Sveikos, merginos. Nuo pradžių perskaičiau temelę, bet dar vis tiek tebesu I domėjimosi stadijoj. Kadangi man po LP išaugo FSH, LH, kaip ir šansų savo biologiniam vaikeliui, matyt, nedaug turiu. Tad galvoju apie planą B. Ir noriu Jūsų paklausti, kurios mėginote kaiušialąstės donorystę, kiek ši procedūra trunka, kokia eiga ir pan. Sesers amžius jau netinkamas, tad reikėtų ''skolintis'' iš to, ką siūlytų klinika... Jeigu nesunku, gal galėtumėte paprotinti mane (kad ir į až).
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 01, 13:59)
Merginos keliu tema i virsu
Gal kas zino kur Klaipedoje galima pasidaryti siuos tyrimus:
Syphilis, AIDS (HIV), HBs, HCV antibodies?
Cia man is EGV klinikos atsiunte
Aš Endemike dariausi.
QUOTE(galiu @ 2011 02 06, 14:14)
Jau senokai svarstau, kad būčiau nieko prieš pagelbėti nevaisingoms šeimoms kaip kiaušiąlastės donorė. Domina, kokie reikalavimai keliami donorei, procedūros niuansai ir kt., ir ar tai keltų kokią nors riziką mano pačios sveikatai.
Mane taip pat domintu sita informacija. Ar yra galimybe, paciai buti donore ir tuo paciu buti pati apvaisinta. Dali kiausialasciu duociau, kitas mano apvaisintu. Gal tada butu galima tiketis kazkokios nuolaidos IVF?
Galima ir AZ. Busiu dekinga jei kazkas galetu padeti siuo klausimu
QUOTE(Sangria023 @ 2011 02 01, 14:59)
Merginos keliu tema i virsu
as tai tuos tyrimus EGV pasidariau - pigiau gavosi. Bet siaio tai irgi kiek tenka pasidaryt tyrimu, tai einu i Endemika (tik Vilniuj).
QUOTE(galiu @ 2011 02 06, 15:14)
Jau senokai svarstau, kad būčiau nieko prieš pagelbėti nevaisingoms šeimoms kaip kiaušiąlastės donorė. Domina, kokie reikalavimai keliami donorei, procedūros niuansai ir kt., ir ar tai keltų kokią nors riziką mano pačios sveikatai.
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 02 06, 20:12)
Mane taip pat domintu sita informacija. Ar yra galimybe, paciai buti donore ir tuo paciu buti pati apvaisinta. Dali kiausialasciu duociau, kitas mano apvaisintu. Gal tada butu galima tiketis kazkokios nuolaidos IVF?
ziurint kurioj šaly, LT išvis donorystė nepripažinta, Latvijoje teirautis, arčiausiai. Rizika jūsų sveikatai minimali, pastimuliuos truputeli ir viskas.
QUOTE(paperdoll @ 2011 02 07, 07:50)
ziurint kurioj šaly, LT išvis donorystė nepripažinta, Latvijoje teirautis, arčiausiai. Rizika jūsų sveikatai minimali, pastimuliuos truputeli ir viskas.
Zinau, kad lietuvoje tai nera legalu. Bet dar kas taip daro, kad puse kiausialasciu atiduoda, o puse apvaisina ir isodina man? Kokios nuolaidos galima tiketis? Ir turbut latvijoje geriausia klinika EGV? Idomu jai parasyciau jiems laiska, tai gal ir kazka daugiau paaiskintu.
QUOTE(Boruzele07 @ 2011 02 07, 09:28)
Zinau, kad lietuvoje tai nera legalu. Bet dar kas taip daro, kad puse kiausialasciu atiduoda, o puse apvaisina ir isodina man? Kokios nuolaidos galima tiketis? Ir turbut latvijoje geriausia klinika EGV? Idomu jai parasyciau jiems laiska, tai gal ir kazka daugiau paaiskintu.
Latvijoje dar yra Embrions klinika, jie irgi užsiima su donorinėm