Įkraunama...
Įkraunama...

Donoras

[B]Sveikos, gal girdėjote, kam atlikta dirbtinio apvaisinimo procedūra panaudojant donorinę kiaušialąstę. Žinau tik tiek , kad Lietuvoje tokios operacijos draudžiamos.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viso?: 05 balandžio 2009 - 21:04
QUOTE(Medeina @ 2009 03 20, 10:53)
Mergytės, ar kas iš mūsų forumo darė su donorine sperma ir su donorinėm kiaušialąstėm (ta prasme-įsodino grynai "donoriuką")? Labai laukiu į až.

Laba, aš taip pat ieškau informacijos šia tema, bet sunkiai sekasi. Gal jūs jau ką išsiaiškinot ?
Atsakyti
Paskaitykite apie donoryste lytiniu lasteliu
http://www.delfi.lt/...php?id=21339829
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2009 04 06, 10:04)
kad nerodo straipsnio, Rozele

http://www.delfi.lt/...php?id=21339829 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mielos merginos 4u.gif

Labai noreciau prisijungti prie jusu diskusiju. esu nemazai domejusis donorystes tema.
Man reiketu donores kiausialastes. Nezinau nuo ko pradeti blush2.gif Girdejau apie Ryga ir Minska. Gal galetumet kuri suteikti daugiau info ,kiek kainuoja ir kiek ilgai reikia laukti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, as kaip tik siuo metu esu "ruosema" ivf su donoriniu kiausineliu. Jei pasiskaitysit foruma nuo pradziu rasit daug geros info. Zinau kaip sunku susirinkt atsakymus i klausimus ( nes daznai neaisku net nuo ko pradet klausinet ) unsure.gif . As taip pat visa reikiama info gavau is merginu, labai joms aciu. Jei ka noretumet suzinot konkreciau galit rasyt i az.
Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Gal greit
Nereikės donorės ? nestuke.gif
Bet gal čia bus brangu... g.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas esat susidure su dirbtiniu apvaisinimu su donoro sperma?
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 09, 13:02)

Man atrodo kad nemazai pridiskutuota sioje temoje, tik keleta psl atgal paskaityk.
Ir jei tada kils kokiu klausimu klaus - drasiai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 09, 12:02)

sveikute 4u.gif mes esam su tuo susidure doh.gif darem 4 IUI,bet deja nieko ir jau buvo 1 IVF na kolkas irgi nesekmingas doh.gif nors atrodo kad pas mane plius minus viskas tvarkoj g.gif rudeni rosiames 2 bandimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 05 09, 17:06)
sveikute 4u.gif mes esam su tuo susidure doh.gif darem 4 IUI,bet deja nieko ir jau buvo 1 IVF na kolkas irgi nesekmingas doh.gif nors atrodo kad pas mane plius minus viskas tvarkoj g.gif rudeni rosiames 2 bandimui ax.gif

sveikute 4u.gif noreciau paklaust ar jus iskart vaziavot i Latvija,ar kazkokius tirimus reikia cia atlikt?
Atsakyti
QUOTE(tatjanam @ 2009 05 09, 17:13)
sveikute 4u.gif noreciau paklaust ar jus iskart vaziavot i Latvija,ar kazkokius tirimus reikia cia atlikt?

na iskarto nuejom cia i VK,cia padarem visus reikiamus tyrimus ir jau tada su tais tyrimais nuvaziavom i Latvija. mirksiukas.gif bet visai tai procedurai lankemes ten kad gyd.jau matitu kaip pas mane viskas ten auga,kaip rieagoja organizmas ir t.t.nes juk telefonu visko neisaiskinsi na man ten visai patiko nieko blogo negaliu pasakit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lenkaK @ 2009 05 09, 17:20)
na iskarto nuejom cia i VK,cia padarem visus reikiamus tyrimus ir jau tada su tais tyrimais nuvaziavom i Latvija. mirksiukas.gif bet visai tai procedurai lankemes ten kad gyd.jau matitu kaip pas mane viskas ten auga,kaip rieagoja organizmas ir t.t.nes juk telefonu visko neisaiskinsi na man ten visai patiko nieko blogo negaliu pasakit mirksiukas.gif

dabar trumpam atsijungsiu bet paskui butinai jai kas tave duomins i viska atsakisiu wub.gif
Atsakyti