laikas nelaukia, kažkodėl sąžiningai mokėdamas mokesčius, turi kreiptis pagalbos į privačiai dirbančius ir brangiai kainuojančius gydytojus. Piktoka aš šiandien, bet tik dėl to, kad per pusantrų metų pasenau dvidešimčia...

Tikrai labai tave suprantu nors situacija trupuciuka kitokia pas mane vyras nevaisingas ir jau 5 metus bandom su tuo susitaikyti, be donoro mum niekada nepavyks, ir dabar jau abu pasiruose, vyras labai laukia, tikisi, kad paviks ir jau sneka kaip aukles vaikuti ax.gif O tu tikrai ne kalta, nekaltink saves, Dievas kiekvienam duoda tikek kiek zmogus gali panesti. As perskaiciau foruma ir tikrai cia buvo mergaiciu kuriom buvo panasiai kaip ir tau. PAtarciau ilgai negalvoti ir jei abu su vyru jau tikrai nusprendet tai registruotis i LV klinika konsultacijai, ten tikrai jum pades ir isklausis, padaris visus tyrimus, o gal LT gydytojai suklido, gal dar duos vilti su IVF susilaukti savo bigsmile.gif bet kokiu atveju sekmes tau mergyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 18, 22:45)
O gal kas buvo susidure, ar bent jau domejotes tokia galimybe, buti kartu ir donore, tai yra gali kiausialasciu atiduoti i donoro banka, o su kita dalim kiausialasciu daryti IVF. Is tos donorystes tikeciausi tik kad butu IVF procedurai kokia nuolaida? Nezinau, gal cia skamba is fantastikos srities, ir niekas taip nedaro, bet tiesiog. Zinoma kalbu apie latvijos klinikas!

Zinai man irgi buvo kilusi tokia mintis, kaz kaip irgi susimasciau g.gif manau, kad gali padaryti nuolaida, kai busiu klinikoje jei nori pasiklausiu gydytojo, pasakisiu, kad smalsu ax.gif o tu galetum buti donore?
Atsakyti
Zinai man irgi buvo kilusi tokia mintis, kaz kaip irgi susimasciau g.gif manau, kad gali padaryti nuolaida, kai busiu klinikoje jei nori pasiklausiu gydytojo, pasakisiu, kad smalsu ax.gif o tu galetum buti donore?
[/quote]

Sveikute,
Jei nesunku paklausk ka jie apie tai galvoja smile.gif nes rasiau i LV dvi klinikas elektronini laiska, tai nelabai kas atsake. Tad aktualu.
Donore galeciau buti! Juk yra kam reikia to turto! Gal kitai mergaitei pavyks labiau,nei man !
Atsakyti
[quote=Boruzele07,2011 05 19, 15:16]
[/quote]
Sveikute,
Jei nesunku paklausk ka jie apie tai galvoja smile.gif nes rasiau i LV dvi klinikas elektronini laiska, tai nelabai kas atsake. Tad aktualu.
Donore galeciau buti! Juk yra kam reikia to turto! Gal kitai mergaitei pavyks labiau,nei man !
[/quote]
Boruzele, o Tu turi savo vaiku?
Donore gali but tik gimdziusi moteris, turinti sveika vaika ar vaiku.
Atsakyti
[quote=Faustina2000,2011 05 19, 18:26]
Sveikute,
[/quote]
Boruzele, o Tu turi savo vaiku?
Donore gali but tik gimdziusi moteris, turinti sveika vaika ar vaiku.
[/quote]
hmmmm g.gif apie tai net nepagalvojau, o kodel tada vyrui spermos donorui tokie reikalavimai nekeliami? g.gif
Atsakyti
moteriai tikrai tai keliama, turi turet bent viena sveika vaika. Ta zinau 100 proc.
Ir amzius iki kazkiek, bet to negaliu pasakyt.
Negimdziusiu neima.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 05 19, 19:27)
moteriai tikrai tai keliama, turi turet bent viena sveika vaika. Ta zinau 100 proc.
Ir amzius iki kazkiek, bet to negaliu pasakyt.
Negimdziusiu neima.

girdejau kad iki 35 metu moteris gali buti donore rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 19:29)
girdejau kad iki 35 metu moteris gali buti donore rolleyes.gif

ir butinai turinti bent viena sveika vaika.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 05 19, 19:29)
ir butinai turinti bent viena sveika vaika.

tada as kaip ir noredama padeti kitai moterei budama visiskai sveika negaliu buti donore, nes kol kas vaiku neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 19, 19:34)
tada as kaip ir noredama padeti kitai moterei budama visiskai sveika negaliu buti donore, nes kol kas vaiku neturiu unsure.gif

Latvijoj tai tikrai taip, ir Rusijos forumuose tai skaiciau.
Atsakyti
[quote=Boruzele07,2011 05 19, 15:16]
[/quote]
Sveikute,
[/quote]

EGV klinikoje nesakė, kad turi būti gimdžiusi, bet amžius BŪTINAI iki 35 verysad.gif
Atsakyti
Jus negaletumete buti donoremis, nes neturite vaiku. Kiek pamenu - viena is salygu yra tureti vaiku, netureti nevaisingumo problemu ir jaunas amzius.
Atsakyti