Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

Sveika lenkaK 4u.gif Kaip jums sekasi?gal jau turit geru ziniu?gal jau nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2010 06 05, 22:21)
Sveika lenkaK 4u.gif Kaip jums sekasi?gal jau turit geru ziniu?gal jau  nestuke.gif ?

sveikute 4u.gif deja musu fronte kol kas dziugiu naujienu nera doh.gif du IVFai nepaviko,nekimba zirniukas ir vsio verysad.gif nezinau ka toliau darit,esu begalo pasimetus.......kokie jusu planai?
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 06 05, 22:31)
sveikute 4u.gif deja musu fronte kol kas dziugiu naujienu nera doh.gif du IVFai nepaviko,nekimba zirniukas ir vsio verysad.gif nezinau ka toliau darit,esu begalo pasimetus.......kokie jusu planai?

sveikute 4u.gif na pas mus irgi kol kas nieko gero verysad.gif pas mane rado cista,dabar geriu KT du menesius ir jeigu nepavyks ja isnaikint,tai teks operuotis doh.gif dar ir MB nedirba,tai ir finansines problemos,nezinau kada cia kas paaiskes,zinok labai sunku visa ta istvert verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2010 06 06, 10:43)
sveikute 4u.gif na pas mus irgi kol kas nieko gero verysad.gif pas mane rado cista,dabar geriu KT du menesius ir jeigu nepavyks ja isnaikint,tai teks operuotis doh.gif dar ir MB nedirba,tai ir finansines problemos,nezinau kada cia kas paaiskes,zinok labai sunku visa ta istvert verysad.gif

patikek labai tave suprantu doh.gif pati esu negeresnies busenos verysad.gif bet turim kazkaip laikytis ir toliau kovot.....juk mes stiprios 4u.gif tikiu kad ir mums nusisipsos laime,butinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 06 06, 23:24)
patikek labai tave suprantu doh.gif pati esu negeresnies busenos verysad.gif bet turim kazkaip laikytis ir toliau kovot.....juk mes stiprios 4u.gif tikiu kad ir mums nusisipsos laime,butinai wub.gif

bandau buti stipri,bet nevisada tai iseina,bet gal kada nors ir mums svies saulute ir mes busim laimingos nestuke.gif ir taip norisi kad kuo greiciau tai butu
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2010 06 07, 19:12)
bandau buti stipri,bet nevisada tai iseina,bet gal kada nors ir mums svies saulute ir mes busim laimingos  nestuke.gif ir taip norisi kad kuo greiciau tai butu

butinai taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

jungiuosi prie jūsų 4u.gif po vakarykštės TESA, pradedu morališkai ruoštis kelionėms į LV. Gal kas neseniai lankėtės kurioje nors klinikoje ir žinote kaip reikalai su donoriukais?? unsure.gif
Atsakyti
Laba,
As lankausi EGV, buvau sia savaite, su donorais problemu nera, ta prasme ju yra... O siaip jie iskeliauja porai savaiteliu atostogu. na bet neaisku kuomet tu galvoji i LV sauti...

QUOTE(xlx @ 2010 06 17, 16:46)
Sveikos mergaitės,

jungiuosi prie jūsų  4u.gif po vakarykštės TESA, pradedu morališkai ruoštis kelionėms į LV. Gal kas neseniai lankėtės kurioje nors klinikoje ir žinote kaip reikalai su donoriukais??  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2010 06 17, 18:16)
Laba,
As lankausi EGV, buvau sia savaite,  su donorais problemu nera, ta prasme ju yra... O siaip jie iskeliauja porai savaiteliu atostogu. na bet neaisku kuomet tu galvoji i LV sauti...

