Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(xlx @ 2011 02 16, 00:00)
as tai net nezinau kodel.. dabar net pati susimasciau.. nebeprisimenu.. biggrin.gif  bet esu tikrai patenkinta sia klinika - LT klinikos neprilygsta LV klinikoms. Tenai viskas labai paprasta, jokio biurokratizmo, nekisa bereikalingu paslaugu, nereikalauka tyrimu darytis butent pas juos, o ne kur kitur.. ir pati aplinka labai patinka. Pas juos operacine netgi atskirame aukste ikurdinta, ne taip kaip pas mus - viskas viename..Atliekant IUI paleidzia raminancia muzikyte ir po proceduros dar leidzia paguleti.. po dar skiria kambariuka, kuriame galima siek tiek dar pagulineti smile.gif o prie viso to, dar ir kainos kur kas mazesnes nei LT..

sutinku su kiekvienu sakiniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As tai nieko kol kas cia negaliu pakomentuot,nes pas mane dabar priverstine pertrauka verysad.gif lenkak kaip jums sekasi?gal turit jau kokiu naujienu? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 16, 00:00)
as tai net nezinau kodel.. dabar net pati susimasciau.. nebeprisimenu.. biggrin.gif  bet esu tikrai patenkinta sia klinika - LT klinikos neprilygsta LV klinikoms. Tenai viskas labai paprasta, jokio biurokratizmo, nekisa bereikalingu paslaugu, nereikalauka tyrimu darytis butent pas juos, o ne kur kitur.. ir pati aplinka labai patinka. Pas juos operacine netgi atskirame aukste ikurdinta, ne taip kaip pas mus - viskas viename..Atliekant IUI paleidzia raminancia muzikyte ir po proceduros dar leidzia paguleti.. po dar skiria kambariuka, kuriame galima siek tiek dar pagulineti smile.gif o prie viso to, dar ir kainos kur kas mazesnes nei LT..

Aš ir gi su viskuo sutinku drinks_cheers.gif LT ir LV nėra ką lygint
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 02 16, 15:40)
Sveikutes 4u.gif As tai nieko kol kas cia negaliu pakomentuot,nes pas mane dabar priverstine pertrauka verysad.gif lenkak kaip jums sekasi?gal turit jau kokiu naujienu? nestuke.gif

aciu kad teiraujes 4u.gif bet musu fronte kol kas nieko dziuginancio,dabar kol kas atostogaujam nuo visu planavimu,taupom pinigelius ir ruosemies moraliskai.net nezinau kada risiuos dar vienam bandimui doh.gif po tiek nesekmiu tesiog baisu.....
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2011 02 16, 18:30)
aciu kad teiraujes 4u.gif bet musu fronte kol kas nieko dziuginancio,dabar kol kas atostogaujam nuo visu planavimu,taupom pinigelius ir ruosemies moraliskai.net nezinau kada risiuos dar vienam bandimui doh.gif po tiek nesekmiu tesiog baisu.....

Pilnai tave suprantu 4u.gif Zinok man jau tokios mintys uzeina ar as kada nors turesiu savo vaikeli?nors viena sitam gyvenime verysad.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, o as tokiu klausimu...o kur nors cia, pabaltijos salyse renkantis donora imanoma butu paatyti foto? nes pvz jei jau busim galutinai tam pasiryze, tai noreciau tokio, kuris butu kuo panasesnis i mano vyra.....
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2011 02 17, 21:56)
sveikos mergaites, o as tokiu klausimu...o kur nors cia, pabaltijos salyse renkantis donora imanoma butu paatyti foto? nes pvz jei jau busim galutinai tam pasiryze, tai noreciau tokio, kuris butu kuo panasesnis i mano vyra.....

