Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 12, 18:13)
Mintis teoriskai idomi, bet praktiskai, nezinau, ar imanoma, visu pirma del donoro. Jo tikrai nenoreciau pazinoti. Tad sis niuansas ir pats svarbiausias. Cia tik mano mintis smile.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif as irgi nenoreciau pazinoti donora, o kam to reikia, nebent tai butu artimas draugas, kuris sutiko padeti ir tai abejoju ar sutikciau, kad ateityje nekiltu problemu schmoll.gif
Atsakyti
Gydytoja pati sakė, kad toks variantas galimas. Ir jei mūsų seimūnai mano, kad gali priimti nevaisingoms poroms nepalankius įstatymus, tai turbūt labai nori ir toliau sudaryti sąlygas nelegaliai donorystei LT, galbūt ir pavieniais atvejais. Vienintelis stabdantis dalykas ir yra psichologinis barjeras, kad žinosi, kas donoras.
Atsakyti
O gerai pamasčiusi aš na jei tarkim negaletume susilaukti vaikelio is vyro puses nemanau kad bučiau tokia neteisinga jo atzvilgiu kad leisciau sau buti nestuke.gif jei taip lemta jau tai tebūnie tas vaikas ne musu abieju kraujo.. as uz isivaikinima siuo klausimu.. na bet cia kiek zmonių tiek nuomnių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 16, 12:00)
O gerai pamasčiusi aš na jei tarkim negaletume susilaukti vaikelio is vyro puses nemanau kad bučiau tokia neteisinga jo atzvilgiu kad leisciau sau buti nestuke.gif  jei taip lemta jau tai tebūnie tas vaikas ne musu abieju kraujo.. as uz isivaikinima siuo klausimu.. na bet cia kiek zmonių tiek nuomnių... ax.gif

o prie ko cia neteisinga jo atzvilgiu, visiskai nesutinku schmoll.gif jus manot, kad bet kas gali isivaikinti vaika ir tai yra taip lengva?o ka daryti tai porai kuri neturi nuosava busta ir pastovaus darbo atlyginimo?kas tokiai porai leis isivaikinti?labai lengva sneketi ir patrineti kol pats neususiduri su tuo.
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 16, 11:00)
O gerai pamasčiusi aš na jei tarkim negaletume susilaukti vaikelio is vyro puses nemanau kad bučiau tokia neteisinga jo atzvilgiu kad leisciau sau buti nestuke.gif  jei taip lemta jau tai tebūnie tas vaikas ne musu abieju kraujo.. as uz isivaikinima siuo klausimu.. na bet cia kiek zmonių tiek nuomnių... ax.gif

Keista ta tavo nuomone smile.gif zinoma kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif tiesiog kazkaip keistai skamba tas pasakymas "butu neteisinga jo atzvilgiu" Kokia cia neteisybe? Prie donoro minties prieina abu sutuoktiniai. Turbut niekad pamirsiu vienos gydytojos pasakymo, kuris idealiai tinka cia. Jei jau taip Dievulis dave, kad vyro nevaisingumo priezastis neaiski, tai kodel gi nepasinaudojus donoryste. Juk tevas yra tas kuris uzaugino, o ne kuris sekla pasejo. Tas tevelis dalyvauja tame procese nuo pat pradziu, nuo pradejimo, tas mazylis budamas pilvelyje girdi tevelio balsa jaucia kaip glosto pilveli. Tai man prilygsta stebuklui.
Nors mano situacija butent tokia, kad vyras nevaisingas, kodel as tureciau netekti tokios galimybes pastoti, isnesioti, pagimdyti, maitinti savo kudiki? Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 16, 19:32)
Keista ta tavo nuomone smile.gif zinoma kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif tiesiog kazkaip keistai skamba tas pasakymas "butu neteisinga jo atzvilgiu" Kokia cia neteisybe? Prie donoro minties prieina abu sutuoktiniai. Turbut niekad pamirsiu vienos gydytojos pasakymo, kuris idealiai tinka cia. Jei jau taip Dievulis dave, kad vyro nevaisingumo priezastis neaiski, tai kodel gi nepasinaudojus donoryste. Juk tevas yra tas kuris uzaugino, o ne kuris sekla pasejo. Tas tevelis dalyvauja tame procese nuo pat pradziu, nuo pradejimo, tas mazylis budamas pilvelyje girdi tevelio balsa jaucia kaip glosto pilveli. Tai man prilygsta stebuklui.
Nors mano situacija butent tokia, kad vyras nevaisingas, kodel as tureciau netekti tokios galimybes pastoti, isnesioti, pagimdyti, maitinti savo kudiki? Kodel?

drinks_cheers.gif sutinku
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 16, 12:00)

Tikrai ir as prisidesiu, jog nesuprantu jusu...tokioje gyvenimo situacijoje nera kaltu, yra tik problema, kuria reikia spresti, o ne solidarumo ieskoti...mano vyras man is karto pasake, kad jis jau ta vaikeli myletu vien del to, jog jis mano, o ka kalbeti kai jis visame procese dalyvaus. Gerai, nors ir ne su savo turtu, bet jis dalyvaus...jis glostys pilveli, palaikys mane, dalyvaus gimdyme...manau geresnio tevo ir vaiko rysio nebegali buti...atsiprasau jei kam as ir neitikau, bet cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 16, 18:06)
o prie ko cia neteisinga jo atzvilgiu, visiskai nesutinku schmoll.gif jus manot, kad bet kas gali isivaikinti vaika ir tai yra taip lengva?o ka daryti tai porai kuri neturi nuosava busta ir pastovaus darbo atlyginimo?kas tokiai porai leis isivaikinti?labai lengva sneketi ir patrineti kol pats neususiduri su tuo.

