Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Boruzele07 @ 2011 02 07, 09:28)
Zinau, kad lietuvoje tai nera legalu. Bet dar kas taip daro, kad puse kiausialasciu atiduoda, o puse apvaisina ir isodina man? Kokios nuolaidos galima tiketis? Ir turbut latvijoje geriausia klinika EGV? Idomu jai parasyciau jiems laiska, tai gal ir kazka daugiau paaiskintu.

EGV klinikoje kiaušalaščių donore gali būti jei tau iki 35 metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 07, 00:18)
as tai tuos tyrimus EGV pasidariau - pigiau gavosi. Bet siaio tai irgi kiek tenka pasidaryt tyrimu, tai einu i Endemika (tik Vilniuj).

O kiek mazdaug jums isejo Latvijoj pasidaryti siuis tyrimus, nes man parase visus tyrimus kokius turiu atlikti pries atliekant IUI prosedura, reikia ir hormonu tyrima atlikti, LPL tai pasiskaiciavau iseina apie 400lt visi tyrimai Endemik klinikoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 07, 11:33)
O kiek mazdaug jums isejo Latvijoj pasidaryti siuis tyrimus, nes man parase visus tyrimus kokius turiu atlikti pries atliekant IUI prosedura, reikia ir hormonu tyrima atlikti, LPL tai pasiskaiciavau iseina apie 400lt visi tyrimai Endemik klinikoj 4u.gif

aš už konsultaciją ir visus tyrimus sumokėjau 300 lt. O čia ir LPL įskaičiavai į 400 lt kainą?? ir iš vis Endemikas LPL atlieka? g.gif
aš tai LPL neesu dariusi (jei aš gerai suprantu, kad LPL - laporaskopija)..
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 07, 21:38)
aš už konsultaciją ir visus tyrimus sumokėjau 300 lt. O čia ir LPL įskaičiavai į 400 lt kainą?? ir iš vis Endemikas LPL atlieka?  g.gif
aš tai LPL neesu dariusi (jei aš gerai suprantu, kad LPL - laporaskopija)..

Ne LPL tai lytiskai plintancios ligos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 07, 22:26)
Ne LPL tai lytiskai plintancios ligos 4u.gif

nu blyn durne.. lotuliukas.gif toky kelia nuejau, ale dar LPL neissifravau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 07, 22:46)
nu blyn durne..  lotuliukas.gif toky kelia nuejau, ale dar LPL neissifravau biggrin.gif

lotuliukas.gif o kaip jum sekasi? jus irgi su donoro pagalba bandot?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 14, 10:48)
lotuliukas.gif  o kaip jum sekasi? jus irgi su donoro pagalba bandot?

mums prastai.. turėjom 2 IUI, bet nesėkmingus.. dabar sustreikavo mano ciklas ir neaišku kada vėl startuosime.. ir iš vis ar startuosime.. galvoju gal iš karto taupyti pinigėlius IVFui, bet tai gerokai užtruks su mūsų pajamom, o jei vėl bandyti IUI - kiek dar jų bus ?( kuo toliau, tuo sunkiau viską atlaikyti).. žodžiu esame didelėje nežinioje.. kol kas mėginu pašalinti užsilikusį folikulą ir atstatyti savo ciklą, o toliau - kaip dievulis duos..
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 14, 22:57)
mums prastai.. turėjom 2 IUI, bet nesėkmingus.. dabar sustreikavo mano ciklas ir neaišku kada vėl startuosime.. ir iš vis ar startuosime.. galvoju gal iš karto taupyti pinigėlius IVFui, bet tai gerokai užtruks su mūsų pajamom, o jei vėl bandyti IUI - kiek dar jų bus ?( kuo toliau, tuo sunkiau viską atlaikyti).. žodžiu esame didelėje nežinioje.. kol kas mėginu pašalinti užsilikusį folikulą ir atstatyti savo ciklą, o toliau - kaip dievulis duos..

Nenusimink 4u.gif kokioj jus klinikoj daret IUI? mes dar nebuvom LV bet ruosiames pavasari vaziuoti tikriausiai i EGV. Man e-mailu jie atsiunte sarasa tyrimu kuriuos turiu pasidaryti pries atvaziuojant i procedura. Idomiai kodel nepavyksta IUI jei sperma gera, o pas moteri problemu nera g.gif ex...O ka gydytojai sako kodel nepavyko gal koks nepraeinamumas ar dar kas? NU manau verta pabandyti 3 IUI, kaz kur skaiciau, kad maziausiai 3 IUI reikia bandyti daryti, jei nepastoji tada jau IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 15, 09:58)
...... Idomiai kodel nepavyksta IUI jei sperma gera, o pas moteri problemu nera g.gif ex........

Kai kam nepavyksta n IUI ir n IVF, ir nieks nežino kodėl g.gif
Atsakyti
Nenusimink 4u.gif kokioj jus klinikoj daret IUI? mes dar nebuvom LV bet ruosiames pavasari vaziuoti tikriausiai i EGV. Man e-mailu jie atsiunte sarasa tyrimu kuriuos turiu pasidaryti pries atvaziuojant i procedura. Idomiai kodel nepavyksta IUI jei sperma gera, o pas moteri problemu nera g.gif ex...O ka gydytojai sako kodel nepavyko gal koks nepraeinamumas ar dar kas? NU manau verta pabandyti 3 IUI, kaz kur skaiciau, kad maziausiai 3 IUI reikia bandyti daryti, jei nepastoji tada jau IVF g.gif

O iš kur žinai, kad neturi problemų, gali būti įvairios imuninės ir pan. 4u.gif
Atsakyti

Mes EGV klinikoj lankemės pas gydytoją Leinšą. Aš negaliu sakyti, kad pas mane visai problemų nėra - aš turiu aukštos rizikos ŽPV virusą, kažkur skaičiau, kad jis gali turėti įtakos pastojimui, nors gydytojai man to nepatvirtino.. o gal ir su kiaušintakiais prasti reikalai - nesityriau.. aš jau apie laporaskopiją galvoju.. nors gydytoja sakė dar palaukt ir pabandyt 3 IUI.. be to mano 1 IUI buvo natūraliam cikle su vienu folikulu, o IUI stimuliuotam cikle - bet irgi tik su vienu foliu.. tai gal tiesiog laiko neįtaikėm.. o gal tiesiog persinervinau.. kas ten žino..
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2011 02 15, 20:26)
Mes EGV klinikoj lankemės pas gydytoją Leinšą. Aš negaliu sakyti, kad pas mane visai problemų nėra - aš turiu aukštos rizikos ŽPV virusą, kažkur skaičiau, kad jis gali turėti įtakos pastojimui, nors gydytojai man to nepatvirtino.. o gal ir su kiaušintakiais prasti reikalai - nesityriau.. aš jau apie laporaskopiją galvoju.. nors gydytoja sakė dar palaukt ir pabandyt 3 IUI.. be to mano 1 IUI buvo natūraliam cikle su vienu folikulu, o  IUI stimuliuotam cikle - bet irgi tik su vienu foliu.. tai gal tiesiog laiko neįtaikėm.. o gal tiesiog persinervinau.. kas ten žino..

O kokius tyrimus jums reikejo pasidaryti pries IUI?ar reikejo GN daryti?man siaip nesake daryti, bet as labai to bijau, nes kiek zinau skausminga procedura blush2.gif
Del ZPV viruso manau, kad neturetu del to nesisekti pastoti g.gif O as dar nezinau ar naturaliame cikle pirma IUI daryti ar stimuliuojant, kiek girdejau stimuliuojant daugiau sansu pastoti. O kiek tau metu, jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti