Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Sveiki,kaip rasti šio forumo moderatorę?
Atsakyti
sveikutes,kiek perskaiciau vis kalbat apie donoro sperma,nelabai supratau ar cia LV?Idomu kaip su donorine kiausialaste?Kuriai nesunku parasykit prasau...
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 10 24, 20:38)
sveikutes,kiek perskaiciau vis kalbat apie donoro sperma,nelabai supratau ar cia LV?Idomu kaip su donorine kiausialaste?Kuriai nesunku parasykit prasau...

Taip LV - tiek su sperma, tiek su donorinėm kiaušialąstėm.
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 10 24, 20:38)

taip, LV daro apvaisinima tiek su donorine sperma, tiek su donorinem kiausialastem.. o tave domina kiausialastes?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2010 10 25, 21:57)
taip, LV daro apvaisinima tiek su donorine sperma, tiek su donorinem kiausialastem.. o tave domina kiausialastes?

Labukas,taip-kiausialastes,pas mane issekes rezervas,mazai pagamina su vaistukais,jei nesunku,parasyk prasau viska apie tai zinai.Ieskau salies,kurioje pigiau,gali buti nebutinai LV.Is anksto aciu

Aciu visoms atsakiusioms,visoms sekmes
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2010 10 30, 10:52)
Labukas,taip-kiausialastes,pas mane issekes rezervas,mazai pagamina su vaistukais,jei nesunku,parasyk prasau viska apie tai zinai.Ieskau salies,kurioje pigiau,gali buti nebutinai LV.Is anksto aciu                   

Aš lankausi LV Embrions klinikoje, pirmos konsultacijos metu kai kalbėjom apie viską tikrai sakė, kad yra daroma IVF su donorinėm kiaušialąstėm, man atrodo sakė apie 3000 eurų kainuoja, bet dabar pažiūrėjau jų puslapyje tai rašo kad beveik 3000 latų. Man irgi prastai stimuliavosi, tai sakau gerai kad vistiek yra paskutinis variantas su donorinėm, tai sakė tau dar anksti kalbėt apie donorines ir nieko daugiau nepapasakojo. Yra dar LV klinika EVG, bet ten brangiau. Neužilgo turėčiau važiuoti vėl pas juos ir vėl paklausiu, tikrai noriu žinoti, kad dar yra ir planas C, ne tik B, jei ką papasakos būtinai parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2010 10 25, 21:57)

Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 30, 12:14)
Aš lankausi LV Embrions klinikoje, pirmos konsultacijos metu kai kalbėjom apie viską tikrai sakė, kad yra daroma IVF su donorinėm kiaušialąstėm, man atrodo sakė apie 3000 eurų kainuoja, bet dabar pažiūrėjau jų puslapyje tai rašo kad beveik 3000 latų. Man irgi prastai stimuliavosi, tai sakau gerai kad vistiek yra paskutinis variantas su donorinėm, tai sakė tau dar anksti kalbėt apie donorines ir nieko daugiau nepapasakojo. Yra dar LV klinika EVG, bet ten brangiau. Neužilgo turėčiau važiuoti vėl pas juos ir vėl paklausiu, tikrai noriu žinoti, kad dar yra ir planas C, ne tik B, jei ką papasakos būtinai parašysiu.

Aciu tau mieloji uz issamu ats,jei su
zinosi ka daugiau viska parasyk prasau,toje salyje kur as gyvenu iseina virs 20.000litu,o pinigeliu dar nlb yra.Sekmes tau,linkiu kad neprireiku tau nei B nei C plano,
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif keliu tema i virsu ax.gif Turiu toki klausimeli IUI procedura Latvijoj su donoro sperma kai ja daro ar kokia narkoze duoda? Ar cia nieko baisaus blush2.gif
Ir dar paskaitinejau apie embrions klinika ir EGV ir nesuprantu kodel pas ju taip kainos skiriasi. Pvz. embrions klinikoj IUI tik 180 latu o EGV 350 g.gif Gal EGV klinika geresne ar kaip cia? Pavasari planuojam pirma karta ten vaziuoti tai nezinau kokia klinika geriau pasirinkti. Gal patarsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 01 15, 19:20)

sveikute,buvau ir toj ir toj klinikoj kuri yra geresne sunku pasakyti mirksiukas.gif nes kol kas norimo rezultato neturim verysad.gif bet tai tikrai ne nuo gyd.priklauso,jie is savo puses padaro viska thumbup.gif na jeigu atvirai tai Embrions as daug geriau jauciuosi ax.gif bet tai tik mano nuomone 4u.gif o del kainu tai tikrai Embrions truputuka pigiau ax.gif
dar klausei ar IUI atlieka su narkoze,tai ne jokios narkozes nebuna tai procedurai.patikek tai visai neskausminga 4u.gif
sekmes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenkaK: 15 sausio 2011 - 19:56
QUOTE(Moshino*** @ 2010 11 16, 19:21)
Aciu tau mieloji uz issamu ats,jei su
zinosi ka daugiau viska parasyk prasau,toje salyje kur as gyvenu iseina virs 20.000litu,o pinigeliu dar nlb yra.Sekmes tau,linkiu kad  neprireiku tau nei B nei C plano,

daznai apie tave pagalvoju, Moshino kaip laikaisi? gal jau yra kokiu naujienu? skaiciau vienam rus forume neseniai, kad mergaite , kuriai pries tai dare ivf su donorinem ir nepasiseke, neseniai pastojo naturaliai, jai sake, kad rezervas jau nekoks, kad tik donorines, ir vualia!!! 4u.gif
Atsakyti
Moshino, o ne vienas gydytojas pasake tau del to rezervo ?
Pasikonsultuok gal su keliais dar... gal maisyti vaistus, taikyti kitas schemas ir pavyks dar kazka issimuliuoti. kaip tavo fsh, lh, e2 ?
Atsakyti