Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:05)
Gal kas daretes IVF su donoru. Kokie kaina butu LV?

sveikute, girdejau, kad tu jau darei ivf ir tau pavyko is pirmo karto, ar cia kaz ka ne taip supratau? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 21:11)
sveikute, girdejau, kad tu jau darei ivf ir tau pavyko is pirmo karto, ar cia kaz ka ne taip supratau? unsure.gif

embrions klinikoj ivf su donoru kainuoja 690 latu.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:11)

Ne brangioji, turbut ne apie mane girdejai smile.gif mes vis kankinames su n IUI. Ir greiciausiai minti brandinam IVF
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:16)
Ne brangioji, turbut ne apie mane girdejai smile.gif mes vis kankinames su n IUI. Ir greiciausiai minti brandinam IVF

o jetau, o as taip apsidziaugiau del taves, kad po nepavykusiu IUI jum pavyko ivf unsure.gif doh.gif nu kaip gaila...o ka sako daktarai kodel IUI nepavyksta su donoru?gal donoras brokuotas unsure.gif kiek IUI daretes?pas koki gydytoja?o as si menesi startuoju su pirmu IUI egv klinikoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:18)
o jetau, o as taip apsidziaugiau del taves, kad po nepavykusiu IUI jum pavyko ivf unsure.gif  doh.gif nu kaip gaila...o ka sako daktarai kodel IUI nepavyksta su donoru?gal donoras brokuotas unsure.gif kiek IUI daretes?pas koki gydytoja?o as si menesi startuoju su pirmu IUI egv klinikoj ax.gif

Tikiuosi, kad kada nors pasigirsiu, kad pagaliau tapau nestuke.gif .
Kodel nepavyksta, nelabai zinau, nes kartais tai suverciama, kad dar gal nelaikas, gal neuztaiko ant ovuliacjos, puse IUI isvis galima nurasyti, nes sansu pastoti nebuvo, nes hormonai buvo taip issibalansave, kad nebuvo tam galimybiu.
Kelintas iui, tikrai daugiau nei leistina. Latvijoje daremes tik 2 kartus, EGV klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:24)
Tikiuosi, kad kada nors pasigirsiu, kad pagaliau tapau  nestuke.gif .
Kodel nepavyksta, nelabai zinau, nes kartais tai suverciama, kad dar gal nelaikas, gal neuztaiko ant ovuliacjos, puse IUI isvis galima nurasyti, nes sansu pastoti nebuvo, nes hormonai buvo taip issibalansave, kad nebuvo tam galimybiu.
Kelintas iui, tikrai daugiau nei leistina. Latvijoje daremes tik 2 kartus, EGV klinikoje.

o kur kitus daret?nes LT kiek zinau su donoru negalima verysad.gif , nu bet jei su hormonais buvo problemu keista, kad gydytojai leido daryti iui g.gif man liepe padaryti visus hormonu tyrimus pries iui kitaip sake neleis daryti.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:35)
o kur kitus daret?nes LT kiek zinau su donoru negalima verysad.gif , nu bet jei su hormonais buvo problemu keista, kad gydytojai leido daryti iui g.gif man liepe padaryti visus hormonu tyrimus pries iui kitaip sake neleis daryti.

o pas tavo vyra azospermija? ar bandet daryt TESA?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:37)
o pas tavo vyra azospermija? ar bandet daryt TESA?

jo pas mano vyra azoospermija, tesa ne bandem daryti kadangi ivf procedurai siuo metu tiek pinigu neturim, tai nusprendem pabandyti iui su donoru, o jei iseis tai abu busim laimingi, ateityje dar padarisim tesa ir jei nors menkiausios galimybes bus susilaukti bendru vaiku taupysim ivf-ui, bet kol kas tam galimybiu neturim, o laikas eina, man jau senai ne 18 ir norisi iki 30 pagimdyti blush2.gif nors aisku ne visada musu norai sutampa su Dievo valia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:43)
jo pas mano vyra azoospermija, tesa ne bandem daryti kadangi ivf procedurai siuo metu tiek pinigu neturim, tai nusprendem pabandyti iui su donoru, o jei iseis tai abu busim laimingi, ateityje dar padarisim tesa ir jei nors menkiausios galimybes bus susilaukti bendru vaiku taupysim ivf-ui, bet kol kas tam galimybiu neturim, o laikas eina, man jau senai ne 18 ir norisi iki 30 pagimdyti blush2.gif nors aisku ne visada musu norai sutampa su Dievo valia rolleyes.gif

Is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 05 11, 21:45)
Is kokio tu miesto?

klaipeda, o ka?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 11, 20:47)
klaipeda, o ka?

parasysiu az
Atsakyti
Sveikutės, parašysiu apsurdą ir galit mane akmenim mėtyti, bet tiesiog tai mano pastebėjimas ir pamastymas... kai nueini į VK niekas neprašo is vyro jokio asmens dokumento.. visiškai jokio tik pasako varda, pavardę ir gimimo datą.. taip kad ir Lietuvoje nusivedus "donorą" gali iui pasidaryti, tik jau čia kitas niuansas.. tada žinosi kas vaiko tėvas.. tačiau manau gyvenimas yra netikėtas ir spalvotas, gal kartais kitos poros ir randa kažka iš pažįstamų kad tam ryžtūsi.. na kaip jau sakiau nusikalbėsiu.. bet tiesiog tai tik mano mintys blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 05 12, 10:28)
Sveikutės, parašysiu apsurdą ir galit mane akmenim mėtyti, bet tiesiog tai mano pastebėjimas ir pamastymas... kai nueini į VK niekas neprašo is vyro jokio asmens dokumento.. visiškai jokio tik pasako varda, pavardę ir gimimo datą.. taip kad ir Lietuvoje nusivedus "donorą" gali iui pasidaryti, tik jau čia kitas niuansas.. tada žinosi kas vaiko tėvas.. tačiau manau gyvenimas yra netikėtas ir spalvotas, gal kartais kitos poros ir randa kažka iš pažįstamų kad tam ryžtūsi.. na kaip jau sakiau nusikalbėsiu.. bet tiesiog tai tik mano mintys  blush2.gif  ax.gif

Mintis teoriskai idomi, bet praktiskai, nezinau, ar imanoma, visu pirma del donoro. Jo tikrai nenoreciau pazinoti. Tad sis niuansas ir pats svarbiausias. Cia tik mano mintis smile.gif
Atsakyti