Na aš čia tik svarstymų etape esu.. nenoriu labai skubėti.. vis tiek nepriskubėsiu.. verysad.gif o reikia iš naujo pasiruošt ir morališkai, ir fiziškai, ir finansiškai.. morališkai lyg ir buvau nusiteikusi, jog gali tekti bandyti su donoru, tačiau, kol nebuvau visiškai įsitikinusi, jog nėra šansų susilaukti vaikiuko su savo mylimu vyru, tai ši mintis nebuvo tokia skaudi ir pagrįsta.. o dabar pasirodo, kad nebėra kitos išeities.. aš noriu leliuko, ir nesvarbu, kad vyras nebus biologinis tėtis, tačiau juk jis mažiuką augins ir rūpinsis juo smile.gif aišku, jei bent su donoru išeis.. gal būt likimas neduos ir šios laimės patirt.. verysad.gif na bet norisi tikėtis geriausio 4u.gif todėl pradedu labai rimtai domėtis šia galimybe.. kadangi perskaičiau, kad čia kažkuriuo metu buvo didelis donorų trūkumas, tai dabar tiesiog įdomu, kiek laiko užtruks tinkamą donorą susirast smile.gif
o dar klausimėlis toks kilo, ar EGV klinika dirba savaitgaliais?
Atsakyti
QUOTE(xlx @ 2010 06 17, 18:17)
Na aš čia tik svarstymų etape esu.. nenoriu labai skubėti.. vis tiek nepriskubėsiu.. verysad.gif  o reikia iš naujo pasiruošt ir morališkai, ir fiziškai, ir finansiškai.. morališkai lyg ir buvau nusiteikusi, jog gali tekti bandyti su donoru, tačiau, kol nebuvau visiškai įsitikinusi, jog nėra šansų susilaukti vaikiuko su savo mylimu vyru, tai ši mintis nebuvo tokia skaudi ir pagrįsta.. o dabar pasirodo, kad nebėra kitos išeities.. aš noriu leliuko, ir nesvarbu, kad vyras nebus biologinis tėtis, tačiau juk jis mažiuką augins ir rūpinsis juo smile.gif aišku, jei bent su donoru išeis.. gal būt likimas neduos ir šios laimės patirt..  verysad.gif  na bet norisi tikėtis geriausio  4u.gif  todėl pradedu labai rimtai domėtis šia galimybe.. kadangi perskaičiau, kad čia kažkuriuo metu buvo didelis donorų trūkumas, tai dabar tiesiog įdomu, kiek laiko užtruks tinkamą donorą susirast smile.gif
o dar klausimėlis toks kilo, ar EGV klinika dirba savaitgaliais?

sėkmės 4u.gif galiu tik padrąsinti ir palinkėti kantrybės 4u.gif
mano vienas apsilankymas ir buvo savaitgalį - tiesiog jeigu reikia ateina gydytojas ir sesutė.

aš jau supuoju kelių savaičių dukrytę wub.gif vyras be galo ją myli ir mumis labai rūpinasi wub.gif mums pastoti pavyko iš antro karto (IUI)
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2010 06 17, 18:16)
Laba,
As lankausi EGV, buvau sia savaite,  su donorais problemu nera, ta prasme ju yra... O siaip jie iskeliauja porai savaiteliu atostogu. na bet neaisku kuomet tu galvoji i LV sauti...

o jus cia kalbat apie gyvus donorus? ta prasme vyra? jei taip, tai kodel negalima tiesiog permiegoti su bet kuo lt?
mums reikalingas megintuvelis, aisku bndysim susitaupyti ir taip susilaukti vaikelio, bet donora ja turiu cia lt, pati susiradusi, todel ir paklausiau taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 17 birželio 2010 - 20:42
QUOTE(Siela_01 @ 2010 06 17, 19:48)
sėkmės 4u.gif galiu tik padrąsinti ir palinkėti kantrybės 4u.gif
mano vienas apsilankymas ir buvo savaitgalį - tiesiog jeigu reikia ateina gydytojas ir sesutė.

aš jau supuoju kelių savaičių dukrytę wub.gif vyras be galo ją myli ir mumis labai rūpinasi wub.gif mums pastoti pavyko iš antro karto (IUI)

Nuoširdžiausiai sveikinu wub.gif
o IUI būtina daryti stimuliaciją, ar galima bandyti natūraliame cikle? g.gif
Papildyta:
QUOTE(peteliuske @ 2010 06 17, 21:40)
o jus cia kalbat apie gyvus donorus? ta prasme vyra? jei taip, tai kodel negalima tiesiog permiegoti su bet kuo lt?
mums reikalingas megintuvelis, aisku bndysim susitaupyti ir taip susilaukti vaikelio, bet donora ja turiu cia lt, pati susiradusi, todel ir paklausiau taip

Mano moraliniai nuostatai truputį kitokie, kad galėčiau eiti permiegoti su bet kuo.. schmoll.gif suprantu, kad toks būdas pastoti pigiausias, tačiau tokiu atveju, galiu pasakyti, kad galiu ir vyrą sveiką susirasti.. tačiau man, kaip ir visoms kitoms, norinčioms pastoti donoro pagalba, norisi gyventi ramiai, taikiai ir be išdavystės jausmo tongue.gif
Atsakyti