Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

QUOTE(lenkaK @ 2009 05 09, 17:24)
na iskarto nuejom cia i VK,cia padarem visus reikiamus tyrimus ir jau tada su tais tyrimais nuvaziavom i Latvija. mirksiukas.gif bet visai tai procedurai lankemes ten kad gyd.jau matitu kaip pas mane viskas ten auga,kaip rieagoja organizmas ir t.t.nes juk telefonu visko neisaiskinsi na man ten visai patiko nieko blogo negaliu pasakit mirksiukas.gif
Papildyta:

dabar trumpam atsijungsiu bet paskui butinai jai kas tave duomins i viska atsakisiu wub.gif

dar noreciau paklaust kiek apitiksliai reikia pinigeliu siam reikalui?buciau tau labai dekinga uz atsakima 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 09, 16:31)
dar noreciau paklaust kiek apitiksliai reikia pinigeliu siam reikalui?buciau tau labai dekinga uz atsakima 4u.gif aciu

viska rasi siuose psl.:www.avaclinic.com; www.embrions.lv; www.neaugliba.lv;www.egv.lv gali jiems rasyti anglu,rusu kalbom,atrasys be problemu,visur ten nurodytos kainos ir t.t.sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petrowna: 09 gegužės 2009 - 16:52
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 10, 09:44)
aciu jauperskaiciau kai kurios puslapius 4u.gif

sveikute 4u.gif na mums prireike mazdaug 8500 LT,bet cia IVF procedurai,o gal jums neprireiks i paviks IUI su donoru mirksiukas.gif mums deja nepaviko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 10, 11:22)
aciu uz atsakima 4u.gif tikiosiu mums prireiks tik IUI su donoro sperma

labai labai to linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 05 10, 11:29)
labai labai to linkiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif as tau irgi linkiu kad pasisegtu antras IVF ir tu taptum nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 10, 11:34)
aciu 4u.gif as tau irgi linkiu kad pasisegtu antras IVF ir tu taptum nestuke.gif  thumbup.gif

aciukas wub.gif laikom viena uz kita kumstukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 05 10, 22:39)
aciukas wub.gif laikom viena uz kita kumstukus thumbup.gif

tikrai reikia tiketis ir pasistengt nepaluzt mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aida12 @ 2009 03 06, 17:29)
Sveiki, nesu visai naujoke cia, tik prisiregistravau nauju niku nes nelabai norreciau kad atpazintu pazistami.
Esu 22 metu istekejusi moteris, esu gan jauna bet diagnoze nepavydetina.
Nuo pacios mazens vaikai buvo gyvenimo stebuklu ir atrode kai tik istekesiu visada ju turesiu ir tikrai ne viena.
Istekejau, jau netycia kaip ir pradejome apie juos svajoti bet staiga dingo menesines, pagalvojau kad nuo streso, praejo vienas menuo, antras, prasidejo trecias kreipiausi i gydytojus. Padare kraujo tyrimus FSH 80 DIAGNOZE: kiausydziu nefukcionavimas, vienintele gilimybe tureti vaikuti IVF su donores kiausialaste. Ilgai negalejau patiketi, gydytojas paskire pakaitine hormonu terapija, ilgai negalejau patiketi, vaistu negeriau tikejau kad tai klaida, po menesio pakartoti kraujo tyrimai FSH 101. Bei LH labai padidejes, E2 labai sumazejes.
Geriu vaistus (pakaitine hormonu terapija), laukiu neuzilgo turi prasideti mmmm...
zinau kad galimybes paciai susilaukti vaiku visiskai nera bet tikejimas manes neapleidzia, bet visties turiu galvoti apie IVF, nors  cia tam kad atsilieptu mamos pastojusios po IVF su donorem kiausialasciu, pasotoku kur viskas vyko, is kielinti IVF pastojot, kaip su donorem ???? jeigu galima visiskai viska, noriu daugiau zinoti, tiksliai nezinau kiek viskas kainuoja visur rasosi kiek kainuoja IVF bet o kaip del donores???? Ir dar turiu sese gal ji galetu butu donore, ji neatsisako bet pati nezinau ar noriu del daugeliu prezasciu nors sautykiai su sese labai labai arti, draugiski ir t.t.
Jeigu taip atsitiktu kad sese galetu buti donore ar jai tai nepakenktu??? ji savo vaikuciu kolkas neturi.
Prasau mamos buvusios mano padetyje atsiliepkit.
Ir dar zinau kad lietuvoje kaip ir neatlieka su donores kiausialaste IVF, bet viena gydytoja man pasake kad darytu jeigu rasciau pati donore kaip suprasti????
Va situacija tokia kokia yra  verysad.gif

