Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(redute @ 2008 07 02, 10:35)
aišku, man sunku įvertinti jūsų materialinę situaciją, bet patarčiau neskubėti dėl donoro. kažkaip gausit tų pinigų IVF, reikia tik labai norėti  blush2.gif 
sorry, jei žeidžiu, bet mano nuomone reikia bandyti su savo vyro grikiukais bent jau 1 kartą  smile.gif  cool.gif

Gal ir verta, bet laukti metus laiko ar kažkiek kol sutaupysim neturiu kantrybės verysad.gif Tuo labiau kai ir ne jaunyn einam
Atsakyti
is pirmo karto ir su donoro sperma ne visada pavyksta..
reikia vyra pastiprinti ir vel bandyti darytis IUI su vyro turtu ax.gif as taip manau ir taip daryciau..
Atsakyti
Singerita, tavo variantas yra super. Niekada nepagalvojau,kad is tiesu juk galima IUI darytis,o ne IVF su donoro sperma, kai is moteriskos puses maziau problemu.Tiesa paskaius- kazkada ziurinejau Latvijos kaininka klinikos, tai ten IUI yra brangesne nei lietuvoj ir zymiai.Taip kad kelios inseminacijos-bus IVFo Latvijoj kaina.IVFai ten pigesni nei Lietuvoj. Jau vien del to reiketu pasvarstyti su vyro sperma.Sakau issiaiskink, bet man rodos IUI kaina vos ne puse IVFo kainos.
Bet siaip mergaites as mastau, jeigu pas vyra su genetika negerai.Ir verdiktas- sperma netinkama net IVFui,o is moteriskosios puses viskas gerai-IUI su donoro sperma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2008 07 02, 15:35)
Singerita, tavo variantas yra super. Niekada nepagalvojau,kad is tiesu juk galima IUI darytis,o ne IVF su donoro sperma, kai is moteriskos puses maziau problemu.Tiesa paskaius- kazkada ziurinejau Latvijos kaininka klinikos, tai ten IUI yra brangesne nei lietuvoj ir zymiai.Taip kad kelios inseminacijos-bus IVFo Latvijoj kaina.IVFai ten pigesni nei Lietuvoj. Jau vien del to reiketu pasvarstyti su vyro sperma.Sakau issiaiskink, bet man rodos IUI kaina vos ne puse IVFo kainos.
Bet siaip mergaites as mastau, jeigu pas vyra su genetika negerai.Ir verdiktas- sperma netinkama net IVFui,o is moteriskosios puses viskas gerai-IUI su donoro sperma  thumbup.gif

Na bent jau jų tinklapyje parašyta, kad IUI su donoro sperma 230 latų, na tai apie 1100 lt gaunasi, na vis ne 10 000 lt kurių IVF reikia doh.gif Nebent aš ten ne taip perskaičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 14:43)
Na bent jau jų tinklapyje parašyta, kad IUI su donoro sperma 230 latų, na tai apie 1100 lt gaunasi, na vis ne 10 000 lt kurių IVF reikia  doh.gif  Nebent aš ten ne taip perskaičiau  g.gif

Cia jau reiketu kad butu kuri mergaite dariusi LV, arba konsultuotis su LV gydytojais.Nuvaziuosi i LV ir suzinosi ax.gif
As tiksliai nezinau tik esu girdejusi.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2008 07 02, 16:45)
Cia jau reiketu kad butu kuri mergaite dariusi LV, arba konsultuotis su LV gydytojais.Nuvaziuosi i LV ir suzinosi  ax.gif
As tiksliai nezinau tik esu girdejusi.

Na tai gal iš šio skyrelio kuri nors galės atsakyti kiek ištikro kainuoja ? Gal net neverta svaigti apie tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 15:50)
Na tai gal iš šio skyrelio kuri nors galės atsakyti kiek ištikro kainuoja ? Gal net neverta svaigti apie tai  lotuliukas.gif

Parasiau tau az mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Algirda @ 2008 07 02, 15:35)
Tiesa paskaius- kazkada ziurinejau Latvijos kaininka klinikos, tai ten IUI yra brangesne nei lietuvoj ir zymiai.Taip kad kelios inseminacijos-bus IVFo Latvijoj kaina.IVFai ten pigesni nei Lietuvoj. Jau vien del to reiketu pasvarstyti su vyro sperma.Sakau issiaiskink, bet man rodos IUI kaina vos ne puse IVFo kainos.
Bet siaip mergaites as mastau, jeigu pas vyra su genetika negerai.Ir verdiktas- sperma netinkama net IVFui,o is moteriskosios puses viskas gerai-IUI su donoro sperma  thumbup.gif

taigi IUI su donorine darai, tai ir kaina skirias g.gif šiaip mes mokėjom eurais, bet kažkur 1100 lt ir gaunas.

pas mus abiems problemos: vyrui - genetika, man - policistinės, bet gavos iš pirmo karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doris @ 2008 07 02, 16:24)
taigi IUI su donorine darai, tai ir kaina skirias  g.gif šiaip mes mokėjom eurais, bet kažkur 1100 lt ir gaunas.

pas mus abiems problemos: vyrui - genetika, man - policistinės, bet gavos iš pirmo karto  smile.gif

Tada tikrai nedaug ax.gif na variantas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(doris @ 2008 07 02, 17:24)
taigi IUI su donorine darai, tai ir kaina skirias  g.gif šiaip mes mokėjom eurais, bet kažkur 1100 lt ir gaunas.

pas mus abiems problemos: vyrui - genetika, man - policistinės, bet gavos iš pirmo karto  smile.gif

Tai nors gerai, kad kaina nelabai gąsdina rolleyes.gif Šiaip manau per vasarą dar pailsėsiu ir jei niekas nepasikeis rudenį šitą variantą bandysiu
Atsakyti
As taip pat siuliau Singerijai su vyru kartu dar pagalvoti, nes as turbut bet ka padaryciau, kad tai butu musu abieju vaikas, bendras kurinys. Ir manau, kad cia pinigai ne pagrindini vaidmeni vaidina! Gi dabar visai tai galima daryti ir issimoketinai. O donoras yra tik griebimasis siaudo.
Atsakyti
Na nemanau kad tai griebimasis siaudo, gal tam zmogui tikrai tik vienintele iseitis.Na zinot ne kiekvienas gali ir paskolas moket.Ir kai moki uz ora tai irgi pakankamai sunku su tuom gyventi.Retai kada pirmas IVFas pavyksta.Reikia keliu. Yra zmoniu kurie vaikinasi vaikus, nors galetu darytis IVFus,ir finansiskai pajegus tai daryti. Ar tai irgi griebimasis siaudo? Na nesutinku, bet cia tik mano nuomone.
Kiekvienas pasirenka kelia,kuris jam tuo metu atrodo priimtiniausias. ax.gif
Atsakyti