bent jau EGV tikrai nėra galimybės, bet manau, kad foto visai nereikalinga. Svarbiausia išsirinkti kraujo grupę, plaukų spalvą, ūgį, svorį.. o panašumas paskui ir taip atsiras. Kiek skaičiau, ir kiek gydytojai sako - visi vaikučiai kažkuom panašūs į tėčius būna, taip kad dėl to pergyventi tikrai nereikia wink.gif
Papildyta:
Miliusia, LenkaK,

stiprybės jums, tik nesugalvokit palūžti!! nors aš jau ir pati vos laikausi, bet stengiuosi iš paskutiniųjų nepalsiduoti ir eiti iki galo.. kad ir kiek kainuos, tiek sveikatos, tiek laiko, tiek pinigų.. mes gimėm būti mamomis, tokiomis ir būsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2011 02 17, 21:56)

sveikute,na foto tai tikrai niekas neparodis schmoll.gif as irgi noreciau,bet deja tokios info jie sutieikt negali doh.gif
Papildyta:
QUOTE(miliusia @ 2011 02 17, 21:50)
Pilnai tave suprantu 4u.gif Zinok man jau tokios mintys uzeina ar as kada nors turesiu savo vaikeli?nors viena sitam gyvenime verysad.gif

nu ir mane zinok kartais aplanko tokios mintys,kad galiu tai ir likti be vaikiuko verysad.gif bet stengiuos vit salin tokias nesamones,ir tikrai bandisiu kovot iki galo,tol kol leis sveikata ir pinigai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xlx @ 2011 02 17, 22:33)
bent jau EGV tikrai nėra galimybės, bet manau, kad foto visai nereikalinga. Svarbiausia išsirinkti kraujo grupę, plaukų spalvą, ūgį, svorį.. o panašumas paskui ir taip atsiras. Kiek skaičiau, ir kiek gydytojai sako - visi vaikučiai kažkuom panašūs į tėčius būna, taip kad dėl to pergyventi tikrai nereikia wink.gif
Papildyta:
Miliusia, LenkaK,

stiprybės jums, tik nesugalvokit palūžti!! nors aš jau ir pati vos laikausi, bet stengiuosi iš paskutiniųjų nepalsiduoti ir eiti iki galo.. kad ir kiek kainuos, tiek sveikatos, tiek laiko, tiek pinigų.. mes gimėm būti mamomis, tokiomis ir būsim  mirksiukas.gif

tikrai busim wub.gif
Atsakyti
Ir as merginos manau, kad kiekviena anksciau ar veliu taps mamomis ax.gif kitaip ir buti negali, tiesiog cia laiko klausimas, juk Dievasmato viska mirksiukas.gif taigi nenusiminam,nors mane tik dar laukia sitas kelias, bet jau dabar bandau nusiteikti optimistiskai. Aisku trupuciuka baisoka, bet...ko tik nepadarisi del sitos svajones 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai mergaites uz palaikyma aciuks.gif Stengiuosiu galvot kad kada nors tikrai turesiu savo vaikeli,bet buna tokiu akimirku kai labai sunkiai isgyvenu be leliuko verysad.gif Bembis kokie jusu planai,gal jau bandet IVF?Ar jums vis delto reiks donoro pagalbos?
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 02 19, 12:32)
Aciu labai mergaites uz palaikyma aciuks.gif Stengiuosiu galvot kad kada nors tikrai turesiu savo vaikeli,bet buna tokiu akimirku kai labai sunkiai isgyvenu be leliuko verysad.gif Bembis kokie jusu planai,gal jau bandet IVF?Ar jums vis delto reiks donoro pagalbos?

artimiausia kas planuose - tai antradieni turesiu laparoskopija, o veliau, jei iseis, tai net po kokio menesio bandysim IUI su donoru. Pas mus vel kazkaip tragiska situacija, tik keletas negyvu spermiuku.....Zinoma, dar neprarandu viltie, kad gal atsiras tu gyvuju, su kuriais galesim bandyti ICSI....Man idomu, o ar kas nors LT bande atsivesti koki kita zmogu ir darytis su jo sperma IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bembis1: 27 vasario 2011 - 13:10
p.s. butu malonu pabendrauti su tomis, pas kurias panasi situacija.....ta prasme, kai jau net ICSI neaisku ar galima bus taikyti...
Atsakyti