manau jei nebūčiau su tuo susidūrusi nebūčiau šioje forumo dalyje.. pas mus yra analogiška situacija kaip ir daugelio Jūsų esančių čia aš esu sveika, pas MB yra problemų, tik aš dar vis tikiu kad mes pastosim su netradicinės medicinos pagalba ir panašiais dalykais.. bet aš leidau sau pasamprotauti kaip būtų jei vistik mes taip ir nepastotume.. matot esmė yra dar ir vyro stiprumas ir požiūris į šitą situaciją, iš dalies pritariu tai minčiai kad jei moteris gali tai kodėl jai nepastoti .. bet aš žinau savo vyrą... jam tai būtų persunku.. ir pati jausčiausi kažkia "geresnė" na net nemoku išsireikšti ... čia labai laikina viskas gal po metų galvosiu kitaip su metais ateina ir požiūris brandesnis į viską...
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 17, 13:35)
manau jei nebūčiau su tuo susidūrusi nebūčiau šioje forumo dalyje.. pas mus yra analogiška situacija kaip ir daugelio Jūsų esančių čia aš esu sveika, pas MB yra problemų, tik aš dar vis  tikiu kad mes pastosim su netradicinės medicinos pagalba ir panašiais dalykais.. bet aš leidau sau pasamprotauti kaip būtų jei vistik mes taip ir nepastotume.. matot esmė yra dar ir vyro stiprumas ir požiūris į šitą situaciją, iš dalies pritariu tai minčiai kad jei moteris gali tai kodėl jai nepastoti .. bet aš žinau savo vyrą... jam tai būtų persunku.. ir pati jausčiausi kažkia "geresnė" na net nemoku išsireikšti ... čia labai laikina viskas gal po metų galvosiu kitaip su metais ateina ir požiūris brandesnis į viską...

tikiuosi jum neprireiks donoro ir nereikes galvoti apie ivaikinima ir jum iseis pastoti naturaliai. as kaz kada irgi galvojau apie isivaikinima, bet mums neiseis, nes musu finansine padetis yra ne pati geriausia, be to as bedarbe, dirba vienas vyras, busto savo nuosavo neturime, taigi vienintele iseitis tapti tevais donoras. Juk teisingai cia pasake, kad vyras dalyvaus nuo pat pradziu. Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.
Atsakyti
Merginos, ar yra tarp jūsų kam reikia ne spermos, o kiaušialąstės donoro? Jau nebeturiu jėgų skaityti viso forumo, nes šiandien galutinai sužinojau, kad jei turiu išeitį susilaukti vaikelio, tai tik su donorine kiaušialąste.
Ir jei kam kyla klausimų apie vyrų savijautą, tai pasakysiu tik tiek, kad mylint savo žmogų, norint padaryti jį laimingą, galima ryžtis viskam. Jei aš pati būčiau sveika ir mano vyras negalėtų susilaukti vaikų, turbūt susitaikyčiau su bevaikės šeimos likimu, bet greičiausiai taip kalbu tik dėl to, kad daugiau ar mažiau žinau, kaip jaučiasi tas, kuriam reikia donoro.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 18, 21:00)
Merginos, ar yra tarp jūsų kam reikia ne spermos, o kiaušialąstės donoro? Jau nebeturiu jėgų skaityti viso forumo, nes šiandien galutinai sužinojau, kad jei turiu išeitį susilaukti vaikelio, tai tik su donorine kiaušialąste.
Ir jei kam kyla klausimų apie vyrų savijautą, tai pasakysiu tik tiek, kad mylint savo žmogų, norint padaryti jį laimingą, galima ryžtis viskam. Jei aš pati būčiau sveika ir mano vyras negalėtų susilaukti vaikų, turbūt susitaikyčiau su bevaikės šeimos likimu, bet greičiausiai taip kalbu tik dėl to, kad daugiau ar mažiau žinau, kaip jaučiasi tas, kuriam reikia donoro.

sveika, inau tik tiek, kad LT tai draudziama verysad.gif turesit vaziuoti ieskoti kiausialastes donoro pas kaimynus i LV ar i kita sali kur tai leidziama. o kokios pas jus problemos? sakot, kad jei vyras negaletu tureti vaiku, o jus galetumet susitaikitumet su sia situacija ir galetumet gyventi be vaiku, tai kodel tada nusprendet bandyti su donoru? g.gif jei jus pasiryusi tam ingsniui su donoru gal ir vyras jusu butu tam pasizryesm jei viskas butu atvirksciai smile.gif 4u.gif Jei noresit bandyti pas kaimynus tai yra geru atsiliepimu apie embrions klinika LV ir egv klinika LV, www.embrions.lv , www.egv.lv, embrions klinikoje trupuciuka pigiau.
Atsakyti
O gal kas buvo susidure, ar bent jau domejotes tokia galimybe, buti kartu ir donore, tai yra gali kiausialasciu atiduoti i donoro banka, o su kita dalim kiausialasciu daryti IVF. Is tos donorystes tikeciausi tik kad butu IVF procedurai kokia nuolaida? Nezinau, gal cia skamba is fantastikos srities, ir niekas taip nedaro, bet tiesiog. Zinoma kalbu apie latvijos klinikas!
Atsakyti