Sveikos merginos
esu cia naujoke taigi daug ko nezinau, bet labai tikiuosi, kad priimsit mane ir patarsit
O istorija mano paprasta kai ir visu cia esanciu, susituokem su vyru pries 4 metus ir is karto pradejom planuoti vaikeli, po puses metu nesekmes pradejau eiti i poliklinikas ir tirtis, pas mane problemu nerado, tada pasiule istirti vyra. Jis is karto sutiko kai gavom spermogramos atsakymas gavau soka su vyru nemato spermatazoidu
isvada azoospermija ir naturaliai pastoti nera sansu
Nuvarem i Kauna pas androloge Zilaitiene, kuri padare visus tyrimu ir nukripymu nerado, taipogi dare vyrui ir genetini tyrima irgi be pakitimu, taigi nevaisingumo priezastis kaip ir neaiski. Taip ir prabego 4 metai tikedamasi, kad vdrug ivyks stebuklas ir iseis pastoti naturaliai.
O gal vis del to su tokia diagnoze yra atveju, kad pastoja naturaliai, gal tie vitaminai tribestan ar profertil padaris stebukla net nezinau
O klausimas mano butu toks kokia klinika geriau rinktis donoro spermos pasirinkimui embrions arba EGV? Nes man rodos as jau pasirizau tam. Ir dar mano vyrui ta procedura TESA nebuvo atlikta, nezinau man rodos neverta, nes jei ir ras ka nors ten reikes daryti dirbtini apvaisinima, o tam pinigu mes neturim