Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(skorpas35 @ 2010 08 08, 15:17)
Sveikute. Ar buvot konsultuotis , kaip sekėsi?
Norėjau parašyt žinutę į až, bet nepavyko, nes pilna pašto dėžutė  ax.gif

Labas,

parašiau į až smile.gif

bet šiaip bendri įspūdžiai, kad ir kitos žinotų - vienintelis LV trūkumas - atstumas.. nes daugiau įžiūriu tik privalumus smile.gif ir aptarnavimas geras, ir kaina nebloga biggrin.gif pirma karta paeme krauja taip, kad net nepajutau (pries tai tai visad alpdavau..). Nu žodžiu, jei tik yra galimybė, tai tikrai verta tenai važiuoti smile.gif
Atsakyti
svekutes

norejau uzklausti, tiek mebrions tiek EGV klinikose donoro nuotrauku nebuna/???? pvz as noreciau kad jos butu ir rinkciausi kuo pnasesni i mano mylimaji............
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2010 09 20, 14:54)
Labas, ne nuotraukų nėra. Surašyti tik duomenys, plaukų, akių spalva, ūgis, svoris, amžius, kraujo grupė, ar vedęs ir ar turi vaikų. Embrionse dar išsilavinimas.Daugiau nieko.

sveikute,
dekui tau visu pirma labai uz atsakyma smile.gif o kaip pati....ar jau kakzike pasistumejot link tikslo, ar vis dar apmastymuose? mes si sestadieni buvom LV ir kazkaip gydytojas nuteike link donoro...bet aisku kol kas dar bandysim kaip nors kazka atrasti ir pas MB
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu priminti ir dar kartą pakviesti į šį šeštadienį, rugsėjo 25d, 11 val., Vaisingumo Asociacijos patalpose (Žirmūnų g. 143 - 121kab.) organizuojamą susitikimą-diskusiją tema “Myliu save tokią, kokia esu. “ wub.gif
Dalinsimės, tyrinėsime, mokysimės, diskutuosime apie moteriškumą ir meilę sau, nepaisant to jei mums ir nesiseka.

Diskusiją ves Asociacijos psichologė Romena Kačinienė.
Norinčias dalyvauti kviečiame iki penktadienio popietės registruotis el. paštu.:

romena.kaciniene@gmail.com arba info@vaisingumoasociacija.lt arba tel. 8683 71632 (Rūta).

Plačiau apie viską, apie kitus organizuojamus Asociacijos renginius ir kainas galite pasiskaityti čia:
http://www.vaisingum...evaisingumu-/78

Mūsų organizuojamuose renginiuose gali dalyvauti ir ne Asociacijos nariai, norime padėti visiems, tad sakome...

Iki susitikimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 21 rugsėjo 2010 - 18:29
[quote=skorpas35,2010 09 20, 20:22]
O mes nutarėm dviem frontais: MB bando pagert vitaminų, sportuoja...ir po kelių mėnesių bandysim pasikartot turto tyrimą, nors gydytojas irgi pasakė kad nelabai yra vilčių kad pagerės situacija verysad.gif , bet gi būna stebuklų.
O šiaip tai laukiu 2IUI rezultatų mirksiukas.gif
Sėkmės Jums drinks_cheers.gif
[/quote

ogo, manau teisingai darot smile.gif nestovit vietoje smile.gif tai ar dar nera atsakymu......?????? p.s. kiek supratau IUI daromi buvo Emrions??? kiek mazdaug isejo pinigeliu? is 3 donoru tegalejot rinktis? ar naturaliam cikle??? soriukas u lavina klausimu, tiesiog neturiu daugiau ka kamantineti............ ax.gif
Atsakyti
Ir kamantinėk mirksiukas.gif tam čia ir esam kad bendrautume viena su kita. Jei ne SM tai būčiau visiškai žalia doh.gif
Atsakymas bus 28d. smile.gif Mes darėmės ne Embrionse, o EGV klinikoj, taip pat Rygoj. Nors dėl 1IUI buvom nuvažiavę į Embrions, bet kai neišėjo susiderint, tai pasidomėjau kitom klinikom, ir paaiškėjo kad EGV daugiau donorų. Mes rinkomės iš aštuonių. Ir 1 ir 2IUI darėm stimuliuotam cikle, kai daugiau folikulų ir šansų daugiau. O kainavo panašiai apie 2000lt.
[/quote]

smagu kad supranti, jog reikika pagalbos ir patarimu wink.gif o siaip, noriu pasmalsauti...pagal ka rinkotes? pagal panasuma, pagal issilavinima...? EGV kuroje Latvijos dalyje mazdaug randasi? Tikriausiia ne Rygoje?
Atsakyti
[quote=skorpas35,2010 09 23, 16:08]
smagu kad supranti, jog reikika pagalbos ir patarimu wink.gif o siaip, noriu pasmalsauti...pagal ka rinkotes? pagal panasuma, pagal issilavinima...? EGV kuroje Latvijos dalyje mazdaug randasi? Tikriausiia ne Rygoje?
[/quote]
Rygoj, beveik centre, netgi arčiau nei Embrions smile.gif Rinkomės kad būtų panašūs plaukai ir akys...na ir kiti bruožai. EGV nėr info apie išsilavinimą ax.gif
[/quote]

laukiam atsakymu, siandien berods juos gauti turetum.....? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif esu cia naujoke taigi daug ko nezinau, bet labai tikiuosi, kad priimsit mane ir patarsit ax.gif O istorija mano paprasta kai ir visu cia esanciu, susituokem su vyru pries 4 metus ir is karto pradejom planuoti vaikeli, po puses metu nesekmes pradejau eiti i poliklinikas ir tirtis, pas mane problemu nerado, tada pasiule istirti vyra. Jis is karto sutiko kai gavom spermogramos atsakymas gavau soka su vyru nemato spermatazoidu verysad.gif isvada azoospermija ir naturaliai pastoti nera sansu verysad.gif Nuvarem i Kauna pas androloge Zilaitiene, kuri padare visus tyrimu ir nukripymu nerado, taipogi dare vyrui ir genetini tyrima irgi be pakitimu, taigi nevaisingumo priezastis kaip ir neaiski. Taip ir prabego 4 metai tikedamasi, kad vdrug ivyks stebuklas ir iseis pastoti naturaliai.
O gal vis del to su tokia diagnoze yra atveju, kad pastoja naturaliai, gal tie vitaminai tribestan ar profertil padaris stebukla net nezinau g.gif
O klausimas mano butu toks kokia klinika geriau rinktis donoro spermos pasirinkimui embrions arba EGV? Nes man rodos as jau pasirizau tam. Ir dar mano vyrui ta procedura TESA nebuvo atlikta, nezinau man rodos neverta, nes jei ir ras ka nors ten reikes daryti dirbtini apvaisinima, o tam pinigu mes neturim verysad.gif
Atsakyti
skorpas35
o jūs Tesa nedarėt?pabijojot dėl to, kad genetinės priežastys?jeigu nesunku, gal galėtum įvardinti, kokios tos priežastys, kokios galimos pasekmės 4u.gif
ir dar klausimėlis, ar procedūros daromos atšildžius spermą, ar donoras priduoda naujai tuo metu, kada jums reikia?
Atsakyti
Merginos dar norejau paklausti ar po donoro spermos isodinimo t.y. IUI gali gimti dvinukai?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2010 10 12, 19:51)
Merginos dar norejau paklausti ar po donoro spermos isodinimo t.y. IUI gali gimti dvinukai?

Labukas, priklauso, ar bus daroma naturaliam cikle, ar stimuliuojant.. jei naturaliam - tai sansai nedideli, bet jei stimuliuojant - tai nemazi sansai - priklauso, kiek tinkamu folikulu kiausides subrandina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2010 10 12, 19:09)
O tai uzsiregistravus ir atvaziavus pirma karta ta pacia diena parenka donora ir padaro isodinima ar kaip? blush2.gif

ziurint kada tu nuvaziuoji.. mes pirmai konsultacijai vaziavom menesi pries numatoma procedura, tai mane tik apziurejo, padare reikiamus tyrimus ir vsio. Donoro nedave pasirinkt - sake per anksti rinktis - gali buti, kad per tiek laiko jis jau bus panaudotas, o gal ir is vis man neiseis pasidaryt proceduros (kaip beje man ir atsitiko).. tai jie labai saugo tuos donorus. Sake pasiskambint diena pries procedura ir telefonu issirinkt. Bet kuriuo atveju, diena pries butina yra paskambinti ir pranesti, kad atvaziuojat, kad jie spetu paruosti sperma.
Aisku, jei jus vaziuojat jau pries pacia procedura konsultacijai, tai tokiu atveju manau, kad duos is karto pasirinkti donora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2010 10 12, 20:46)
Labukas, priklauso, ar bus daroma naturaliam cikle, ar stimuliuojant.. jei naturaliam - tai sansai nedideli, bet jei stimuliuojant - tai nemazi sansai - priklauso, kiek tinkamu folikulu kiausides  subrandina smile.gif
Papildyta:
ziurint kada tu nuvaziuoji.. mes pirmai konsultacijai vaziavom menesi pries numatoma procedura, tai mane tik apziurejo, padare reikiamus tyrimus ir vsio. Donoro nedave pasirinkt - sake per anksti rinktis - gali buti, kad per tiek laiko jis jau bus panaudotas, o gal ir is vis man neiseis pasidaryt proceduros (kaip beje man ir atsitiko).. tai jie labai saugo tuos donorus. Sake pasiskambint diena pries procedura ir telefonu issirinkt. Bet kuriuo atveju, diena pries butina yra paskambinti ir pranesti, kad atvaziuojat, kad jie spetu paruosti sperma.
Aisku, jei jus vaziuojat jau pries pacia procedura konsultacijai, tai tokiu atveju manau, kad duos is karto pasirinkti donora smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif o kokia klinika jus pasirinkot? as galvoju kaz kodel apie embrions, bet kiti sako, kad egv gera klinika nu nezinau dar galvosim. O del ko jums nepavyko isodinimas blush2.gif kaz kas negerai buvo? ir dar ar uztenka tik paskambinti ir uzsiregistruoti?manau, kad per pirma konsultacija nieko nedaris gal nores is pradziu istirti mane arba paprasis kokiu nors tyrimu atvezti su savim.
Atsakyti