Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(Siela_01 @ 2010 06 17, 18:48)
sėkmės 4u.gif galiu tik padrąsinti ir palinkėti kantrybės 4u.gif
mano vienas apsilankymas ir buvo savaitgalį - tiesiog jeigu reikia ateina gydytojas ir sesutė.

aš jau supuoju kelių savaičių dukrytę wub.gif vyras be galo ją myli ir mumis labai rūpinasi wub.gif mums pastoti pavyko iš antro karto (IUI)

Laba, ir aš ruošiuosi IUI su donoru,Embrions klinikoj, tai ten pasirinkimas labai jau menkas verysad.gif , o kaip EGV klinikoj vyksta pasirinkimas, ar yra nuotraukos?
Mes bandysim natūraliam cikle, tai va kilo klausimas ar taiko stimuliacijas su donoru, tam kad daugiau subręstų folikulų ir būtų daugiau šansų pastoti? O kaip su donoru jei nepavyksta iš pirmo karto, kitam kartui vėl reikia rinktis kitą? Ir dar... kiek jums maždaug kainavo?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2010 06 18, 07:04)
1. o IUI būtina daryti stimuliaciją, ar galima bandyti natūraliame cikle?  g.gif
Papildyta:
2.Mano moraliniai nuostatai truputį kitokie, kad galėčiau eiti permiegoti su bet kuo..  schmoll.gif suprantu, kad  toks būdas pastoti pigiausias, tačiau tokiu atveju, galiu pasakyti, kad galiu ir vyrą sveiką susirasti..  tačiau man, kaip ir visoms kitoms, norinčioms pastoti donoro pagalba, norisi gyventi ramiai, taikiai ir be išdavystės jausmo  tongue.gif

1. jo, egv gydytojas net pats pirmiausia pasiūlė pabandyti be stimuliacijos (natūraliam cikle). Bet man taip neužkibo, tai antram kartui jau rinkausi stimuliaciją.
O ir gydytojo nuomonė, kad geriau 1 leliukas, bet sveikas, išnešiotas...negu keli ir su didelėm rizikom g.gif

2. drinks_cheers.gif nei už ką nemiegočiau su kitu vyru schmoll.gif

QUOTE(skorpas35 @ 2010 06 18, 07:11)
o kaip EGV klinikoj vyksta pasirinkimas, ar yra nuotraukos?
Mes bandysim natūraliam cikle, tai va kilo klausimas ar taiko stimuliacijas su donoru, tam kad daugiau subręstų folikulų ir būtų daugiau šansų pastoti? O kaip su donoru jei nepavyksta iš pirmo karto, kitam kartui vėl reikia rinktis kitą? Ir dar... kiek jums maždaug kainavo?

ne, nuotraukų nėra - ir labai džiaugiuosi, o yra bendras aprašymas - plauku, akiu spalva, ūgis, svoris, kraujo grupė, amžius...
antram kartui nieko nebesirinkau - taikė tą patį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2010 06 18, 11:45)

ne, nuotraukų nėra - ir labai džiaugiuosi, o yra bendras aprašymas - plauku, akiu spalva, ūgis, svoris, kraujo grupė, amžius...

aišku, aš irgi tada mėginsiu natūraliame cikle, man irgi geriau vienas bet sveikas rolleyes.gif na nebent iš kokių trijų kartų nepavyks ax.gif o tai vieną donorą kelis kartus galima naudoti? tai gerai - mažiau galvot reiks thumbup.gif o tai man sudėtingiausias procesas bus apsispręst, kurį donorą imt doh.gif

o beje, toks klausimukas "bijančio begemoto" - o ta pati procedūra skausminga?? oficialiai rašoma, kad nelabai, bet aš vis tiek pakankamai bijau biggrin.gif man medicina yra priešas nr.1 lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, IUI visiškai neskausminga, gal kiek nemalonu - na, kaip per apžiūrą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(peteliuske @ 2010 06 17, 21:40)
o jus cia kalbat apie gyvus donorus? ta prasme vyra? jei taip, tai kodel negalima tiesiog permiegoti su bet kuo lt?
mums reikalingas megintuvelis, aisku bndysim susitaupyti ir taip susilaukti vaikelio, bet donora ja turiu cia lt, pati susiradusi, todel ir paklausiau taip