Mano situacija panasi kaip taviske. As taip pat istekejusi, 28 m., ir jau po 4 operaciju (cistas salino, praeinamuma kiausidziu dare). Zodziu m,ano ligos istorija irgi nepavydetina, su tuo vargstam 8 metus jau... Ir.....
Paskutinis sansas mums duotas Rusijos (Sankt Peterburgo) vienos klinikos mediku. Man jie siulo donoryste, tokia, apie kokia sneki tu. Procesas trunka iki menesio, donores ta klinika turi, kad ir siai dienai man siulo, bet, jie taip pas siulo ir daryti su savo donoru...sava donore, turi buti iki 34 m. amziaus, jau turi buti gimdziusi ir ji turi buti is tavo puses, ne is vyro...Kaina cia toj klinikoj su visais vaistukais, ir viskuom kas i ja eina grubiai apie 30 tukstanciu litu. Tikimybe, kaip jie sake apie 60 procentu. Kiek zinau ir as LT pas mus tokiu dalyku dar nedaro...o gal jau, jei tavo gydtyja taip pasiule...keista....
Sekmes TAU!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 02, 22:51)
Mano situacija panasi kaip taviske. As taip pat istekejusi, 28 m., ir jau po 4  operaciju (cistas salino, praeinamuma kiausidziu dare). Zodziu m,ano ligos istorija irgi nepavydetina, su tuo vargstam 8 metus jau... Ir.....
Paskutinis sansas mums duotas Rusijos (Sankt Peterburgo) vienos klinikos mediku. Man jie siulo donoryste, tokia, apie kokia sneki tu. Procesas trunka iki menesio, donores ta klinika turi, kad ir siai dienai man siulo, bet, jie taip pas siulo ir daryti su savo donoru...sava donore, turi buti iki 34 m. amziaus, jau turi buti gimdziusi ir ji turi buti is tavo puses, ne is vyro...Kaina cia toj klinikoj su visais vaistukais, ir viskuom kas i ja eina grubiai apie 30 tukstanciu litu. Tikimybe, kaip jie sake apie 60 procentu. Kiek zinau ir as LT pas mus tokiu dalyku dar nedaro...o gal jau, jei tavo gydtyja taip pasiule...keista....
Sekmes TAU!!!!  4u.gif

zinok gali dar pasiteiraut del Latvijos kliniku,su donoro sperma jie tikrai daro ir jei daro su kiausialastes donore suzinosi kokios kainos tenais 4u.gif sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 07 03, 21:48)
zinok gali dar pasiteiraut del Latvijos kliniku,su donoro sperma jie tikrai daro ir jei daro su kiausialastes donore suzinosi kokios kainos tenais 4u.gif sekmes tau!

Aciu tatjanam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 04, 13:36)
Aciu tatjanam  4u.gif

nera uz ka 4u.gif cia visos mergaites labai malonios ir jeigu reikia gali patart smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergytes,gal galit kuri man i az parasyti kuri siuo metu lankosi lv del donoro spermos ir idomu statistika kurioms tai pavyko ir is kelinto karto.sneku apie iui su donoro sperma.is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti