Puslapi gali pasirinkti anglu kalba, o personalas ir gydytojai kalba ir angliskai, jei tau lengviau taip..
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 01, 07:59)
Puslapi gali pasirinkti anglu kalba, o personalas ir gydytojai kalba ir angliskai, jei tau lengviau taip..
Angliškai visai nemoku, dar rusiškai kelis žodžius lengviau suprasčiau, bet ne ant tiek, kad susišnekėti ypač tokia specifine tema
QUOTE(Singerita @ 2008 07 01, 06:12)
Angliškai visai nemoku, dar rusiškai kelis žodžius lengviau suprasčiau, bet ne ant tiek, kad susišnekėti ypač tokia specifine tema
Tai gal vyras kokia kalba moka tada ? sunkoka situacija tada
Rusiskai gydytojas kalbejo letai, kai ka man pakartojo du kartus , paaiskino, arba vyras man isverte..
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 07 01, 08:43)
Tai gal vyras kokia kalba moka tada ? sunkoka situacija tada
Rusiskai gydytojas kalbejo letai, kai ka man pakartojo du kartus , paaiskino, arba vyras man isverte..
Vyras moka panašiai tiek kiek aš Gal truputi geriau rusiškai, bet kažin irgi ar tokia tema susišnekėtų,nes visdėlto čia jau specifiniai žodžiai
užsiregistruoti manau tikrai sugebėsit, o tenai nuvažiavus tikrai viską išaiškina Kas neaišku kelis kartus pakartoja
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 08:27)
Bet man įdomu labiausiai visa ta pradžia, ar aš turiu važiuoti iškart ten, ir turėsiu pastoviai važinėti dėl kiekvienos apžiūros kaip čia Lietuvoj pas gydytoją, ar turiu tik ten susitarti, viską atlikti čia, o paskui jau IUI važiuoti ten. Nelabai aš įsivaizduoju to proceso
neturėsi pastoviai važinėt. ten turi nuvažiuot bent kartą prieš ir susitarti dėl bendros tvarkos kas kaip.
paskui jau tik telefonu sutarti konkrečią dieną ir valandą, kada tau reik būti procedūrai.
QUOTE(doris @ 2008 07 02, 08:33)
neturėsi pastoviai važinėt. ten turi nuvažiuot bent kartą prieš ir susitarti dėl bendros tvarkos kas kaip.
paskui jau tik telefonu sutarti konkrečią dieną ir valandą, kada tau reik būti procedūrai.
Dėkui už atsakymą, o kaip yra su kortele ar aš turiu ją iš lietuvos atsivežti, nes juk jie nieko apie mane nežinos, nors gal jiems ir nesvarbu žinoti Juk jie visvien lietuviškai nieko neperskaitys
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 08:37)
Dėkui už atsakymą, o kaip yra su kortele ar aš turiu ją iš lietuvos atsivežti, nes juk jie nieko apie mane nežinos, nors gal jiems ir nesvarbu žinoti Juk jie visvien lietuviškai nieko neperskaitys
nežinau kaip kitoms, bet man pirmą kartą atliko standartinę apžiūrą ir užsivedė kortelę. kiek pamenu kažkokius popierius reik pačiai užpildyt, taip kad nėra taip, kad jie nieko apie tave neturi.
prieš IUI irgi reik sutikimus supildyt.
Singerita, gi jus su vyro turtais net IUI darot, kodel tu apie donora kalbi? Net IVF + ICSI nebandet.
QUOTE(Babulka @ 2008 07 02, 10:15)
Singerita, gi jus su vyro turtais net IUI darot, kodel tu apie donora kalbi? Net IVF + ICSI nebandet.
Darėm vieną IUI, bet vyro turtas tam per prastas tai nebeverta daugiau daryti O IVF neturim pinigų, tai svarstom tokią galimybę gal pabandyti IUI su donoru
QUOTE(Singerita @ 2008 07 02, 10:25)
Darėm vieną IUI, bet vyro turtas tam per prastas tai nebeverta daugiau daryti O IVF neturim pinigų, tai svarstom tokią galimybę gal pabandyti IUI su donoru
aišku, man sunku įvertinti jūsų materialinę situaciją, bet patarčiau neskubėti dėl donoro. kažkaip gausit tų pinigų IVF, reikia tik labai norėti
sorry, jei žeidžiu, bet mano nuomone reikia bandyti su savo vyro grikiukais bent jau 1 kartą