Jumoristė lotuliukas.gif Tai Tu atsinešk sloikelyje iš savo donoro, nereiks latviško biggrin.gif

Man įdomus toks klausimas, tiesiog teoriškai. Lietuvos donoras neleidžiamas įstatymiškai. Jeigu pastoji LV su donoru... na, visko gyvenime būna - po kiek laiko vyras sako noriu skirtis. Nemokėsiu alimentų, vaikas ne mano. O kaip tada? g.gif Kad tikrai ne jo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 18 birželio 2010 - 11:53
QUOTE(Siela_01 @ 2010 06 18, 11:45)

sveiki. kadangi skaitineju si foruma, tai klausimas iskilo del donoro IQ ar kitaip tariant, kazkokie duomenys apie intelekta, o taip pat paveldimas ligas gimineje yra informacija? Nors tikiuosi, kad juos ten atrenka labai grieztai.
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 06 18, 12:55)
sveiki. kadangi skaitineju si foruma, tai klausimas iskilo del donoro IQ ar kitaip tariant, kazkokie duomenys apie intelekta, o taip pat paveldimas ligas gimineje yra informacija? Nors tikiuosi, kad juos ten atrenka labai grieztai.

O kaIP nustatysi paveldimas ligas, nemanau, kad tai vertina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 18, 12:10)
O kaIP nustatysi paveldimas ligas, nemanau, kad tai vertina g.gif

Na apie intelektą manau pasako išsilavinimas..o dėl paveldimų ligų tai nemanau kad vertina, juk ir realiai gyvenime kai draugauji ir renkiesi žmogų į gyvenimo pakeleivius argi klausi apie paveldimas ligas?....
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 18, 10:52)
Nepergyvenk, IUI visiškai neskausminga, gal kiek nemalonu - na, kaip per apžiūrą  biggrin.gif
Papildyta:

Jumoristė  lotuliukas.gif Tai Tu atsinešk sloikelyje iš savo donoro, nereiks latviško  biggrin.gif

Man įdomus toks klausimas, tiesiog teoriškai. Lietuvos donoras neleidžiamas įstatymiškai. Jeigu pastoji LV su donoru... na, visko gyvenime būna - po kiek laiko vyras sako noriu skirtis. Nemokėsiu alimentų, vaikas ne mano. O kaip tada?  g.gif Kad tikrai ne jo...  unsure.gif

Nezinau kaip LV,net turetu visur panasi tvarka buti,bet UK pries bet kokias proceduras su donorine sperma kelis kart su pora susitinkama,isaiskinama visos pareigos-kas, kur, del ko ir kaip ir pasiraso pora dokumentus,kad jokiu tokiu "ne mano " nebutu.Tai yra siuo atveju vyras prisiima atsakomybe,rupintis kaip uz savu ir santuokoj ir skyrybu atveju.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 06 18, 16:42)
Nezinau kaip LV,net turetu visur panasi tvarka buti,bet UK pries bet kokias proceduras su donorine sperma kelis kart su pora susitinkama,isaiskinama visos pareigos-kas, kur, del ko ir kaip ir pasiraso pora dokumentus,kad jokiu tokiu "ne mano " nebutu.Tai yra siuo atveju vyras prisiima atsakomybe,rupintis kaip uz savu ir santuokoj ir skyrybu atveju.

Sveikos, noreciau suzinoti, kiek mazdaug kainuoja apvaisinimas su donoro sperma?Kokiu reikia tyrimu ir kur juos darotes Lt ar Lv?
Atsakyti
Lietuvoje neleidžia įstatymai, merginos važiuoja į Latviją.
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2010 06 18, 19:45)
Sveikos, noreciau suzinoti, kiek mazdaug kainuoja apvaisinimas su donoro sperma?Kokiu reikia tyrimu ir kur juos  darotes Lt ar Lv?

na aš neesu tiksli konsultantė, kadangi pati esu tik morališko pasiruošimo etape, bet jau kiek domėjausi ir skaičiau, tai tyrimus galima pasidaryti LT, o į LV galima važiuoti pačiai procedūrai. O dėl kainos tai irgi nelabai žinau, bet kažkur jei su IUI, tai apie 1000-2000 LT unsure.gif
Atsakyti
IUI su donoro sperma Embrionse kainuoja 160 latų + vaistukai.
Atsakyti