Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 15, 21:09)
O kokius tyrimus jums reikejo pasidaryti pries IUI?ar reikejo GN daryti?man siaip nesake daryti, bet as labai to bijau, nes kiek zinau skausminga procedura blush2.gif
Del ZPV viruso manau, kad neturetu del to nesisekti pastoti g.gif O as dar nezinau ar naturaliame cikle pirma IUI daryti ar stimuliuojant, kiek girdejau stimuliuojant daugiau sansu pastoti. O kiek tau metu, jei nepaslaptis? blush2.gif

hormonu tyrimus (Progesterona, prolaktina, testosterona, ir skydliaukes) ir ten vietoj EGV pasidariau, kuriuos liepe - manau tie patys, kuriuos ir tau atsiunte. GN nedariau, nes be proto baile esu.. blush2.gif tai vat uz tai ir galvoju, jei jau darysiu, tai laporaskopija - tai bent jei ras ka nors, tai is karto ir patvarkys.. bet siaip tai nei LV gydytojas, nei LT gydytoja net nepasiule pasidaryti GN..
o del stimuliavimo, tai man LV gydytojas patare pirma karta bandyti naturaliame cikle, o LT tai is karto pradejo siulyti stimuliavima, bet as nesutikau.. gal ir suklydau del to.. esme ta, kad neaisku kaip reaguos tavo organizmas i stimuliavima. Pas mane stimuliuotam cikle uzaugo tik vienas folis, o sekanti cikla net nestimuliuojant uzaugo 2 foliai (kai jau ju nebereikejo.. ), o dabar vienas is ju niekaip nepranyksta.. :/ vis delto su vienu foliu vaziuoti toki kelia ir moketi tokius pinigus - manau, kad neapsimoka..
beje, man 26 m. O tau?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 15, 21:53)
hormonu tyrimus (Progesterona, prolaktina, testosterona,  ir skydliaukes) ir ten vietoj EGV pasidariau, kuriuos liepe - manau tie patys, kuriuos ir tau atsiunte. GN nedariau, nes be proto baile esu..  blush2.gif tai vat uz tai ir galvoju, jei jau darysiu, tai laporaskopija - tai bent jei ras ka nors, tai is karto ir patvarkys.. bet siaip tai nei LV gydytojas, nei LT gydytoja net nepasiule pasidaryti GN..
o del stimuliavimo, tai man LV gydytojas patare pirma karta bandyti naturaliame cikle, o LT tai is karto pradejo siulyti stimuliavima, bet as nesutikau.. gal ir suklydau del to.. esme ta, kad neaisku kaip reaguos tavo organizmas i stimuliavima. Pas mane stimuliuotam cikle uzaugo tik vienas folis, o sekanti cikla net nestimuliuojant uzaugo 2 foliai (kai jau ju nebereikejo.. ), o dabar vienas is ju niekaip nepranyksta.. :/ vis delto su vienu foliu vaziuoti toki kelia ir moketi tokius pinigus - manau, kad neapsimoka..
beje, man 26 m. O tau?

Esu dar visiska zalia sitame reikale blush2.gif kiek tu foliu turi uzaugti IUI procedurai? Man 28 smile.gif Tai esi jaunute, kazkodel maniau esi vyresne blush2.gif Nu tikrai turi pavykti trecias kartas nemeluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 15, 21:58)
Esu dar visiska zalia sitame reikale blush2.gif kiek tu foliu turi uzaugti IUI procedurai? Man 28 smile.gif Tai esi jaunute, kazkodel maniau esi vyresne blush2.gif Nu tikrai turi pavykti trecias kartas nemeluoja 4u.gif

nu cia ir pasakei.. cia su savim lygini, kad esu jaunute? biggrin.gif nu neesu dar sena, bet tas laikas taip greit bega.. nespeji ne sureaguot.. unsure.gif
Su ta zalia spalva tai ir man teko pradzioj kankintis - neaisku, nei kur kreiptis, nei ka daryti, nei apskritai kas tas folikulas, ir kas ta stimuliacija.. o dabar jau kaip tikra biologe jauciuosi biggrin.gif
o del folikulu, tai kaip gydytoja sako, tai svarbiausia ne ju kiekis, o ju kokybe.. bet kai pvz turi 4 skirtingo folikulus - tai vis didesne tikimybe atsiranda, kad jei ne vienas uzkibs, tai antras, ne antras - tai bent trecias, arba du is karto smile.gif o kai su vienu - tai pramazinai to vienintelio folio ovuliacijos laika ir vsio.. sad.gif
Atsakyti
ex....nu gal ir as suprasiu kai pradesiu eiti IUI kelia unsure.gif Tai pas taves dabar pertrauka ar jau ruosiaties 3 IUI?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 15, 22:21)
ex....nu gal ir as suprasiu kai pradesiu eiti IUI kelia unsure.gif Tai pas taves dabar pertrauka ar jau ruosiaties 3 IUI?

