QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 15, 21:09)
O kokius tyrimus jums reikejo pasidaryti pries IUI?ar reikejo GN daryti?man siaip nesake daryti, bet as labai to bijau, nes kiek zinau skausminga procedura
Del ZPV viruso manau, kad neturetu del to nesisekti pastoti O as dar nezinau ar naturaliame cikle pirma IUI daryti ar stimuliuojant, kiek girdejau stimuliuojant daugiau sansu pastoti. O kiek tau metu, jei nepaslaptis?
Del ZPV viruso manau, kad neturetu del to nesisekti pastoti O as dar nezinau ar naturaliame cikle pirma IUI daryti ar stimuliuojant, kiek girdejau stimuliuojant daugiau sansu pastoti. O kiek tau metu, jei nepaslaptis?
hormonu tyrimus (Progesterona, prolaktina, testosterona, ir skydliaukes) ir ten vietoj EGV pasidariau, kuriuos liepe - manau tie patys, kuriuos ir tau atsiunte. GN nedariau, nes be proto baile esu.. tai vat uz tai ir galvoju, jei jau darysiu, tai laporaskopija - tai bent jei ras ka nors, tai is karto ir patvarkys.. bet siaip tai nei LV gydytojas, nei LT gydytoja net nepasiule pasidaryti GN..
o del stimuliavimo, tai man LV gydytojas patare pirma karta bandyti naturaliame cikle, o LT tai is karto pradejo siulyti stimuliavima, bet as nesutikau.. gal ir suklydau del to.. esme ta, kad neaisku kaip reaguos tavo organizmas i stimuliavima. Pas mane stimuliuotam cikle uzaugo tik vienas folis, o sekanti cikla net nestimuliuojant uzaugo 2 foliai (kai jau ju nebereikejo.. ), o dabar vienas is ju niekaip nepranyksta.. :/ vis delto su vienu foliu vaziuoti toki kelia ir moketi tokius pinigus - manau, kad neapsimoka..
beje, man 26 m. O tau?