nu kol nepradanginsiu to uzsilikusio seno folio, tol negaliu imtis jokiu veiksmu.. tai kaip ir gaunas priverstine pertrauka.. unsure.gif
o tai jus kada ketinat startuoti su IUI?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 15, 22:26)
nu kol nepradanginsiu to uzsilikusio seno folio, tol negaliu imtis jokiu veiksmu.. tai kaip ir gaunas priverstine pertrauka.. unsure.gif
o tai jus kada ketinat startuoti su IUI?

siaip labai noreciau,kad jau si pavasari, bet kaip iseis taip, nes dar tyrimus reikia pasidaryti ax.gif
Papildyta:
kaz kaip ziuriu niekas nebeuzeina i sia tema padiskutuoti isskyrus mus unsure.gif
kur jus visos merginos pradingot?gal visos jau nestuke.gif
Atsakyti
Na tai su tyrimais ilgai neuztruksi smile.gif jei daugiau kliuciu nera - tai turetumet greitai stratuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 15, 22:37)
Na tai su tyrimais ilgai neuztruksi smile.gif jei daugiau kliuciu nera - tai turetumet greitai stratuot wink.gif

Tikiuosi 4u.gif idomiai ar ilgai tenka laukti tu tyrimu atsakymus?
Atsakyti
Sangria023, xlx,
o kodėl pasirinkote EGV kliniką, o ne Embrions?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 15, 22:59)
Sangria023, xlx,

As parasiau laiska ir i Embrions ir i Egv klinikas, bet atrase tik Egv, siaip nezinau kokia klinika yra geresne visi atsilepia gerai apie ir ta ir ta klinika.Tik viena mergina pasake, kad kai norejo daryti IUI embrions klinikoj naturaliame cikle jai kaip ir neleido liepe stimuliuoti g.gif ,o egv leidzia pasirinkti, be to girdejau,kad egv klinikoj daugiau donoru pasirinkimo ax.gif Gal kas gali papasakoti apie embrions placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 15, 23:09)
As parasiau laiska ir i Embrions ir i Egv klinikas, bet atrase tik Egv, siaip nezinau kokia klinika yra geresne visi atsilepia gerai apie ir ta ir ta klinika.Tik viena mergina pasake, kad kai norejo daryti IUI embrions klinikoj naturaliame cikle jai kaip ir neleido liepe stimuliuoti g.gif ,o egv leidzia pasirinkti, be to girdejau,kad egv klinikoj daugiau donoru pasirinkimo ax.gif Gal kas gali papasakoti apie embrions placiau ax.gif

Na aš lankausi Embrions, bet apie tuos donorinius reikalus nedaug galiu papasakot, tik žinau, kad daro, kažkada užklausiau, tai gyd sako, tau nereikia gi dar galvot apie donorą, tai taip ir liko. Aš kai rinkausi, tai buvau daug gerų atsiliepimų girdėjus būtent apie Embrions, be to ir kainos man pas juos pasirodė mažesnės, o šiaip esu viskuo patenkinta ten thumbup.gif Dėl IUI tai jie nedaro tos procedūros taip dažnai kaip pas mus LT, bet daro būtent tada kai reikia donoro, o stimuliuot ar ne, manau, žiūri pagal aplinkybes.
Sėkmės tau 4u.gif ir nebijok, tikrai ta IUI nebaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 15, 22:59)
Sangria023, xlx,

as tai net nezinau kodel.. dabar net pati susimasciau.. nebeprisimenu.. biggrin.gif bet esu tikrai patenkinta sia klinika - LT klinikos neprilygsta LV klinikoms. Tenai viskas labai paprasta, jokio biurokratizmo, nekisa bereikalingu paslaugu, nereikalauka tyrimu darytis butent pas juos, o ne kur kitur.. ir pati aplinka labai patinka. Pas juos operacine netgi atskirame aukste ikurdinta, ne taip kaip pas mus - viskas viename..Atliekant IUI paleidzia raminancia muzikyte ir po proceduros dar leidzia paguleti.. po dar skiria kambariuka, kuriame galima siek tiek dar pagulineti smile.gif o prie viso to, dar ir kainos kur kas mazesnes nei LT..
Atsakyti